!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (284/303) > >>

nmwisima:

--- Quote from: option-D on February 01, 2012, 12:58:52 AM ---
--- Quote from: nmwisima on February 01, 2012, 12:36:33 AM ---Έλα ρε Ηλία, μη χαλάς την παντελώς άχρηστη κουβέντα των παιδιώνε να πουμε.

Τον είδε στο ΙΚΕΑ, οι φωτό ειναι από αλλού όμως -και προφανώς από άλλη εποχή.

Α.

--- End quote ---

Αχιλλεα, μη μου τη σπας βραδιατικα..
Αυτο το συγκεκριμενο ειδα και βρηκα φωτογραφιες του στο νετ, τι να κανω..
Με συγχωρεις που δεν ανεβασα δικιες μου..

--- End quote ---

Ρε, μπετό έχεις στο κεφάλι σου;

Ξαναδιάβασε το ποστ μου. Δεν είπα κάτι άλλο παρά την παραγματικότητα.

Το είδες στο ΙΚΕΑ μεν, αλλά οι φωτό είναι από αλλού (φαντάστηκα ότι δεν έκατσες να βγάζεις φωτό σαν το Σάμπα) και από άλλη εποχή = καλοκαίρι, εξ ου και η βερμούδα του τύπου που παρατήρησε ο Ηλίας.

Τι έχετε πάθει όλοι εδώ μέσα???

Α.

Στέλιος - fess:
ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!!!

giorgosMK2:

--- Quote from: dimsabas on February 01, 2012, 12:19:49 AM ---
--- Quote from: giorgosMK2 on January 31, 2012, 11:57:05 PM ---
--- Quote from: option-D on January 31, 2012, 10:47:36 PM ---Κι όμως, δεν είναι.. Βαμμένη και μάλιστα γκρι  :yawn:

--- End quote ---
το αυτοκινητο το ξερω το βλεπω καθε χρονο καλοκαιρι στην κεφαλλονια μιας και ο ιδιοκτητης κεφαλλονιτης και γνωστος.κι ομως ειναι πραγματικο το body kit js racing και μοτερ js racing ατμοσφαιρικο γυρω στα 300 αλογα απο ιαπωνια!!!πολλα λεφτααα!παλια το ειχε πιο ωραιο.αν βρω φωτο 8α βαλω.

--- End quote ---

Ο Όπτιονας έχει έναν κολλητό με S2000 στην Κεφαλονιά και πηγαίνει τακτικά για να του το ξεμπουκώσει. :llol:
Ίσως να μην υπάρχει μόνο ένα S στο νησί. (Σίγουρα υπάρχει ένα καραμαμά στο Ληξούρι, που το οδηγεί ένας μεσήλικας και δεν έχει πάει πάνω από 4Κ σαλ. Ποτέ!)

--- End quote ---
δημητρη ληξουρι και αυτος.ηταν μαυρο πριν με αεροτομη.κα8ε καλοκαιρι παρκαρει πεζοδρομο.μηπως το θυμασε?

Newstyle:

--- Quote from: fess on February 01, 2012, 01:02:33 AM ---ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!!!

--- End quote ---

Πολυ HOT η ατακα μου τις τελευταιες μερες !!!

pib:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version