!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (262/303) > >>

leonidas11b:

--- Quote from: nmwisima on January 24, 2012, 11:10:30 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on January 24, 2012, 10:31:37 PM ---Ρε Αχιλλεα ποτε θα μου το δωσεις να το κανω καμια βολτα?

--- End quote ---

Έλα όποτε θες, άλλωστε μου χεις δώσει και συ το δικό σου, αλλά να ξέρεις ότι θα συνοδηγήσω και θα κάθομαι από πίσω σου :moutza:

--- End quote ---

Θα σε παρω τηλεφωνο για να σε περασω!

option-D:
Το γ@μήσατε το τόπικ.. Και μεταφορικά και -σχεδόν- κυριολεκτικά..
Το θέμα είναι όμως ότι, ακόμα και σαν το ΝΑ που λες να το έχεις χαμηλώσει, μπορείς να κινηθείς αρκετά γρήγορα, αν όχι τόσο γρήγορα όσο τα νορμαλ σε ύψος.. Το θέμα είναι να μη δίνεις σημασία σε ήχους του τύπου γκραπα-γκρουπα κλπ..
 :good: :gl:
Εμένα τουλάχιστον δεν με απασχολεί καθόλου..

pib:

bonus pic Ξαδερφου

:good:

για gabi haro εβαλε ο Αχιλλεας αλλα οποτε νιωσει την αναγκη να μοιραστει μαζι μας τις εμπειριες του με τα πλαστικα βυζια εμεις εδω ειμαστε  :exaclty:

Konstantinos:
Παναγιώτη τι δουλειά έχει το τελευταίο λευκό NA?  :????: Έχεις πυρετό ε?  :P ΟΚ, το μαύρο NB με τις xxr έχω αρχίσει και το ερωτεύομαι τρελά! Και για το lada μένω έκπληκτος...είναι όμορφο :clap:

saldale:
Εντύπωση μου κάνει που έχει κρατήσει τα νίκελ καπάκια στις ζάντες. Πολύ ωραίο το frond-lip απο το RX7!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version