!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
nmwisima:
Ε, τώρα το κάνεις επίτηδες. Γέλασα. Ούτε καν τσαντίστηκα λίγο. ;D
SIMOS:
Δεν την παλεύετε έ ??? Φταίει ο γ@μόκαιρος ! :exaclty:
pib:
Ξάδελφος:
Σημερα ημουν δυο αυτοκινητα πισω απο ενα σουπερ ντουπερ χαμηλωμενο ΝΑ.
Τα ψαλιδια γυριζαν προς τα πανω,οι ροδες ειχαν τεραστιο καμπερ για να χωρανε και τ αμαξι ...πιττα !!!
Αυτος και η συνοδηγος τρανταζονταν μεσα λες και ηταν σε κανα καρο.
Πηγαινε απελπιστικα αργα αφου ο δρομος δεν ηταν η πιστα ττων Σερρων,οι οδηγοι πισω του κορναραν και ενας ενας προσπερνουαν.
Καποια στιγμη που αρχισαμε να ανηφοριζουμε το Διονυσο τον προσπερασα κι εγω γιατι λογω βροχης και οδοστρωματος πηγαινε αργα και το εχανε και βαριομουν να πηγαινω σαν την κοτα.
Mεγαλη στιγμη οταν η ξαδερφη μου ,με ρωτησε αν εχει κοψει σουστα και εχει κωλοκατσει!
Ωραια φωτο παντως θα εβγαζε!
gabi_haros:
--- Quote from: Ξάδελφος on January 24, 2012, 03:51:15 PM ---Σημερα ημουν δυο αυτοκινητα πισω απο ενα σουπερ ντουπερ χαμηλωμενο ΝΑ.
Τα ψαλιδια γυριζαν προς τα πανω,οι ροδες ειχαν τεραστιο καμπερ για να χωρανε και τ αμαξι ...πιττα !!!
Αυτος και η συνοδηγος τρανταζονταν μεσα λες και ηταν σε κανα καρο.
Πηγαινε απελπιστικα αργα αφου ο δρομος δεν ηταν η πιστα ττων Σερρων,οι οδηγοι πισω του κορναραν και ενας ενας προσπερνουαν.
Καποια στιγμη που αρχισαμε να ανηφοριζουμε το Διονυσο τον προσπερασα κι εγω γιατι λογω βροχης και οδοστρωματος πηγαινε αργα και το εχανε και βαριομουν να πηγαινω σαν την κοτα.
Mεγαλη στιγμη οταν η ξαδερφη μου ,με ρωτησε αν εχει κοψει σουστα και εχει κωλοκατσει!
Ωραια φωτο παντως θα εβγαζε!
--- End quote ---
Mόνο για φωτογραφία κάνουν αυτά τα εκτρώματα.
Είναι σαν τις γκόμενες με τα πλαστικά στήθη. Σε περιοδικό και με photoshop μοιάζουν κούκλες αλλά από αίσθηση... αστα να πάνε.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version