!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (246/303) > >>

Ξάδελφος:
Το ΝΑ limo ειναι πραγματικη κατασκευη ενω τα φανταζι NC με πολυ ή λιγο photoshop(μ εξαιρεση το τελευταιο). Oξυμορο ε?

SchumiMx5:

--- Quote from: Nitroking on January 16, 2012, 10:57:29 AM ---
--- Quote from: emilmx on January 13, 2012, 03:08:26 AM ---
--- Quote from: Nitroking on January 13, 2012, 02:44:42 AM ---Καγκουροσηκωμενο καπω που δηθεν δουλευει, τρυπα στο φαναρι, καθρεφτες..

Εμενα μ'αρεσουν παντως, γιατι ετσι τσιρκουλα πρεπει να ειναι τα drift cars.. Για θεαμα ειναι εξαλλου, οχι για να πας στη δουλεια σου απαρατηρητος.. ;)

--- End quote ---
σηκωμένο καπό δουλεύει αποδεδειγμένα με νούμερα
καθρέφτες καρμπόν + λιγότερο βάρος (οπός και πόρτες μπαγαζ έρχεται και το καπό μπροστά)
τρύπα στο φανάρι οπού ακριβώς από πίσω είναι το φίλτρο

που είναι το τσίρκο σε αυτά

--- End quote ---

To σηκωμενο καπω αποδεδειγμενα ΔΕΝ δουλευει.. Τσιρκουλο ειναι κατα τη γνωμη μου στο συνολο του, δεν περιμενω να πιστευεις το ιδιο οταν τρυπας τα φτερα σου με tie wrap, αλλα οπως ειπα για drift φαινεται οκ..

--- End quote ---

Guyz αμάξι από αμάξι διαφέρει...Nick υπάρχουν αμάξια που το κολπάκι αυτό βοηθάει!Για να πω την αλήθεια στο miata δεν το έχω δοκιμάσει και δεν έχω γνώμη.Το ότι δεν δουλεύει στο miata πως το ξέρουμε? το έχουν δοκιμάσει αρκετοί?Η το έκανε ένας και είπε α χειρότερες θερμοκρασίες!που μπορεί τελικά να έφταιγε κάτι άλλο?

Nitroking:
Δεν μπορω να βρω το λινκ που το συζητουσαν αυτο.. Νομιζω στο miata.net ηταν.. :????: Το ειχαμε συζητησει πιο παλια στο tm αν θυμαμαι καλα.. Κατι με την υποπιεση γινεται και τελικα το αποτελεσμα ειναι χειροτερο.. Δηλαδη δε δουλευει οπως το περιμενεις, οτι δηλαδη θα μπαινει ο αερας απο μπροστα και θα βγαινει απο εκει οπως γινεται με τα σωστα καπω με τα βραγχια..

Liakos:
Ειχε γινει κ εδω η συζητηση πριν μηνες, ισως κ χρονο. Μαρεσε η συζητηση καθως ειχε ενδιαφεροντα επιχειρηματα.
Αν εχει κανεις ηλ.θερμομετρο, μπορει ευκολα να το διαπιστωσει. :)

SchumiMx5:
Γενικά είναι πολύ καλύτερο σε τέτοιες κατασκευές να παίξεις με καπό που να έχει έτοιμα air-vents,μελετημένα που δουλεύουν 100%.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version