!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
JDM:
Σε αυτο το τοπικ εχω βαρεθει να βλεπω μιατα τουμπανα που ζηλευουμε ολοι αλλα κανενας δεν το εχει ετσι.
Πληρωνουμε αξεσουαρ ηλιθια σε τιμες τραγικες και δεν βαζουμε κατι ουσιαστικο, 9 στα 10 μιατα στην Ελλαδα δεν εχουν χαρακτηρα και λυπαμε πραγματικα για αυτο .
Ισως να κανω λαθος αλλα ειμαστε σαν τους bmwδακιδες που περνουν 316 και πριν την παρουνε αγοραζουν σηματακια M
Δεν εχω προθεση να κοροιιδεψω ουτε να ειρωνευτω κανεναν , καιρο τωρα ηθελα να το γραψω για να ακουσω γνωμες.
XrhstosZ:
Κοιτα , εγω πχ τις ζελατινες πισω , σποιλερ και ενα σωρο αλλα τα θελω πολυ... αλλα δεν αξιζει τα λεφτα.. προτιμω να δωσω 200ε παραπανω στο μελοντικο τουρμπισμα που λεει ο λογος η να εχω λιγο καλυτερα λαστιχα η οτιδιποτε αλλο χρηστικο. Απο την αλλη καποιος μπορει να ικανοποιειται με αυτα και να μην τον νοιαζει να εχει μπλοκε πχ..
dimsabas:
makrixeris:
εγω ειμαι τις αποψεις οτι αν εχεις σκοπο να ασχολιθεις με τα μηχανικα μεροι να ριχνεις εκει λεφτα αν ασχολιθεις με το εμφανισιακο να ριχνεις εκει... για να κανεις και τα δυο μαζι ειναι λιγο δυσκολο και θελει χρονο οτι προτιμα ο καθενας εμεις εχουμε στο forum και απο τα δυο πχ ο λεωνιδας εχει ενα εντελος μαμα αμαξι εμφανισιακα αλλα μηχανικα εχει και lsd και fgr ειχε και m45 που αλλοι κανουν χρονια να τα βαλουν αυτα ετσι και ο ζαχαριας turbatos δυνατος.. απο εμφανιση μαμα ετσι ειναι το style τους η θα ασχοληθουν πιο μετα με την εμφανιση επιλογες ειναι ο neko πχ ειχε ενα αμαξι ν@ρ@Μου εξωτερικα και μηχανικα οχι πολλα πραγματα απο οτι θυμαμαι επιλογη του κλπ κλπ (τυχαια εγραψα αυτα τα ατομα)
makrixeris:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version