Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Αποκλεισμός χρήστη nmwisima  (Read 1688 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

June 30, 2011, 07:10:30 PM

Offline mymx5.gr

Αποκλεισμός χρήστη nmwisima
« on: June 30, 2011, 07:10:30 PM »
Ο χρήστης nmwisima τιμωρήθηκε από την Ο.Δ με αποκλεισμό 3 ημερών λόγω της καταπάτησης των παρακάτω κανονισμών του φόρουμ.
Αφορμή ήταν άλλη μία φωτογραφία και ακόμα ένα προκλητικό σχόλιο προς μέλος του φόρουμ στο τόπικ μπλα μπλα.
Όπως όλοι γνωρίζετε το κλίμα στο φόρουμ ήταν ανέκαθεν χαλαρό και έτσι θέλουμε να παραμείνει.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μας αρέσει να χρησιμοποιείται συστηματικά "άσχημη" γλώσσα (βωμολοχίες κτλ) καφενειακού επιπέδου από συγκεκριμένους χρήστες.


2. Απαγορεύονται αναρτησεις/δημοσιευσεις/μηνύματα που έχουν ως αποτέλεσμα ή αποσκοπούν άμεσα ή έμμεσα στη δημιουργία κακής ή εχθρικής ατμόσφαιρας στο forum μεταξύ των χρηστών του.

3. Βρισιές, προσβολές εναντίον άλλων χρηστών και ακατάλληλη / ειρωνικη γλώσσα τιμωρούνται από το φόρουμ με προειδοποίηση ή/και διαγραφή. Οι επισκέπτες / χρήστες τoυ forum οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.

4. Μετά από δυο (2) προειδοποιήσεις ένας λογαριασμός θα αποκλείεται από το forum, για διάρκεια, ανάλογη της σοβαρότητας της παράβασης. Η παράκαμψη του αποκλεισμού με τη δημιουργία δεύτερου λογαριασμού δεν επιτρέπεται. Ένας λογαριασμός μπορεί να αποκλειστεί μόνιμα αν ο χρήστης υποπέσει επανειλημμένα στις ίδιες παραβάσεις για τις οποίες έχει ήδη αποκλειστεί προσωρινά.

Ευχαριστούμε
ΟΔ mymx5.gr
Για πληροφορίες σχετικά με το forum στείλτε μου pm