Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#12]  (Read 180715 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

October 16, 2011, 03:15:22 PMReply #1440

October 16, 2011, 03:20:02 PMReply #1441

Offline makrixeris

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12]
« Reply #1441 on: October 16, 2011, 03:20:02 PM »
Το θέμα είναι να μην τα ξεστομίζεις αν δεν τα εννοείς..

με το ζορι σε βαζουν....την πατριδα μου την αγαπω αλλα τα ψηφισματα και τους νομους του κρατους δεν μου αρεσουν και νομιζω και σε πολλους αλλους

October 16, 2011, 03:33:12 PMReply #1442

Offline aimkara

« Reply #1442 on: October 16, 2011, 03:33:12 PM »

με το ζορι σε βαζουν....την πατριδα μου την αγαπω αλλα τα ψηφισματα και τους νομους του κρατους δεν μου αρεσουν και νομιζω και σε πολλους αλλους

Πρωτ' απ' όλα, τίποτα δεν είναι με το ζόρι. Δεύτερον, δεν το είπα για σένα προσωπικά.. άλλοι  :moutza: έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα και το καταπατούν..

Αλήθεια, έχεις παρατηρήσει καμμιά "αναμπουμπούλα" στο Στρατό..καμμιά περίεργη αναδιοργάνωση κλπ..;

October 16, 2011, 03:37:25 PMReply #1443

Offline iNFiNiTy

Re: Διάφορες φωτογραφίες [#5]
« Reply #1443 on: October 16, 2011, 03:37:25 PM »
Tα σχολια παντως κατω απο το αρθρο ειναι τραγικα και πολυ προσβλητικα.
Δεν απεχουν και πολυ απο την πραγματικοτητα ;)
Μονο η ιστορια μας εχει μεινει, που και αυτη ποιος ξερει ποσο παραποιημενη ειναι.
Συμφωνώ απόλυτα και στα 2.
Μη σου πω και λίγα λένε.

October 16, 2011, 03:39:21 PMReply #1444

Offline brainstormer

• 100 km/h
  • **
  • Total likes: 1
  • Mazda mx5 nb 1.6 racing green
    • Exploring- club Outdoor- activities
Re: Διάφορες φωτογραφίες [#5]
« Reply #1444 on: October 16, 2011, 03:39:21 PM »
Μονο η ιστορια μας εχει μεινει, που και αυτη ποιος ξερει ποσο παραποιημενη ειναι.
Συμφωνω απόλυτα!!! :clap:

October 16, 2011, 03:44:38 PMReply #1445

Offline Basilmx5

« Reply #1445 on: October 16, 2011, 03:44:38 PM »
Συμφωνώ απόλυτα και στα 2.
Μη σου πω και λίγα λένε.

Υπαρχει μια παροιμια που λεει.. "Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα"
καποιοι Ελληνες αποτελουν τα χλωρα.. αν νιωθετε ειτε στη μια ειτε στη αλλη μερια μη γενικευετε, δεν νιωθουν ολοι το ιδιο...

October 16, 2011, 03:46:06 PMReply #1446

Offline makrixeris

« Reply #1446 on: October 16, 2011, 03:46:06 PM »

Πρωτ' απ' όλα, τίποτα δεν είναι με το ζόρι. Δεύτερον, δεν το είπα για σένα προσωπικά.. άλλοι  :moutza: έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα και το καταπατούν..

Αλήθεια, έχεις παρατηρήσει καμμιά "αναμπουμπούλα" στο Στρατό..καμμιά περίεργη αναδιοργάνωση κλπ..;

πληρωσαμε τα σηματα ρουφιανο(επιθετο) και το σημα τους σωματος μας με αφορμη οτι εληξε η συμβαση με τον ραφτη
εκοψαν το σακιδιο και το camel... αν ειχες μεγαλυτερο νουμερο στα ρουχα δεν στα αλαζανε πληρωνες για να στο κοντινουν
δεν εχουν χαρτι α4 για το fax και μας ειπαν οτι το πληρωνουν οι λοχιες κλπ

δεν θυμαμαι κατι αλλο

τιποτα δεν ειναι με το ζορι?? δηλωσα οτι δεν θελω να παω ελδυκ=Ελληνικη Δυναμη Κυπρου   με διαλεξανε ξανα δηλωσα αρνηση και 90% θα με παρουν
« Last Edit: October 16, 2011, 03:52:42 PM by makrixeris »

October 16, 2011, 03:54:25 PMReply #1447

Offline aimkara

« Reply #1447 on: October 16, 2011, 03:54:25 PM »
Συμφωνω απόλυτα!!! :clap:

Χαίρομαι που συμφωνείτε όλοι!

Είναι πάντως εντυπωσιακό το πόσο των άκρων έχουμε καταντήσει, σε μια χώρα με αρχή της το παν μέτρον άριστον..

Γιατί, άλλο να μένεις στις δόξες του παρελθόντος και να τις έχεις πιπίλα για να καλύψεις τα σύγχρονα χάλια σου και ΑΛΛΟ να αμφισβητείς την ίδια σου την Ιστορία.. λέω εγώ τώρα..

October 16, 2011, 04:01:41 PMReply #1448

Offline aimkara

« Reply #1448 on: October 16, 2011, 04:01:41 PM »

Πρωτ' απ' όλα, τίποτα δεν είναι με το ζόρι. Δεύτερον, δεν το είπα για σένα προσωπικά.. άλλοι  :moutza: έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα και το καταπατούν..

πληρωσαμε τα σηματα ρουφιανο(επιθετο) και το σημα τους σωματος μας με αφορμη οτι εληξε η συμβαση με τον ραφτη
εκοψαν το σακιδιο και το camel... αν ειχες μεγαλυτερο νουμερο στα ρουχα δεν στα αλαζανε πληρωνες για να στο κοντινουν

δεν θυμαμαι κατι αλλο

τιποτα δεν ειναι με το ζορι?? δηλωσα οτι δεν θελω να παω ελδυκ=Ελληνικη Δυναμη Κυπρου   με διαλεξανε ξανα δηλωσα αρνηση και 90% θα με παρουν

:llol: κουράγιο, καλύτερα είναι στη Κύπρο.

October 16, 2011, 04:02:56 PMReply #1449

Offline iNFiNiTy

« Reply #1449 on: October 16, 2011, 04:02:56 PM »
H ιστορία που μας διδάσκουν (στα σχολεία) είναι γνωστό ότι έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα.
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, γιατί απευθύνεται σε παιδιά.
Ελπίζω, όμως, να μην παραμένουμε παιδιά και στα 25-30-40 μας.

October 16, 2011, 04:23:26 PMReply #1450

Offline aimkara

« Reply #1450 on: October 16, 2011, 04:23:26 PM »
H ιστορία που μας διδάσκουν (στα σχολεία) είναι γνωστό ότι έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα.
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, γιατί απευθύνεται σε παιδιά.
Ελπίζω, όμως, να μην παραμένουμε παιδιά και στα 25-30-40 μας.

http://en.wikipedia.org/wiki/Greece#History

Επίσης υπάρχουν κι εξωσχολικά βιβλία  :P

October 16, 2011, 05:10:56 PMReply #1451

Offline dimsabas

« Reply #1451 on: October 16, 2011, 05:10:56 PM »
Όσο κι αν αναγνωρίζουμε ότι το θέματα που θίγετε είναι πολύ ανώτερα στην ουσία τους από τις coilover και το πόσες μοίρες κάμπερ πρέπει να βάλεις πίσω για να καταφέρει να στρίψει ένα Miata, εδώ είμαστε αυτοκινητιστικό φόρουμ και τέτοιο θέλουμε να παραμείνουμε. Αφού ειπαμε (και σεβόμαστε μέχρι στιγμής το) να κρατάμε αυτό τον χώρο μακριά από τέτοιους είδους συζητήσεις (σαν αυτή που εξελίσσεται παραπάνω), θα σας παρακαλέσω να τη σταματήσετε. Κάθε επιπλέον σχόλιο πάνω στο ζήτημα, θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων. Χωρίς δεύτερη προειδοποίηση.
Ευχαριστώ!
;)

October 16, 2011, 06:32:53 PMReply #1452

Offline Ξάδελφος

« Reply #1452 on: October 16, 2011, 06:32:53 PM »
Δε θα σχολιασω τα παραπανω ουτε θα παρω θεση.Μ αφορμη τον νεοσυλλεκτο Μακρυχερη θυμηθηκα τα λογια του συγχωρεμενου του πατερα μου και θα θα θελα να τα αναφερω,ελπιζω να μην πανε στο καλαθι των αχρηστων.

Οταν νεοσυλλεκτος του πεταξα την αμπελοφιλοσοφημενη ερωτηση... "Γιατι να υπηρετησω την πατριδα  και να πολεμησω και να πεθανω? Για τα πλοια και τις βιλλες του Λατση και του Βαρδινογιαννη για τα λαμογια να θυσιαστω ? Μ απαντησε αυτολεξη:

"Πατρίδα δεν ειναι τα λαμογια που τις πινουν το αιμα.
Πατριδα ειναι ο Κολοκοτρωνης,ο Καραισκακης,ο Νικηταρας,ο Μιαουλης ,ο Καναρης,η Μπουμπουλινα, ο Κουντουριωτης και ολοι αυτοι που αγωνιστηκαν για να ναι ελευθερα τα βουνα,οι καμποι,οι θαλασσες και τα νησια της.
Για αυτη την πατριδα,αξιζει να θυσιαστεις!
! "

Οσο για την ιστορια ,καποιοι ειπαν ...

"Η Ιστορία δεν είναι επιστήμη, είναι τέχνη. Δεν πετυχαίνεις χωρίς φαντασία."
Anatole France, 1844-1924, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1921

"Η Ιστορία θα είναι ευγενική μαζί μου, Σκοπεύω να την γράψω."
Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Καλο απογευμα κυριοι.

October 16, 2011, 08:28:39 PMReply #1453

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #1453 on: October 16, 2011, 08:28:39 PM »

δεν θυμαμαι κατι αλλο

Φιλε μου επειδη εκει υπηρετησα σχεδον τους 16μηνες απο τους 18 που ηταν τοτε η θητεια απλα να σου πω οτι περασα ΤΕΛΕΙΑ!!! Δυσκολα μεν αλλα τελεια δε. Δεν το μετανιωσα ποτε και μαλιστα εαν επρεπε να ξαναπαω στρατο παλι Κυπρο θα δηλωνα!!!

October 16, 2011, 09:14:49 PMReply #1454

Offline sultan

« Reply #1454 on: October 16, 2011, 09:14:49 PM »
ΕΛ.ΔΥ.Κ. υπηρετησα και εγω 9 μηνες. περασα τελεια. μην το σκεφτεσαι. αν πας με αρνητικη ψυχολογια τελειωσες. Ηταν οι καλυτεροι μηνες μου στο στρατο... ο χειροτερος στο ΓΕΕΘΑ που ηταν και ο τελευταιος... δεν μπορουσα να παρω ουτε τις τιμητικες γιατι ολοι λειπαν με "εντολη"....