Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#12]  (Read 180450 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

September 15, 2011, 11:57:15 AMReply #945

Offline george1.8

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12]
« Reply #945 on: September 15, 2011, 11:57:15 AM »
Η πιο ωραία έκδοση στο πιο ωραίο χρωμα!!!!!
Με το καλο να το αποκτήσεις!! Απλά τσεκαρε το και σε κανέναν μηχανικό για να είσαι σίγουρος...

ΝC Mid 1.8 Brilliant Black...

September 15, 2011, 11:58:26 AMReply #946

Offline Gas21

« Reply #946 on: September 15, 2011, 11:58:26 AM »
:D  να το πάω στη Mazda  καλύτερα?
Το ξαδερφάκι μου (κι αυτός πήρε NC ) το πήγε στην Mazda  και το τσέκαραν δωρεάν κιόλας!Μου έκανε εντύπωση!
ΜΧ-5 PRHT 1.8 turbo Brilliant Black
custom turbo kit
Karabelas full exhaust
ECU tuned by Gianic
MeisterR Zeta S  /rear PPF brace
Quaife LSD / FGR 4.625
Flyin Miata Level 1 clutch
Rota Slipstream wheels  17x8 /Nankang NS2R 225-45-17
Mazda Airdam kit / ducktail

September 15, 2011, 12:01:15 PMReply #947

Offline heras

« Reply #947 on: September 15, 2011, 12:01:15 PM »
Όχι μη στείλεις SMS, υπάρχουν πολλές απάτες μέσω των οποίων στέλνοντας SMS σε κάποιον άγνωστο αριθμό σε εγγράφουν σε υπηρεσίες (συνήθως ροζ) και πληρώνεις τα κέρατα σου.
Πάρε καλύτερα από κάποιο σταθερό και αν δεν απαντήσει μην ξανασχοληθείς

Δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχολειται κανεις με τετοιους αγοραστες...στην αρχη το σκεφτηκα λιγο αλλα αμεσως η σκεψη μολις μπηκε, βγηκε. Απουλητο δεν μενει τιποτα οταν ειναι στη σωστη σχεση τιμης αξιας, υπαρχουν αγοραστες για ολα
ΜΚ 1,5

September 15, 2011, 12:07:01 PMReply #948

Offline saldale

« Reply #948 on: September 15, 2011, 12:07:01 PM »
:D  να το πάω στη Mazda  καλύτερα?
Το ξαδερφάκι μου (κι αυτός πήρε NC ) το πήγε στην Mazda  και το τσέκαραν δωρεάν κιόλας!Μου έκανε εντύπωση!

Το service book είναι ηλεκτρονικό οπότε με τον αριθμό πλαισίου είναι αρκετά απλό να το δούν.
Φυσικά να τους πεις να το δουνε και για κανένα τρακάρισμα ή ακόμα καλύτερα με τον αριθμό πινακίδας να το τσεκάρεις για εμπλοκή σε τροχαίο μέσω ασφαλιστικής.
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

September 15, 2011, 12:21:37 PMReply #949

Offline Ξάδελφος

« Reply #949 on: September 15, 2011, 12:21:37 PM »
Όχι μη στείλεις SMS, υπάρχουν πολλές απάτες μέσω των οποίων στέλνοντας SMS σε κάποιον άγνωστο αριθμό σε εγγράφουν σε υπηρεσίες (συνήθως ροζ) και πληρώνεις τα κέρατα σου.
Πάρε καλύτερα από κάποιο σταθερό και αν δεν απαντήσει μην ξανασχοληθείς

Δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχολειται κανεις με τετοιους αγοραστες...στην αρχη το σκεφτηκα λιγο αλλα αμεσως η σκεψη μολις μπηκε, βγηκε. Απουλητο δεν μενει τιποτα οταν ειναι στη σωστη σχεση τιμης αξιας, υπαρχουν αγοραστες για ολα
Eνας φιλος ενα χρονο τωρα πουλουσε ενα BMW 316 compact τα παλια, νομιζω του 1998.Αντικειμενικα πολυ καλο αμαξι.Απο καινουργιο το χει.Το παιδι ειναι σε φρεγατα ταξιδευει συνεχεια και τ αμαξι ειναι σχεδον καινουργιο,εχει 45000χλμ . Ζητουσε νομιζω 5000 με σκοπο να πεσει.Ενα χρονο τιποτα μεχρι που προχθες τον πηρε ενας απο το Μεσολογγι ,ηρθε χθες ,το ειδε ,πηγαν την ιδια μερα στο ΚΕΠ καναν μεταβιβαση του δωσε τα λεφτα στο χερι και εφυγε με τ αμαξι.

Για ολα υπαρχει αγοραστης,υπομονη να εχεις.Το καλο αμαξι θα βρει τον αγοραστη του. Δεν ειναι αναγκη αν δεν καιγεσαι να το σκοτωσεις στον καθε λιγουρη που επειδη πεσαν οι τιμες θελει να γινει μαγκας με διθεσιο δινοντας ψιχουλα... Να δω ολοι αυτοι οταν χτυπησουν ενα προφυλακτηρα φτρο φαναρι τι θα κανουν...
Υπαρχει και ο λεγομενος "αγοραστης κομητης".
Πουλας κατι και δεν εμφανιζεται κανεις ,στα αζητητα το προιον  μεχρι που σκασει ενας και οχι απλα το θελει ανευ ορων το θελει αμεσα και επειγεται !
Αν δεν καιγεσαι για μετρητα μην το σκοτωσεις. ΣΤην τελικη κανε το ανταλλαγη . Φθηνα θα το δωσεις αλλα αντιστοιχα φθηνα θα παρεις και τ αμαξι με το οποιο  θα το  κανεις ανταλλαγη.Ετσι δε χανεις.
Γελαω οταν λεει ο αλλος "α ωραια επεσε το ΜR2 ,αντε να φτασει 5000 να δωσω και 5000 το ΜΚ1 και να παρω το MR2"

September 15, 2011, 01:30:03 PMReply #950

Offline heras

« Reply #950 on: September 15, 2011, 01:30:03 PM »
Eγω περυσι εδωσα το mr2 σε ιδιωτη 8.000 μετα απο 3 μηνες!!! Φετος βλεπω οτι αντιστοιχης χρονιας εχουν πεσει στα 5-6.000...αρα δεν ειναι απιθανο αυτο που λες (δινεις το μκ1 και παιρνεις mr2). Προκειται για ακρως αντιεμπορικο αυτοκινητο με ανυπαρκτη ζητηση σε αντιθεση με το mx5...οποτε δεν μου κανει εκπληξη τετοια πτωση η οποια οπως παει θα φτασει σε τιμες μκ1 του '90

Για την ανταλλαγη που λες (σε μαντρα φανταζομαι αναφερεσαι) δυσκολο να παρεις αυτο που θες φτηνα γιατι οι μαντραδες σπανια κανουν εκπτωσεις ενω θα παρουν το δικο σου για ψιχουλα (επιχειρησεις ειναι οχι τραπεζες της αγαπης)

Να το σκοτωσω δεν θελω αλλα με εχει κουρασει αυτη η αναμονη και η μηδενικη ανταποκριση...πιστευα οτι εχω ενα πολυ εμπορικο αυτοκινητο και σε συνδυασμο με την καλη του κατασταση θα εφευγε συντομα

Για την ιστορια καταληγω στην slk την παλια...δεν θα χρεωθω ή και αν χρεωθω θα ειναι ελαχιστα μια και οι τιμες τους εχουν κατρακυλησει στα ιδια επιπεδα με τα mx5
ΜΚ 1,5

September 15, 2011, 03:26:59 PMReply #951

Offline iNFiNiTy

« Reply #951 on: September 15, 2011, 03:26:59 PM »
Ορίστε (πώς δεν το σκέφτηκα?  :tease: )

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1755477/

Έχω ένα ακριβώς ίδιο! Από κοντά που θα το δεις θα το ερωτευτείς ακόμη περισσότερο! :giveheart:

September 15, 2011, 04:12:52 PMReply #952

Offline dimsabas

« Reply #952 on: September 15, 2011, 04:12:52 PM »
Όπως ακριβώς το λέει ο Γιώργος είναι, περιμένεις μήνες και ξαφνικά εμφανίζεται ο "αγοραστής κομήτης".
Όταν ήθελα το 323 GTX (το πρώτο μου αυτοκίνητο) είχα μαζέψει με πολύ κόπο (κι ένα καταναλωτικό στη μέση) 7.5 χιλιάρικα. Έτος 2002, φοιτητής κι εργαζόμενος με 400 ευρώ πρώτο μισθό (που κλιμακωτά έφθασε τα 500 μετά από 2.5 χρόνια, για 10ωρα και 12ωρα). Έλα όμως που ο τύπος το έδινε 9 χιλιάρικα... Τι να έκανα; Του είπα την αλήθεια, ότι 7.5 έχω και δεν μπορώ να του δώσω δραχμή παραπάνω. Αυτός είχε προπληρώσει όλο το μήνα στη Χρυσή Ευκαιρία, ώστε να το δημοσιεύει με έντονα γράμματα και σε πλαίσιο.
"Κάτσε να περάσει ο μήνας και αν δεν το πάρει κανείς άλλος, τότε είναι δικό σου με 7.5".
Όπερ και εγένετο, δόξα τω Θεώ! :excited: Ο κομήτης ήμουν εγώ κι ευτυχώς δεν εμφανίστηκε δεύτερος!

Το θέμα είναι ότι όταν 2.5 χρόνια μετά θέλησα να το πουλήσω, για τα βατραχοειδή μούτρα και τον ασυγκράτητο πισινό ενός Miata Mk1, μου έβγαλε το λάδι. Η μηδενική μεταπωλητική αξία (που ήταν πλεονέκτημα όταν το αγόρασα, αφού αλλιώς θα το είχε βουτήξει κάποιος άλλος) τώρα είχε γίνει μειονέκτημα. Αγγελία στο Drive που κυκλοφόρησε στις 15 Αυγούστου του 2004, με φωτογραφία παρακαλώ και πολύ σπεσιάλ περιγραφή. Πρέπει να είχαν πάρει ίσα με 25 τηλέφωνα... Το τι άκουγα, δεν περιγράφεται!
Άλλος μου εξιστορούσε όλη την αγωνιστική ιστορία του μοντέλου. Πώς το 1991 κατέκτησε το Group N στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ποια ήταν η αχίλλειος πτέρνα των αγωνιστικών και των βελτιωμένων... (σασμάν, έτσι για την ιστορία) Ατάκες τύπου "φίλε, τέτοια αμάξια δεν πωλούνται, κράτα το πάση θυσία"
Άλλος με καλούσε υπερενθουσιασμένος και ωρυόταν. "Έρχομαι να το πάρω επιτόπου, πες μου πού είσαι". Ξαφνικά έκλεινε το τηλέφωνο και δεν ξανακαλούσε ποτέ...

Να μην τα πολυλογώ, μέχρι τον Οκτώβρη, δεχόμουν τηλεφωνήματα και κανείς δεν ερχόταν να το δει.
Κάποια στιγμή, το τηλέφωνο σίγησε. Η αγγελία στη ΧΕ συνεχιζόταν, όμως δεν ενδιέφερε κανέναν. Ένας τύπος μόνο εμφανίστηκε και ήθελε να το ανταλλάξω με Nissan 100NX GTi. Θα έπρεπε να μου έδινε κι ένα ακίνητο στη Ραφήνα για να δεχόμουν...
Κι εκεί που οι μήνες περνούσαν και είχα απελπιστεί, εμφανίστηκε ο "κομήτης"!
Ήρθε, το οδήγησε, το πήγε σε μηχανικό (Νομικό παρακαλώ, με έτρεχε στην άλλη άκρη της Αθήνας), με τρέλανε στο παζάρι (αλλά δικαιολογημένα, γιατί το αμάξι χρειαζόταν μαζέματα) και το πήρε. Έτσι απλά...
Το χειμώνα έμαθα ότι το ίδιο αυτοκίνητο μεταβιβάστηκε σε φίλο του Βαγγέλη-VDS και του νεοφερμένου Bax. 7.500 το είχα αγοράσει το 2002, 6.300 το πούλησα το 2004 (τέλη) αλλά ήθελε μαζεματάκια αξίας ενός χιλιάρικου, 6 χιλιάρικα πουλήθηκε τέλη του 2010.

Να κι ένα που πέτυχα στις αγγελίες...

September 15, 2011, 05:52:21 PMReply #953

Offline Thimios

« Reply #953 on: September 15, 2011, 05:52:21 PM »
Υπαρχει και η περιπτωση να μην σε εχει παρει κανεις τηλεφωνο για αρκετο καιρο (κανα 3μηνο) και με το που σε παιρνει ο πρωτος να μην προλαβαινεις να το κλεινεις...
Αυτο συνεβη σε μενα...

September 15, 2011, 07:35:39 PMReply #954

Offline Ξάδελφος

« Reply #954 on: September 15, 2011, 07:35:39 PM »
Eγω περυσι εδωσα το mr2 σε ιδιωτη 8.000 μετα απο 3 μηνες!!! Φετος βλεπω οτι αντιστοιχης χρονιας εχουν πεσει στα 5-6.000...αρα δεν ειναι απιθανο αυτο που λες (δινεις το μκ1 και παιρνεις mr2). Προκειται για ακρως αντιεμπορικο αυτοκινητο με ανυπαρκτη ζητηση σε αντιθεση με το mx5...οποτε δεν μου κανει εκπληξη τετοια πτωση η οποια οπως παει θα φτασει σε τιμες μκ1 του '90

Για την ιστορια καταληγω στην slk την παλια...δεν θα χρεωθω ή και αν χρεωθω θα ειναι ελαχιστα μια και οι τιμες τους εχουν κατρακυλησει στα ιδια επιπεδα με τα mx5

5000Ε ΜΚ1?  :llol:

Για την Slk ερχεσαι στα λογια μου.Τιμη κατρακυλισμενη θα δωσεις το μιατα αλλα και σε τιμη κατρακυλισμενη θα παρεις την SLK.

September 15, 2011, 07:43:24 PMReply #955

Offline dimsabas

« Reply #955 on: September 15, 2011, 07:43:24 PM »
Με την όλη αγγελιοκουβέντα, μπήκα στο car.gr για χάζεμα. Κοιτάξτε τι ωραία οικογενειακά βρήκα...
Τζαπάν και ομορφόπαιδο!

Αυτό το παίρνεις ένα διχίλιαρο και απλώς θα σκας τα 660άρια κάθε Δεκέμβρη... Θα χεις όμως αμαξάρα!

September 15, 2011, 08:08:25 PMReply #956

Offline Theo

« Reply #956 on: September 15, 2011, 08:08:25 PM »
Αυτό δεν είναι αμάξι αλλά πλοίο! :P :P
My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars
Custom Rollbar
RX7 FD wheels skatouli custom color

September 15, 2011, 09:04:11 PMReply #957

Offline Gas21

« Reply #957 on: September 15, 2011, 09:04:11 PM »

Έχω ένα ακριβώς ίδιο! Από κοντά που θα το δεις θα το ερωτευτείς ακόμη περισσότερο! :giveheart:

Το έχω δεί το δικό σου σε άλλα posts  ,κούκλα!
Πήγα και το είδα απο κοντά , είναι τέλειο μυρίζει καινούριο ! :D Η μόνη ατέλεια είναι οτι έχει ξεβάψει να το πώ , το δερμάτινο τιμόνι σε ένα σημείο.. αλλά λογικά το προχωράω το θέμα αύριο!

Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα καλο μηχανικό και φανοποιό να το πάω κοντα στο Κερατσίνι?
custom turbo kit
Karabelas full exhaust
ECU tuned by Gianic
Quaife LSD / FGR 4.625

September 15, 2011, 09:22:07 PMReply #958

Offline iNFiNiTy

« Reply #958 on: September 15, 2011, 09:22:07 PM »

Το έχω δεί το δικό σου σε άλλα posts  ,κούκλα!
Πήγα και το είδα απο κοντά , είναι τέλειο μυρίζει καινούριο ! :D Η μόνη ατέλεια είναι οτι έχει ξεβάψει να το πώ , το δερμάτινο τιμόνι σε ένα σημείο.. αλλά λογικά το προχωράω το θέμα αύριο!

Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα καλο μηχανικό και φανοποιό να το πάω κοντα στο Κερατσίνι?

Μόνο στο 4tforum πρέπει να το έχω βάλει. Μήπως δεν έχεις δει το δικό μου; :angel:
Αν πας σε mazda μπορούν να δουν όλο το ιστορικό του από ηλεκτρονικό αρχείο.

September 15, 2011, 09:39:01 PMReply #959

Offline Gas21

« Reply #959 on: September 15, 2011, 09:39:01 PM »
Ναι εκεί όντως! Θυμάμαι σου είχε πεί ένας οτι ήταν χρώμα μελιτζανοσαλάτα ΧΑΑΧΑΑΧΑΧ  :guns:
custom turbo kit
Karabelas full exhaust
ECU tuned by Gianic
Quaife LSD / FGR 4.625