Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#12]  (Read 180409 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

September 09, 2011, 11:52:26 PMReply #825

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12]
« Reply #825 on: September 09, 2011, 11:52:26 PM »
lexus is300 ?
Για το 300 δεν ξερω αλλα το 200 δεν μπορεις να φανταστεις τι κανει. Κρυφος μου ποθος χρονια τωρα. Ειχα καιρο να το οδηγησω αλλα εκανα μια πολυ ωραια διαδρομη φετος στο νοτιο κομματι του Ηρακλειου (Τυμπακι, Μοιρες, Λεντας) και θυμηθηκα γιατι το λατρευω ετσι. Κινηθηκα σβελτα αλλα οχι με το πλαι οπως του αξιζει γιατι οι ξαδερφες μου (και κορες του ιδιοκτητη!) νομιζουν πως οταν οι πισω τροχοι χανουν προσφυση το αμαξι ειναι εκτος ελεγχου και ουρλιαζουν :D
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 10, 2011, 12:05:59 AMReply #826

Offline makrixeris

« Reply #826 on: September 10, 2011, 12:05:59 AM »
-Μπαμπά, πως ήρθα στον κόσμο;
-Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chatστο Internet.. . Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber-cafe ... Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μιασύνδεση στο ίδιο δίκτυο...Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload...α ντιληφθήκα με ότι δεν είχαμε εγκαταστήσ ει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel... κι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό !!!

September 10, 2011, 04:19:37 PMReply #827

Offline Hayate

« Reply #827 on: September 10, 2011, 04:19:37 PM »
Για την καταναλωση διαφωνω, τουλαχιστον το mr2 που ειχα ηταν πολυ οικονομικο...και για την elise το ιδιο μια και ειναι αρκετα ελαφρυτερη. Αλλα μιλαμε για πολυ ειδικο αυτοκινητο με ανυπαρκτες ανεσεις και φανταζομαι υψηλο κοστος συντηρησης σε σχεση με τα αλλα 2 που συντηρουνται σαν starlet. Εγω θα πηγαινα σε ενα απ αυτα μτχ να γουσταρω γιατι ακομα και την πιο βαρετη διαδρομη εχουν τον τροπο τους να την κανουν ξεχωριστη. Σε ολα τ αλλα λογικο ειναι να προβληματιζεσαι αν δεν εχεις parking ή εστω hardtop

Για μενα παντως αρχη και αποψη ειναι πως ο,τι εχουμε πρεπει να το ευχαριστιομαστε καθημερινα ή τουλαχιστον οσο πιο συχνα μπορουμε...

Συμφωνώ 100% με την τελευταία φράση, το μόνο που φοβάμαι είναι οι κωλόδρομοι κ οι άχρηστοι οδηγοί.. πχ Το κάλοκαίρι ένας άκυρος έβαλε όπισθεν σε φανάρι στην λ.πεντέλης κ ήρθε κ έπεσε πάνω στο yaris.. μου λέει κάλα πότε ήρθες πίσω μου? δεν σε είχα δει.. του λέω όπισθεν γιατί έβαλες??? κ εκεί με αποστόμωσε: ήθελα να πάρω τον φίλο μου που ήταν 10 μέτρα πίσω...  :zalistika:  :zalistika:

Η συντήρηση του ΜΧ δεν είναι κ φθηνή.. ασχέτως που δεν βγάζει προβλήματα (αν το προσέχεις πάντα). Τα ανταλλακτικά του μια χαρά ακριβά είναι.

Για το σπίτι έχω garage, στο κέντρο της αθήνας φοβάμαι περισσότερο. Εδώ σε φίλο του έχουν σπάσει 4 φορές τζάμι, σε κουκούλα θα κολλήσουν?

Διαλεξε ενα απο αυτα τα 3 και με οτι περισσεψει παρε ενα κουβα για καθημερινες μετακινησεις. Οι κατοχοι που εχουν μιλησει προς το παρον αν δεις εχουν κυριως NC ασυγκριτα καλυτερο αμαξι απο ενα NB. Oι τιμες ενος sporty ειναι συγκρισιμες με ενος NC, ασυγκριτη ειναι ομως η ευχαριστηση υπερ του NB και η ανεση υπερ του NC. Eγω NC, ΔΕΝ επαιρνα και για να μην το αναφερεις μαλλον ουτε εσυ, απο το λιγο που σε ξερω κιολας μαλλον καταλαβαινω και το γιατι.

Απο εδώ κ πέρα δεν θα έχω επιλόγη για 2 αμαξάκια.. 1 για όλες τις χρήσεις μόνο..
Καλά τα λές για NC k NB. Δεν ξέρω αν θα με χάλαγε το NC, όντως είναι περισσότερο αυτοκίνητο με πιο λειτουργικό χαρακτήρα. Απλά όταν το είχα οδηγήσει (1.8 ) μου είχε φανεί λίγο αποστειρωμένο σε σχέση με το δικό μου ΝΑ, σαν αίσθηση μονο φυσικά, γιατί κατα τα άλλα πρέπει να είναι μια χαρά αποδοτικότατο στην ουσία. Τα ΝΑ, ΝΒ τα θεωρώ playstation.

Σίγουρα το elise ξεφεύγει λίγο, κ πόσο καθημερινό να το πείς για ελλάδα ειδικά? αλλά είναι κ αυτό ένα όνειρο.. αφου δεν θα πάω για κάτι πιο ειδικό, το σκέφτομαι κι αυτό.
Πάντως στην αγγλία μια χαρά καθημερινό το έχουν, αλλά εκεί οι δρόμοι διαφέρουν λίιιιιιιιιιιγο απο τους ελληνικούς..

September 10, 2011, 07:11:34 PMReply #828

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #828 on: September 10, 2011, 07:11:34 PM »
Mην συγκρινεις με Αγγλια, για πολλους λογους, οχι μονο για τους δρομους. Παντως σκεψου οτι στις μεγαλες πολεις δεν υπαρχει ετσι και αλλιως η καθημερινη μετακινηση με αυτοκινητο, με το μετρο καλυπτουν τις περισσοτερες αναγκες του και γλιτωνουν και τα διοδια στο Λονδινο. Η Lotus επισης ειναι ενα Αγγλικο αυτοκινητο και φυσικα αυτο αποτελει ενα κριτηριο για την αποκτηση της. Ενω η τιμη της σε μτχ ειναι αμεσα συγκρισιμη με ΜΧ. Ας επικεντρωθουμε ομως σε σενα, αφου δεν αντεχεις με τιποτα το δευτερο (εισαι σιγουρος για αυτο?) και αφου μιλησες για αισθηση και αποκλειουμαι το NC (να ξερεις παντως οτι αν και χανει σε αισθηση, δεν υστερει σε αποτελεσμα) τοτε απλα πρεπει να δεις που θελεις να συμβιβαστεις. Το NB ειναι σαφως πιο all-around απο ΜR + Elise. Aν δεν μπορεις να παρεις το Lotus η να συμβιβαστεις πολυ στον τομεα της ανεσης τοτε πηγαινε για Sporty , το ΜR υστερει νομιζω λιγο και δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο.
Oσον αφορα το Fiesta που λες το λαμβανω μονο ως ανεκδοτο, γιατι πριν απο λιγο μιλουσες για αισθηση...Ακομα και με caterham να το συνδυασεις καθημερινα θα οδηγεις ενα τοσο βαρετο αμαξι.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 10, 2011, 08:13:58 PMReply #829

Offline lathreos

« Reply #829 on: September 10, 2011, 08:13:58 PM »
-Μπαμπά, πως ήρθα στον κόσμο;
-Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chatστο Internet.. . Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber-cafe ... Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μιασύνδεση στο ίδιο δίκτυο...Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload...α ντιληφθήκα με ότι δεν είχαμε εγκαταστήσ ει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel... κι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό !!!

Χαχαχαχα..!!! Καλο
Mx5 1,6 stock
Piaggio X9 210 malossi :P
Yamaha R1 '05

September 11, 2011, 12:42:15 PMReply #830

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #830 on: September 11, 2011, 12:42:15 PM »
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

September 11, 2011, 01:09:16 PMReply #831

Offline simkoz

« Reply #831 on: September 11, 2011, 01:09:16 PM »
φανταστικά Λεωνίδα! ειδικά εκείνο με τα tie-wraps! χαχαχαχα
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

September 11, 2011, 01:09:48 PMReply #832

Offline aimkara

« Reply #832 on: September 11, 2011, 01:09:48 PM »
Epic fails..........

http://www.kamikazi.gr/2011/09/pics_08.html

Τι μπορείς να κάνεις με λίγη ταινία και μερικά tie wraps  :llol: :llol: :llol: :llol:

Το κατσαβίδι πάντως στο φως της Supra είναι ένα tip για τους NAδες  :moutza: :llol:

September 11, 2011, 03:33:51 PMReply #833

Offline spoumi

« Reply #833 on: September 11, 2011, 03:33:51 PM »
Epic fails..........

http://www.kamikazi.gr/2011/09/pics_08.html

αυτές είναι βελτιώσεις :P μιλάμε για πολλά άλογα..
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

September 11, 2011, 10:58:40 PMReply #834

Offline dimsabas

« Reply #834 on: September 11, 2011, 10:58:40 PM »
Αντιγράφω από την υπογραφή του Λευτέρη-Kakwkei:

"Elise S2? Sold....
and now what??"

Για όσους δε θυμούνται: NC Miata - Ζ4 2.0 - Elise κι όλα αυτά σε πόσο διάστημα; 1-1.5 χρόνο; Γιατί ρε Λευτέρη; Τι δε σε κάλυψε στη Λίζα;

September 11, 2011, 11:10:28 PMReply #835

Offline option-D

« Reply #835 on: September 11, 2011, 11:10:28 PM »
 :llol:
Καλή ώρα το θυμήθηκες!
Αφού είχε γράψει ο άνθρωπας ότι δεν το χρησιμοποιούσε κι αντί να το βλέπει να κάθεται, το έδωσε..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

September 12, 2011, 12:51:23 AMReply #836

Offline makrixeris

« Reply #836 on: September 12, 2011, 12:51:23 AM »
ποτε δεν θα παρω lotus αν ειναι να δουλευω τοσες ωρες :girlie:
« Last Edit: September 12, 2011, 08:00:14 AM by dimsabas »

September 12, 2011, 01:36:55 AMReply #837

Offline simkoz

« Reply #837 on: September 12, 2011, 01:36:55 AM »
(κ σορυ για το μεγαλο ποστ, απλα ειπα να μοιραστω την εμπειρια μου)
τι σόρυ ρε αγόρι? ίσα ίσα που είναι πολύ χρήσιμο πόστ και καλό θα ήταν αν μπορούσε η ομάδα διαχείρισης να το μεταφέρει κάπου που δεν θα χαθεί.
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

September 12, 2011, 07:59:26 AMReply #838

Offline dimsabas

« Reply #838 on: September 12, 2011, 07:59:26 AM »
Οι ώρες απασχόλησης αυξήθηκαν αφού την είχες αγοράσει; Θυμάμαι ότι έτσι κι αλλιώς δε χρησιμοποιούσες την Ζ4 πολύ, οπότε είπες να πας σε κάτι πιο ειδικό, όπου η κάθε βόλτα θα άξιζε τον κόπο. Μήπως υπό αυτό το πρίσμα, δε συμφέρει να έχεις κανένα roadster; Αν είναι για μια φορά την εβδομάδα, και Zonda να πάρεις, πάλι θα χαραμίζεται.
Πάντως, το ότι είναι χρυσή εποχή για όποιον θέλει να διαθέσει χρήματα για μεταχειρισμένο, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία.
Άντε καλές αγορές και σε ευχαριστούμε που παραμένεις στην παρέα μας! :good: :good:

September 12, 2011, 08:32:21 AMReply #839

Offline nmwisima

« Reply #839 on: September 12, 2011, 08:32:21 AM »
ποτε δεν θα παρω lotus αν ειναι να δουλευω τοσες ωρες :girlie:

Ποτέ δεν θα πάρεις Λότους αν δεν δουλεύεις τόσες ώρες. :finger: