!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
bill_viper:
--- Quote from: iNFiNiTy on September 16, 2011, 03:15:15 PM ---
--- Quote from: bill_viper on September 16, 2011, 02:46:01 PM ---Πουλάει και ο charchon το δικό του και θα το πάρεις και με καλούδια (απείρως καλύτερο από τα εργοστασιακά που κοιτάς)!!
--- End quote ---
Για πολλούς (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) αυτό δεν θεωρείται καλό.
--- End quote ---
Σίγουρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Αντικειμενικά όμως είναι ανώτερο απο οποιοδήποτε stock NC.
---
I am here:
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Gas21:
Σίγουρα είναι μεγάλο + το ιστορικό και τα καλούδια που χει πάνω.
Επίσης μπλοκέ και αναρτήσεις θα έβαζα σίγουρα..το θέμα είναι οτι είμαι του μαύρου χρώματος :P O0
XrhstosZ:
http://exodoskafkara.blogspot.com/2011/05/blog-post_21.html
iNFiNiTy:
--- Quote from: saldale on September 16, 2011, 03:21:56 PM ---Είναι κακό που φοράει μπλοκέ, ελατήρια και τελικό?
--- End quote ---
Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν είναι καλό ή κακό.
Μπορώ μόνο να σου πω ότι το αυτοκίνητο έχει μπει πολλές φορές στο συνεργείο, έχει πάνω του μη εργοστασιακά αξεσουαρ/εξαρτήματα, έχει περάσει από τον κάθε λογής μάστορα (που πολύ πιθανόν να είναι καλύτεροι από τους εξουσιοδοτημένους) και δεν κινείται με τις προδιαγραφές του εργοστασίου.
Δε μιλάω για το αυτοκίνητο του παιδιού που το πουλάει και όπως όλοι λέτε είναι πολύ καλό.
Μιλάω για το αυτοκίνητο που θα δει κάποιος και δεν θα γνωρίζει καθόλου το ιστορικό του. Και τα συγκεκριμένα αξεσουάρ προδίδουν ότι ο προηγούμενος πιθανόν να το έχει σκίσει ή του έχει πιεί το αίμα.
Liakos:
Αυτο το "σκισιμο" ειναι πραγματικα παρεξηγημενο.... Θα προτιμουσα το αμαξι μου με 67Κ χλμ, με καμποσες πιστες κ γρηγορες βολτες σε επαρχιακους δρομους, παρα ενα αλλο, πιο καινουριο, με λιγοτερα χλμ που το οδηγουσε τυπος που δεν ηξερε να συμπλεκταρει, που δεν εβαζε μακρυτερη σχεση απο την 2α εντος πολης, που καβαλουσε πεζοδρομια για να παρκαρει κ σημαδευε τις λακουβες στο δρομο, που παρκαρε σε ανοιχτο γκαραζ, που ακολουθουσε το προγραμμα συντηρησης της mazda κ οχι συχνοτερα οπως εγω κ φυσικα με οχι καλυτερων προδιαγραφων προιοντα αποτι εγω κλπ κλπ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version