!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
Gas21:
--- Quote from: iNFiNiTy on September 15, 2011, 09:44:16 PM ---Btw τι λάστιχα είναι αυτά; Sonar; Δεν πιστεύω να έχει βάλει τίποτα κινέζικα.
--- End quote ---
Κινέζικα πρέπει να είναι :-[ μούφα..θα κάνω κ άλλο παζάρι :P
heras:
--- Quote from: dimsabas on September 15, 2011, 10:05:13 PM ---Η διαφορά στην τιμή καλύπτει τη διαφορά σε τέλη κυκλοφορίας; 660 η μία, 300 η άλλη. Κι αυτό μόνον αν είναι πάνω από 10ετίας, οπότε γλυτώνει την έκτακτη εισφορά. Κι όταν έρθει η ώρα να την πουλήσεις; Θα φεύγει η δίλιτρη ή μόνο με τάμα; Για τι διαφορά τιμής μιλάμε;
--- End quote ---
Και οι 2 2λιτρες ειναι μην μπερδευεσαι...η πρωτη ειναι με τα 192 και το 5αρι κιβωτιο και η αλλη ειναι η f/l με τα 163 και το 6αρι. Εσυ αναφερεσαι στην καινουρια παλι με 163 αλλα 1.8 μοτερ (μεχρι πρωτινος μια και βγηκε προσφατα η τελευταια slk η τουρμπατη) η οποια ειναι ακριβη ακομα και δεν με ενδιαφερει
Aυτες που κοιταζω εγω παιζουν απο 5.500-7.000...για παραπανω ουτε λογος
dimsabas:
Ε τότε μην μπλέξεις με μαντράδες. Πάρε τηλέφωνο τους ιδιώτες πωλητές και πρότεινέ τους ανταλλαγή. Ίσως και κάποια διαφορά από μέρους σου. Ξέροντας τι σκυλί είναι το Miata και πόσα θα γλιτώσουν από τέλη-ασφάλειες-συντήρηση, νομίζω ότι κάποιοι θα τολμήσουν την υποβάθμιση*.
*με κοινωνικά κι ουχί οδηγικά κριτήρια
Gas21:
Τελικά μάπα το καρπούζι παίδες ... υποτίθεται έχει 39500 χιλιόμετρα ..Έδωσα τον αριθμό πλαισίου σήμερα στη Mazda και μου είπαν οτι μέχρι τον 3/2010 είχε κάνει 52000 χιλιόμετρα :moutza:..απο κει και πέρα δεν έχουν κάτι.ΞΕΝΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ :'( :'( :'( Γεμίσαμε απατεώνες...
Βάζω και το λινκ για να μην την πατήσει και κανένας άλλος http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1755477/
Ξάδελφος:
Kαποτε σε μια μαντρα στη Λυκοβρυση πουλουσαν ενα Subaru impreza SW 1.6
Toτε (2003) λογω καποιων ασχολιων μου το κοιταξα για να τ αγορασω.Δεν εκατσε η αγορα τεσπα ειναι αλλη ιστορια αυτη.
Τ αμαξι ειχε 105000χλμ. Τ αμαξι καποιος τ αγορασε. Δυο-δυομιση χρονια μετα που φιλος μου εψαχνε τετοιο αμαξι το ειδαμε παλι στην ιδια μαντρα με 102000χλμ περιπου... Πουληθηκε.Προσφατα πριν κλεισει οριστικα αυτη η μαντρα ,παλι ηταν εκει με 110000χλμ... 2003 με 2011 αυτη η ιστορια...
Τ αμαξι ηταν σιγουρα το ιδιο γιατι συμπτωματικα η πινακιδα του ταιριαζε και στα 3 τελευταια νουμερα με τα αμαξιου μου και ετσι το θυμομουν.
Δε βαρεθηκαν να ναι απατεωνες ?...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version