!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
GENERAL:
--- Quote from: kakwkei on July 07, 2011, 01:28:58 PM ---Ναι Βασιλη, δικο μου ειναι. Δυστυχως δουλευω παρα πολλες ωρες και δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο, επομενως δεν το κινουσα καθολου, κ ειναι κριμα νατοχω να καθεται στο γκαραζ.
--- End quote ---
Τελικα το εδωσες ή ακομα το πουλας?
Theo:
Το πουλησε Χαρη!
philosopher:
Γιάνναρε Χρόνια πολλά ρε φίλος ότι επιθυμείς ;D ;D ;D
kakwkei:
Χρονια πολλα Γιαννη κ απο μενα :good: Το πουλησα Στρατηγε σημερα το πρωι :'(
simkoz:
--- Quote from: Ξάδελφος on July 07, 2011, 08:26:25 PM ---Καλυτερα να μην προχωραμε σε χαρακτηρισμους γιατι καλοθελητες υπαρχουν παντα ,τα γραπτα μενουν και δεν αποκλειεται να πεσει καμια μηνυση.
Ο καθενας καταλαβε.
Τον ψυκτικο που επελεξα να τοποθετησει στο δικο μου αμαξι εξ αρχης το Ac ,τον επελεξα αφου πρωτα στις αντιπροσωπειες μου λεγαν μπουρδες για να με πεισουν οτι δυσκολα μπαινει και μου ζητουσαν τα διπλα + χρηματα.
Ημουν απολυτα ευχαριστημενος απο ολες τις αποψεις και τ αμαξι μου ηταν το πρωτο μιατα που ειχε πιασει.Αμεσως μετα πηγε αλλο ενα παλικαρι απο εμενα εκει ,εμεινε κι εκεινος πολυ ευχαριστημενος.
Που θελω να καταληξω.Τις προαλλες που πηγα για σερβις φρεον κλπ μου ειπε οτι εχει εγκαταστησει σε πανω απο 12 μιατα AC,κι ολοι ηταν συστημενοι απο αλλον που το τοποθετησε εκει και ολοι ξαναρχονται για το ετησιο σερβις του AC και αρα διευρυνε την πελατεια του.
Αν εμενα μου ειχε παιξει μπινια ή κοιτουσε να μου τα αρπαξει...δε θα συστηνα σε κανεναν να παει και πιθανοτατα δε θα ειχε ολες αυτες τις τοποθετησεις και δε θα χε κερδισει τοσους μονιμους πελατες.
Τα καλα και τα κακα μαθαινονται και ο καθενας κρινεται για τη δουλεια του...
--- End quote ---
Αυτή την πολύ απλή λογική να είχαν όλοι οι επαγγελματίες ρε Γιώργο και ούτε ΔΝΤ, ΕΚΤ, Μνημόνια δεν θα χρειαζόντουσαν τώρα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version