!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
VasmaV:
--- Quote from: heras on September 14, 2011, 10:39:10 PM ---Μου εκανε καποιος μια προσφορα για το αμαξι μου μεσω sms στο κινητο μου...η προσφορα ειναι αρκετα πιο χαμηλη απ αυτη που εχω ως τιμη πωλησης ααλλα γραφει οτι τα χει στο χερι. Το σκεφτομαι λιγο γιατι σε 6 μηνες αν δεν εχει πουληθει αναγκαστικα θα πεσω τοσο....το θεμα ειναι οτι ψιλιαζομαι απο πισω απατη. Γραφει ονομα και το κινητο του αλλα δεν ειναι λιγο κουλο να μην παιρνει ουτε καν τηλ και να προσφερει ενα ποσο για ενα πραγμα που δεν τον εχει καν δει?
Μπορει να ναι μαντρας? Τι λετε? Ειμαι πολυ καχυποπτος και φυσικα δεν απαντησα στο μηνυμα του
--- End quote ---
Όχι μη στείλεις SMS, υπάρχουν πολλές απάτες μέσω των οποίων στέλνοντας SMS σε κάποιον άγνωστο αριθμό σε εγγράφουν σε υπηρεσίες (συνήθως ροζ) και πληρώνεις τα κέρατα σου.
Πάρε καλύτερα από κάποιο σταθερό και αν δεν απαντήσει μην ξανασχοληθείς
Gas21:
Thaaaanks! Μήπως είναι xenon απλά είναι διαφορετικό το φανάρι?Οτι δεν είναι το Plus απο που φάνηκε?
( Πωπω συγγνωμη για το πρήξιμο παιδιά αλλά έχω αγχωθεί-χαρεί και λίγο απ όλα μιας και περιμένω καιρό αυτη την αγορά! )
Το μεσημεράκι θα είμαι και απο κοντά του να το δω ! :giveheart:
jSkyline:
Δεν εχει Xenon γιατι δεν εχει το συστημα πλυσιματος και οτι δεν εχει Bose φαινεται γιατι πολυ απλα δεν το γραφει πουθενα. Μπορει φυσικα να εχει μη εργοστασιακα Xenon. Mην σκας για αυτο δεν τρεχει τιποτα...Το Bose ειναι αχρηστο και τα φωτα μπαινουν ;)
saldale:
--- Quote from: Gas21 on September 15, 2011, 11:11:29 AM ---Ορίστε (πώς δεν το σκέφτηκα? :tease: )
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1755477/
--- End quote ---
Μιά χαρά φαίνεται.
Παζάρεψε το οσο μπορείς, γιατί σε βλέπω τρελαμένο :) και θα χρειαστεί άμεσα 2-3 extra.
Είναι τρελός κουμπαράς το άτιμο!
Gas21:
Ευχαριστώ για τις συμβουλές παίδες! Ελπίζω το βραδάκι να μιλάω ως κάτοχος του πια! Θέλω να ρίξω λίγο ακόμα την τιμή γιατί θα μπεί και μπλοκέ κάποια στιγμή , αφού εξοικειωθώ μαζί του.Νεότερα το βράδυ!Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να κοιμάμαι στη θέση του οδηγού μετά! χααχαχαχαχα :excited:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version