!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
jSkyline:
--- Quote from: Konstantinos on September 14, 2011, 10:14:33 PM ---Ξέρετε κάποιο καλό μαγαζί για να φτιάξω μπλουζάκια με στάμπες/ λογότυπα etc...?
--- End quote ---
Εχει στα Εξαρχεια 1-2 που κανουν πολυ καλη δουλεια...Αν και πλεον ειναι παρα πολλα τα μαγαζια του ειδους και κανουν και σχετικα καλη δουλεια ολα.
Konstantinos:
Στη Σόλωνος χαμηλά λες το ένα ε και το άλλο στη Στουρνάρη? Σωστός, θα τσεκάρω εκεί!
nmwisima:
--- Quote from: Ξάδελφος on September 14, 2011, 10:42:55 PM ---
--- Quote from: heras on September 14, 2011, 10:39:10 PM ---Μου εκανε καποιος μια προσφορα για το αμαξι μου μεσω sms στο κινητο μου...η προσφορα ειναι αρκετα πιο χαμηλη απ αυτη που εχω ως τιμη πωλησης ααλλα γραφει οτι τα χει στο χερι. Το σκεφτομαι λιγο γιατι σε 6 μηνες αν δεν εχει πουληθει αναγκαστικα θα πεσω τοσο....το θεμα ειναι οτι ψιλιαζομαι απο πισω απατη. Γραφει ονομα και το κινητο του αλλα δεν ειναι λιγο κουλο να μην παιρνει ουτε καν τηλ και να προσφερει ενα ποσο για ενα πραγμα που δεν τον εχει καν δει?
Μπορει να ναι μαντρας? Τι λετε? Ειμαι πολυ καχυποπτος και φυσικα δεν απαντησα στο μηνυμα του
--- End quote ---
Μπορει να ειναι καποιος που θελει να σε ξεμοναχιασει να σε κοιτάξει πονηρά και ύστερα να σου προσφέρει καραμελίτσα...
--- End quote ---
Άσε μας ρε Γιώργο με τις φαντασιώσεις σου :moutza: :moutza: :moutza:
Χερά, κάνε ότι λέει ο Σκαιγιάννης, στείλε μνμ και άστον να σε πάρει τηλ.
Για μπλουζάκια γκούγκλαρέ το, έχει σίγουρα και στην Αγ. Παρασκευή ένα, λίγο πριν την Άλμπα. ;)
Kostas2B:
Πο πο πο ΚΩΛΑΣΗ !!!!!!!!!!!
simkoz:
--- Quote from: Ξάδελφος on September 14, 2011, 10:44:07 PM ---
--- Quote from: simkoz on September 14, 2011, 10:40:43 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on September 14, 2011, 10:23:41 PM ---
--- Quote from: GENERAL on September 14, 2011, 09:58:11 PM ---Μπορεις ενα ηλεκτρικο-επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο να το "μετατρεψεις" σε μπουλονοκλειδο? Και εαν ναι πως γινετε?
--- End quote ---
Εγω εχω αντιστοιχο ανταπτορα καρυδακι και το χρησιμοποιω ετσι.
Καποια ακριβα επαναφορτιζομενα εχουν μειωτηρα στροφων και οχι απλα εχουν ροπη...δε μπορεις να τα κρατησεις στα χερια.
Το δικο μου που δεν ειναι ακριβο και δεν εχει μειωτηρα, τα μπουλονια τα ξεσφιγγω λιγο με το χερι και μετα τα βγαζω με το επαναφορτιζομενο.
--- End quote ---
Πάντως το δικό μου και υποθέτω και αυτό το φτηνό, είναι κρούσης, δηλαδή παίρνει φόρα και κάνει ένα γκάπ...
Δεν ξέρω πόσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει αλλά 2 χρόνια που το έχω, so far so good.
--- End quote ---
Εσενα Σιμο αν θυμαμαι καλα ειναι μπουλονοκλειδο.Εγω εχω απλο επαναφορτιζομενο ηλεκτρικο δραπανοκατσαβιδο.
--- End quote ---
Ναι, σωστά το θυμάσαι, και το κατάλαβα, αυτό λέω κι εγώ οτι το δικό μου δουλεύει μια χαρά.
Εγώ ήθελα να κάνω πατέντα ώστε με το δραπανοκατσάβιδο να το κοτσάρω πάνω στον μαμά τον γρύλο του αμαξιού ώστε να το σηκώνω πιο εύκολα, τώρα τα παράτησα...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version