!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
GENERAL:
Μπορεις ενα ηλεκτρικο-επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο να το "μετατρεψεις" σε μπουλονοκλειδο? Και εαν ναι πως γινετε?
Thimios:
--- Quote from: GENERAL on September 14, 2011, 09:58:11 PM ---Μπορεις ενα ηλεκτρικο-επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο να το "μετατρεψεις" σε μπουλονοκλειδο? Και εαν ναι πως γινετε?
--- End quote ---
Τι εννοεις?
Υπαρχουν μακιτα μπουλονοκλειδα
Δεν νομιζω πως το ηλεκτρικο κατσαβιδι εχει αρκετη ροπη ωστε να ξεβιδωσει μπουλονια...
Konstantinos:
Ξέρετε κάποιο καλό μαγαζί για να φτιάξω μπλουζάκια με στάμπες/ λογότυπα etc...?
Ξάδελφος:
--- Quote from: GENERAL on September 14, 2011, 09:58:11 PM ---Μπορεις ενα ηλεκτρικο-επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο να το "μετατρεψεις" σε μπουλονοκλειδο? Και εαν ναι πως γινετε?
--- End quote ---
Εγω εχω αντιστοιχο ανταπτορα καρυδακι και το χρησιμοποιω ετσι.
Καποια ακριβα επαναφορτιζομενα εχουν μειωτηρα στροφων και οχι απλα εχουν ροπη...δε μπορεις να τα κρατησεις στα χερια.
Το δικο μου που δεν ειναι ακριβο και δεν εχει μειωτηρα, τα μπουλονια τα ξεσφιγγω λιγο με το χερι και μετα τα βγαζω με το επαναφορτιζομενο.
heras:
Μου εκανε καποιος μια προσφορα για το αμαξι μου μεσω sms στο κινητο μου...η προσφορα ειναι αρκετα πιο χαμηλη απ αυτη που εχω ως τιμη πωλησης ααλλα γραφει οτι τα χει στο χερι. Το σκεφτομαι λιγο γιατι σε 6 μηνες αν δεν εχει πουληθει αναγκαστικα θα πεσω τοσο....το θεμα ειναι οτι ψιλιαζομαι απο πισω απατη. Γραφει ονομα και το κινητο του αλλα δεν ειναι λιγο κουλο να μην παιρνει ουτε καν τηλ και να προσφερει ενα ποσο για ενα πραγμα που δεν τον εχει καν δει?
Μπορει να ναι μαντρας? Τι λετε? Ειμαι πολυ καχυποπτος και φυσικα δεν απαντησα στο μηνυμα του
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version