!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (181/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: Thimios on September 14, 2011, 03:49:39 PM ---Το χειροτερο ειναι οτι οι περισσοτεροι εχουν γεμισει την αγορα κανονια και κανουν και φιγουρα απο  πανω...
Αλλα αυτη ειναι η Ελλαδα και η δικαιοσυνη...

--- End quote ---
Οι ακαλυπτες επιταγες εχουν αγγιξει εξωπραγματικα νουμερα... Οπως το λες ειναι...
Γνωστος επιχειρηματιας που εχει γεμισει την αγορα με ρουχα τσολια ,στις αποθηκες του δουλευουν Κινεζοι σε συνθηκες μεσαιωνα την ιδια ωρα στην  εταιρια που εργαζομουν χρωσταγε 100+χιλιαδες ευρω απο κατασκευη στις αποθηκες του ,εδινε απο 5μηνη σε 5μηνη επιταγη τη μια μετα την αλλη αφου σκαγαν. Ο γιος του την ιδια ωρα κυκλοφορουσε με φερραρι και μπραβους να πουλαει μουροι και εμεις μεναμε απληρωτοι να κανουμε ΠΑσχα....
Να χεσω τις Φερραρι και τα υπεραυτοκινητα του καθε λαμογιου.Χωρα του πουλμουρ και του δηθεν...

JDM:

--- Quote from: Liakos on September 14, 2011, 08:07:52 PM ---Mαλιστα... Τοσο ενδιαφερον ειναι το θεμα που θα αφιερωσουμε σελιδα του μπλα μπλα στην "κυρια"?  ::-

--- End quote ---
δεσποινις παρακαλω  :punish:

harry2287:
Καλησπέρα παιδιά :) έπεζα λίγο με  το photoshop και θέλω γνώμες.....

τα συνκεκριμένα sideskirts είναι τα αγαπημένα μου... :good:

Liakos:
Μονο οι ζαντες κ το μπροστινο lip ειναι ωραια. Ολα τα υπολοιπα δε βλεπονται κατα τη γνωμη μου... :nono: Ισως τα φαναρια να ειχαν ενδιαφερον σε ενα αλλο project...

Ξάδελφος:
Μαρσπιεδες πολυ γουσταρο στα μιατα αλλα λιγοτερο φανταζι και χωρις ολες αυτατα νευρα.
Τα καλυματα στα φωτα ειναι Βear κατι,δε θυμαμαι ακριβως πως λεγονται.Τα εχω δει σε μονοχρωμα,ολο μαυρο δηλαδη και ηταν τελεια!
Αυτες οι σκαρες αντι για τα κλασσικα φαναρακια προσωπικα δε μ αρεσουν!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version