!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
nmwisima:
--- Quote from: makrixeris on September 13, 2011, 11:54:43 PM ---τοποθετηση τιμονιου diy ειναι δυσκολη εχει κανει κανεις??
--- End quote ---
Tι τιμόνι έχεις? Βγάλε το καπάκι να βρεις τη μεγάλη βίδα. Λύσε τη μεγάλη βίδα με το τιμόνι στην ευθεία. Βάλε τον κώνο. Βάλε το τιμόνι. :gl:
option-D:
Ψέματα σου λέει!
Πάρε τον τηλέφωνο τώρα να σου πει.. Ξύπνιος είναι, δεν κοιμάται..
makrixeris:
--- Quote from: nmwisima on September 14, 2011, 12:00:34 AM ---
--- Quote from: makrixeris on September 13, 2011, 11:54:43 PM ---τοποθετηση τιμονιου diy ειναι δυσκολη εχει κανει κανεις??
--- End quote ---
Tι τιμόνι έχεις? Βγάλε το καπάκι να βρεις τη μεγάλη βίδα. Λύσε τη μεγάλη βίδα με το τιμόνι στην ευθεία. Βάλε τον κώνο. Βάλε το τιμόνι. :gl:
--- End quote ---
εχω σαν του αιμιλιου
nmwisima:
--- Quote from: makrixeris on September 14, 2011, 12:05:19 AM ---
--- Quote from: nmwisima on September 14, 2011, 12:00:34 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
εχω σαν του αιμιλιου
--- End quote ---
Tι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω.
Τι τιμόνι έχεις ΤΩΡΑ πάνω αγόρι μου, όχι τι θα βάλεις... :moutza:
Πάρε το Μάνο, τον Οπτιον, τον Ντι, δεν κοιμάται, ξύπνιος είναι και το χει κάνει και πολλές φορές το βάλε-βγάλε.
SchumiMx5:
Νικ χρόνια πολλά ρε φίλε! :clap:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version