!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (178/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: makrixeris on September 13, 2011, 11:54:43 PM ---τοποθετηση τιμονιου diy ειναι δυσκολη εχει κανει κανεις??

--- End quote ---

Tι τιμόνι έχεις? Βγάλε το καπάκι να βρεις τη μεγάλη βίδα. Λύσε τη μεγάλη βίδα με το τιμόνι στην ευθεία. Βάλε τον κώνο. Βάλε το τιμόνι. :gl:

option-D:
Ψέματα σου λέει!
Πάρε τον τηλέφωνο τώρα να σου πει.. Ξύπνιος είναι, δεν κοιμάται..

makrixeris:

--- Quote from: nmwisima on September 14, 2011, 12:00:34 AM ---
--- Quote from: makrixeris on September 13, 2011, 11:54:43 PM ---τοποθετηση τιμονιου diy ειναι δυσκολη εχει κανει κανεις??

--- End quote ---

Tι τιμόνι έχεις? Βγάλε το καπάκι να βρεις τη μεγάλη βίδα. Λύσε τη μεγάλη βίδα με το τιμόνι στην ευθεία. Βάλε τον κώνο. Βάλε το τιμόνι. :gl:

--- End quote ---

εχω σαν του αιμιλιου

nmwisima:

--- Quote from: makrixeris on September 14, 2011, 12:05:19 AM ---
--- Quote from: nmwisima on September 14, 2011, 12:00:34 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

εχω σαν του αιμιλιου

--- End quote ---

Tι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω.

Τι τιμόνι έχεις ΤΩΡΑ πάνω αγόρι μου, όχι τι θα βάλεις... :moutza:

Πάρε το Μάνο, τον Οπτιον, τον Ντι, δεν κοιμάται, ξύπνιος είναι και το χει κάνει και πολλές φορές το βάλε-βγάλε.

SchumiMx5:
Νικ χρόνια πολλά ρε φίλε! :clap:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version