!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (163/298) > >>

Trelos7:
Και εγώ κάθε μέρα. Και το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει κηφισσιά-πεντέλη απο τον δρόμο του βουνού για όσους τον γνωρίζουν.  :hello: WRC τελείως

george1.8:
Και γω το χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν έχω κανένα πρόβλημα, άνετο, μια χαρά...και θα συμφωνήσω με τους υπολοίπους...Τρελό αγχολυτικό!!!!!!!!!!!!!!!!

--- Quote from: Liakos on September 09, 2011, 05:39:16 PM ---Σπαστικο ειναι επισης κ το τυφλωμα απο τα κωλοsmart, τα suv και τις μηχανες μεγαλου κυβισμου οταν ειναι πισω σου στην κινηση το βραδυ...

--- End quote ---

Εγώ έχω φιμέ και δεν με ενοχλούν τόσο...

Hayate:
Ωραία!  :) Υπάρχει λόγος που ρωτάω. Το δικό μου, αν κ το πούλησα, δεν το είχα για καθημερινό, κ σίγουρα δεν με βόλευε με χαμήλωμα, ημισλίκ, κ πιστάδικη ευθυγράμμιση. Τα τελευταία χρόνια για καθημερινό έχω ενα yaris, το οποίο είναι ΤΕΛΕΙΟ κ μέσα στην πόλη είμαι βασιλιάς!
Γενικά όμως τα τελευταία χρόνια θέλω full άνεση κ ησυχία στις καθημερινές μετακινήσεις μου. Απλά είναι κ οι μέρες που θέλω να κάνω ειδικές διαδρομές δίχως αύριο..  :angel:
Επειδή τελικά ή περίπτωση να μην φύγω απο ελλάδα αρχίζει να φαίνεται πιθανότερη, τα σενάρια έχουν ως εξής:
1. New Ford Fiesta 3d 1.6 για όλες τις δουλειές + kart ή caterhamοειδές αργότερα, για τα λοιπά. Αλλά κακά τα ψέμματα κ τα λοιπά έχουν ψιλοπεθάνει.. δεν είμαστε κ αγγλία με 100 πίστες για πλάκα.
2. μεταχειρισμένα: MX sporty / MR2 / elise. Τα οποία βέβαια θα μου στερήσουν την άνεση, την ξεγνοιασιά, και την λειτουργικότητα, αλλά θα είναι λίγο απ'όλα για όλα τα γούστα. Εννοείται full stock κ εντελώς πολιτικά γιατί δεν θέλω να κοπανιέμαι στους κωλόδρομους της αθήνας.
Και βέβαια με αυτά θα φοβάμαι συνεχώς για σκισμένες κουκούλες, γρατσουνιές, χτυπήματα, κλοπές κτλ. Ενα hardtop πιστεύω θα είναι απαραίτητο για κάθε μέρα.
Επίσης το ταξίδι με πράγματα γίνεται πολύ δύσκολο, και ακόμα ένα μείον η κατανάλωση.

Απόψεις?

option-D:

--- Quote from: simkoz on September 09, 2011, 06:04:48 PM ---flingstones: yaba-daba-dooo!
air borne

--- End quote ---

http://www.google.gr/search?q=flingstones&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

Εμφανίζονται αποτελέσματα για flintstones. Eναλλακτικά, αναζητήστε flingstones.

:punish:

heras:
Για την καταναλωση διαφωνω, τουλαχιστον το mr2 που ειχα ηταν πολυ οικονομικο...και για την elise το ιδιο μια και ειναι αρκετα ελαφρυτερη. Αλλα μιλαμε για πολυ ειδικο αυτοκινητο με ανυπαρκτες ανεσεις και φανταζομαι υψηλο κοστος συντηρησης σε σχεση με τα αλλα 2 που συντηρουνται σαν starlet. Εγω θα πηγαινα σε ενα απ αυτα μτχ να γουσταρω γιατι ακομα και την πιο βαρετη διαδρομη εχουν τον τροπο τους να την κανουν ξεχωριστη. Σε ολα τ αλλα λογικο ειναι να προβληματιζεσαι αν δεν εχεις parking ή εστω hardtop

Για μενα παντως αρχη και αποψη ειναι πως ο,τι εχουμε πρεπει να το ευχαριστιομαστε καθημερινα ή τουλαχιστον οσο πιο συχνα μπορουμε...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version