!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
leonidas11b:
--- Quote from: spoumi on September 09, 2011, 05:49:35 PM ---Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά και κάνω και αρκετά χιλιομετράκια.
Με οποιοδήποτε άλλο αμάξι νομίζω θα είχα πολύ περισσότερα νεύρα από ό,τι έχω τώρα. :P
--- End quote ---
Συμφωνώ.....
iliasfyntanidis:
--- Quote from: Liakos on September 09, 2011, 05:39:16 PM ---To βρισκω απιστευτα βολικο... Ωραια καμπινα, ανετες πολυθρονες-καθισματα, καλο ηχοσυστημα, καλος κλιματισμος................ Σπαστικο ειναι επισης κ το τυφλωμα απο τα κωλοsmart, τα suv και τις μηχανες μεγαλου κυβισμου οταν ειναι πισω σου στην κινηση το βραδυ...
Αυτα. :)
--- End quote ---
+1
Και αν δεν είσαι χαμηλωμένος τσίτα για να βρίσκεις η να κοπανάς η να παρκάρεις λίγο σε κανένα πεζοδρομιάκι,το αμάξι είναι τέλειο και σου φτιάχνει την διάθεση ακόμα και με την τσίμπλα στο μάτι......
heras:
--- Quote from: Hayate on September 09, 2011, 05:27:25 PM ---Ερώτηση:
Πόσοι απο εσάς χρησιμοποιούν το ΜΧ καθημερίνα? Σας βολεύει μέσα στην πόλη?
βασικά ήθελα να το κάνω poll αλλά δεν βρήκα επιλογή. αν θέλει να το κάνει κάποιος.. ;)
--- End quote ---
Εγω...καθε μερα παντος καιρου και συνθηκων. Δεν με προβληματισε ποτε και τιποτα εκτος απο το οτι σε πολλες διασταυρωσεις πρεπει να σηκωνεσαι απ το καθισμα για ελεγχεις :P
Basilmx5:
Παλια το χα καθε μερα... αποταν πηρα τη μηχανη το χρησιμοποιω οποτε θελω για προσωπικη ευχαριστηση... νομιζω πως τωρα το χαιρομαι πιο πολυ... οχι οτι το καθε μερα με ειχε κουρασει, απλα δεν το εκτιμουσα οσο επρεπε.
SchumiMx5:
Κάθε μέρα και εγώ και είναι το απόλυτο αγχολυτικό,όλο λέω σήμερα θα πάω ξετούρμπιστος στο προορισμό μου και του αλλάζω τα φώτα κάθε φορά :yawn:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version