!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (152/298) > >>

nmwisima:
Όχι, όχι, έτσι κι αλλιώς το πριν/μετά δεν μπορεί να αλλοιωθεί. Και 30 κιλά να χάνει η ζυγαριά, τα 9 που έχω χάσει θα τα δείξει κανονικά :D

Το ποδηλατάκι είναι στην Άνδρο. Έχει ψωμί ο χώρος πάντως, οι διαφορές στις τιμές είναι τεράστιες. :exaclty:

jSkyline:

--- Quote from: nmwisima on September 07, 2011, 11:05:41 AM ---Όχι, όχι, έτσι κι αλλιώς το πριν/μετά δεν μπορεί να αλλοιωθεί. Και 30 κιλά να χάνει η ζυγαριά, τα 9 που έχω χάσει θα τα δείξει κανονικά :D

Το ποδηλατάκι είναι στην Άνδρο. Έχει ψωμί ο χώρος πάντως, οι διαφορές στις τιμές είναι τεράστιες. :exaclty:

--- End quote ---
Το πριν μετα μια χαρα αλλιωνεται, πας πρωτα μετριεσαι σε φαρμακειο με κανονικη ζυγαρια και μετα στην δικη σου, και στην συνεχεια  λες και την ατακα "Πωπω, μεσα σε 10 λεπτα εχασα 5 κιλα, μα καλα τι καυσεις κανω ο @#*&$ !"

Σιγουρα εχει ψωμι γιατι αμα δεις τι πτωσεις τιμων υπαρχουν στο τελος καθε καλοκαριου στα υποτιθεμενα παλια μοντελα θα καταλαβεις...Βρες μου 3 Specialized Roubaix Elite 2012 καπου στα Χριστουγεννα σε καλη τιμη :P

jSkyline:
Off topic αλλα ειναι Pitbull or Boxer ??? Πλακα εχει !!!

charchon:
εχει και λιγο απο ροτβ...

racing nick:
και για μενα ενα Specialized Enduro Expert EVO παρακαλω

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version