!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (145/298) > >>

racing nick:
Χρονια πολλα Ζαχαρια

saldale:

--- Quote from: saldale on September 05, 2011, 11:56:15 PM ---
--- Quote from: simkoz on September 05, 2011, 11:50:17 PM ---Αντώνη τι έγινε ρε? δεν πήρες την Πόρκα και θες να κάνεις το ΜΧ τέρας?

--- End quote ---

Δεν βλέπω κινητικότητα Σίμο και θα πάρω πρωτοβουλίες απο μόνος μου...

--- End quote ---

Ο ένας ταΐζει, ο άλλος ψάχνει για εκκλησία και ο τελευταίος κάθεται ολη μέρα σπίτι και Tobezi (Alessio)

HOUZIK:

--- Quote from: saldale on September 06, 2011, 12:04:04 AM ---
--- Quote from: simkoz on September 05, 2011, 11:50:17 PM ---Αντώνη τι έγινε ρε? δεν πήρες την Πόρκα και θες να κάνεις το ΜΧ τέρας?

--- End quote ---

--- End quote ---

Ο ένας ταΐζει, ο άλλος ψάχνει για εκκλησία και ο τελευταίος κάθεται ολη μέρα σπίτι και Tobezi (Alessio)

--- End quote ---
Μην βιαζεσαι.....το χταποδι προηγείται ολων....

jSkyline:
Ηταν μηπως καποιοι απο εδω πριν λιγο στο Κολωνακι? 2 NC ενα ανθρακι (με ζαντες 2λιτρου) και ενα μαυρο το ενα παρκαρισμενο μπροστα απο το αλλο σχετικα κοντα στην πλατεια.

Ζαχαρια χρονια πολλα !

simkoz:

--- Quote from: saldale on September 06, 2011, 12:04:04 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Τι να λέμε αγόρι μου είσαι πολλά βήματα μπροστά, και εκκλησία έχεις πάει, και τα ξεσκατίσματα σου τα έκανες και τέρμα, προχώρα μπροστά και πέρασε τους από πάνω...

ΑΑΑ, άμα\όταν πάρω την ανάρτηση θα έρθεις για την τοποθέτηση? Τι μηχανικός του φόρουμ είσαι?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version