!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (136/298) > >>

emilmx:

--- Quote from: GENERAL on September 03, 2011, 07:00:44 PM ---
--- Quote from: Konstantinos on September 03, 2011, 04:18:07 PM ---Μήπως ψήνεστε για ΣΕΣΙ?Λέμε με Κotsobolo μήπως και πάμε για κανα driftάκι χαλαρό...

--- End quote ---

Εαν και σε λιγη ωρα αρραβωνιαζομαι λες να τα παρατησω ολα και να ερθω για κανα χαλαρο ντριφτακι και μετα για κανα καλαμακι στην Πεντελη???? :oops: :oops: Σαν καλη ιδεα μου ακουγετε!!! :punish: :punish: :punish: :moutza: :moutza: :moutza:

--- End quote ---

καλα να παθεις .........  :angel:

καλά με των αρραβώνα προλαβαίνεις εύκολα......να την κανεις ......  :exaclty:

αχχχχ τεσπα της θερμότερες ευχές και απο εμένα αγορίνα απτά βαθύ της καρδιάς μου ...

καλύτερα εσείς παρά εγώ................................................ :punish: :btp:

GENERAL:
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες σας!!! Καθε χαρουμενη Ευχη για καθε εναν απο εσας!!! :giveheart: :giveheart: :giveheart:

Neko:
Να ζησετε Χαρη και οτι επιθυμειτε.

dimsabas:
Χρόνια καλά κι ευλογημένα σε όσους εόρταζαν (ή απλώς γέρναγαν) όλο αυτό το διάστημα, έστω κι ετεροχρονισμένα.
Στον Χάρη εύχομαι ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη και προκοπή. Μην ακούς τίποτα, ο γάμος είναι ευλογία! :gl:

GENERAL:

--- Quote from: dimsabas on September 04, 2011, 11:55:54 AM ---Χρόνια καλά κι ευλογημένα σε όσους εόρταζαν (ή απλώς γέρναγαν) όλο αυτό το διάστημα, έστω κι ετεροχρονισμένα.
Στον Χάρη εύχομαι ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη και προκοπή. Μην ακούς τίποτα, ο γάμος είναι ευλογία! :gl:

--- End quote ---

:exaclty: :exaclty: :exaclty: :excited: :excited: :excited:

Μην ανησυχειτε διοτι συντομα καποιοι θα "ακολουθησουν" τα βηματα μου!!! Παρολα αυτα χαρα και ευτυχια σε ολους μας παιδια και παντα υγεια!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version