!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
bill_viper:
Aπό ΚΤΕΟ να προτιμήσω κάποιο συγκεκριμένο ή να πάω όπου βρω;
Δεν έχω ιδέα τί παίζει γιατί το προηγούμενο αμάξι το'χα κρατήσει 3.5 χρόνια και δε χρειάστηκε να το περάσω ΚΤΕΟ πριν το δώσω.
VasmaV:
εγω το περασα τον απρίλιο στο ΚΤΕΟ πάνω στο δαχτυλίδι στο μαρουσσι. Μια χαρά ειναι τα παιδιά εκει, μόνο με ραντεβού και μισή ώρα μετά είσαι έτοιμος, ενώ το αμάξι το βλέπεις πίσω απο τζαμι καθ όλη τη διαρκεια του ελέγχου. Αν θυμάμαι καλά ένα 50αρικο μου πήραν
heras:
Εγω πηγαινω στα Autovision στο Σταυρο Αγ Παρασκευης τα τελευταια χρονια που εχει χρειαστει να περασω (2 φορες το mr2 και 1 περυσι το mx5)...κλεινεις ραντεβου λιγες μερες πριν στη μερα και ωρα που βολευεσαι (γινεται και on line) και σε μιση ωρα εχεις τελειωσει. Και φυσικα η ολη διαδικασια γινεται μπροστα σου. Κοστος δεν θυμαμαι ειναι αναλογα αν εισαι εμπροθεσμος ή οχι (εκει εχεις επιπλεον χρεωση)
Basilmx5:
--- Quote from: VasmaV on August 31, 2011, 04:49:04 PM ---εγω το περασα τον απρίλιο στο ΚΤΕΟ πάνω στο δαχτυλίδι στο μαρουσσι. Μια χαρά ειναι τα παιδιά εκει, μόνο με ραντεβού και μισή ώρα μετά είσαι έτοιμος, ενώ το αμάξι το βλέπεις πίσω απο τζαμι καθ όλη τη διαρκεια του ελέγχου. Αν θυμάμαι καλά ένα 50αρικο μου πήραν
--- End quote ---
Kαι εγω σαυτο ειχα παει... αλλα χωρις ραντεβου.. σε 30' ειχα τελειωσει...
spoumi:
Το Μάη το πέρασα από ένα autivision αν θυμάμαι καλά που άνοιξε πρόσφατα κοντά στην περιοχή μου.
Επειδή πέρναγα καθημερινά απέξω μια μέρα που το είδα άδειο μπήκα και σε 15 λεπτάκια είχα φύγει.
50 ευρώ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version