!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (117/298) > >>

racing nick:

--- Quote from: Liakos on August 29, 2011, 12:05:07 AM ---Καλως τον!

Με το πλαι κ στον αερα?  :P

--- End quote ---
... και στο εδαφος αφου ελιωσα στα χειροφρενα με  yaris tsport(απο τα καλυτερα χειροφρενα που εχω πετυχει σε αμαξι , εμοιαζε σαν υδραυλικο.   :o ) .ευτυχως δεν πηγα με τον δικο μου το χαρο γιατι δεν νομιζω να γυριζα  σωος , ολο και σε καποιο γκρεμο θα βουταγα . παρολαυτα το yaris μου εκανε ολα τα κεφια και  με γραμμες και με drift  ;D Τωρα βεβαια πρεπει να αναλαβω την αλλαγη τον ελαστικων αφου τα εφαγα για τα καλα  >:a ειχα τραβηξει με την καμερα και ενα γ@ματο burnout αλλα επεσε  :axe:   :punish: και διαγραφη αμεσως . που θα παει ολο και καποια ευκαιρια θα βρω να το ξεμοναχιασω παλι το τογιοτακι και να το σκισω για χαρη της επιστημης

Basilmx5:

--- Quote from: saldale on August 29, 2011, 04:04:31 PM ---
--- Quote from: Basilmx5 on August 29, 2011, 03:42:53 PM ---Τhanks guys... παω να παρω γλυκά, θελετε?  :)

--- End quote ---

Ένα χταποδάκι για μένα...

--- End quote ---
Αυτο τρωγεται αλμυρο ρε συ...  :P

Reverant:
Γνωστού του ανοίξανε το miata στην πυλωτή της πολυκατοικίας του, και του ξυλώσανε σχεδόν όλο το εσωτερικό...ντουλαπάκι, καντράν, ραδιοcd, οργανάκια, emanage, μαμά εγκέφαλο (!!!!!), αεραγωγούς στα φώτα, μπουζοκαλώδια, τάπες λαδιού/ψυγείου, τα πάντα όλα. Φυσικά σκίζοντας την κουκούλα. Το αμάξι ήταν 3-4 μέρες ακίνητο στην πυλωτή, σκεπασμένο με κουκούλα.  :tanevramou:

Προσοχή...

Basilmx5:
Νομιζω πως τετοιες κινησεις γινονται γιατι "ξερουν" τι εχει το αμαξι πανω κ βεβαια αποκει κ περα το παρακολουθουν..
Περαστικα στο παλικαρι...

gianic:

--- Quote from: Reverant on August 29, 2011, 06:18:34 PM ---Γνωστού του ανοίξανε το miata στην πυλωτή της πολυκατοικίας του, και του ξυλώσανε σχεδόν όλο το εσωτερικό...ντουλαπάκι, καντράν, ραδιοcd, οργανάκια, emanage, μαμά εγκέφαλο (!!!!!), αεραγωγούς στα φώτα, μπουζοκαλώδια, τάπες λαδιού/ψυγείου, τα πάντα όλα. Φυσικά σκίζοντας την κουκούλα. Το αμάξι ήταν 3-4 μέρες ακίνητο στην πυλωτή, σκεπασμένο με κουκούλα.  :tanevramou:

Προσοχή...

--- End quote ---

Μιλημενο σιγουρα!!!! Δεν γινεται να παει το χερι του κλεφτρονιου μεχρι το καπακι του εγκεφαλου με τιποτα.

Εμενα μου το ειχαν ανοιξει και μαλιστα την εποχη που τα ειχα ολα χυμα εξω και δεν πηραν τιποτα. Ουτε zeitronix, ουτε ms2 ουτε την 2 din οθονη.

Μη γραφετε που μενετε και οταν βαζετε φωτογραφιες μη βαζετε πιναικδες.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version