!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
makrixeris:
πως το κοβεται αυτο για το miataki
http://www.ebay.co.uk/itm/Megan-Racing-Short-Shifter-90-97-Mazda-Miata-/280651179076?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item41581d2444#ht_1729wt_989
saldale:
--- Quote from: Thimios on August 27, 2011, 06:00:14 PM ---Αν θυμαμαι καλα καποιο μελος του forum εφερνε raceland.
Σταματησε?
Αν οχι μπορει να μου στειλει μια τιμη?
--- End quote ---
Σταμάτησε ναι.
Κρέμασε παπούτσια.
Πλέον μπαίνει περιστασιακά στο forum, γράφει μια βλακεία, σιγουρευεται οτι είναι μεγαλύτερη απο την προηγούμενη που έχει γράψει και βγαίνει.
Βάλε κάτω και ποσά σχετικά forum υπάρχουν...Που χρόνος για raceland...
nmwisima:
--- Quote from: saldale on August 27, 2011, 06:55:10 PM ---
--- Quote from: Thimios on August 27, 2011, 06:00:14 PM ---Αν θυμαμαι καλα καποιο μελος του forum εφερνε raceland.
Σταματησε?
Αν οχι μπορει να μου στειλει μια τιμη?
--- End quote ---
Σταμάτησε ναι.
Κρέμασε παπούτσια.
Πλέον μπαίνει περιστασιακά στο forum, γράφει μια βλακεία, σιγουρευεται οτι είναι μεγαλύτερη απο την προηγούμενη που έχει γράψει και βγαίνει.
Βάλε κάτω και ποσά σχετικά forum υπάρχουν...Που χρόνος για raceland...
--- End quote ---
lol.
Γράφω, σας πειράζει. Δεν γράφω, πάλι σας πειράζει. :P
Τέλος πάντων, θα σε πάω να σε κεράσω (καφεδάκι) να τα βρούμε.
Raceland βρίσκουμε, αλλά είναι φθηνότερο να τις πάρεις από ebay Γερμανίας και θα έρθουν και απευθείας σπίτι σου. ;)
jSkyline:
Χθες οπου πηγαινα συναντουσα ΜΧ5, ειδικα η Πευκη ηταν γεματη, απο αυτα που συναντησα ξεχωρισα 2 Cooper Red RC(το ενα εμοιαζε κιολας πολυ με του Τσεκου), μεχρι χθες του Δημητρη ητσν το μονο C.R.-RC που ειχα δει, 1 ΝΑ στο ανθρακι του ΝΒFL με ωραιες ζαντουλες και πολυ περιποιημενο, λιγο πιο κατω κλασσικο μαυρο ΝΒ με ΗΤ και Αγρινιοτικες πινακιδες, λευκο NCFL και κοκκινο NCFL anniversary (επισης κλασσικο, παντα το συνανταω στην Χρυσοστομου Σμυρνης). Απο ολα ομως οσα ειδα, αυτο που πραγματικα μου κεντρισε το ενδιαφερον ηταν στο Κεφαλαρι ενα ανθρακι ματ NBFL με bodyikit ΜS και 16αρες ΟΖ ultraleggera!!!
Konstantinos:
To λευκό NCFL το συναντάω συχνά πυκνά και το οδηγεί μια γυναίκα, η Μαρίνου Αντύπα είναι γεμάτη με mx5 nc και ncfl, το δικό μου, του Kostobolou, γενικά είμαστε αρκετοί :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version