!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (93/298) > >>

Alex:
Πλάκα πλάκα δεν είχα ξαναδεί κόκκινα στο ταχύμετρο

:trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel:  

Θα μας τρελάνουν. Τέτοιο αμάξι παίρνεις ή επειδή έχεις τόση ανάγκη να κυκλοφορείς με σούπερ ντούπερ 'σαβ' (στο μάτι εν προκειμένω,μόνο) ή επειδή έχεις άγνοια...

Μετά τα 160 τι να γίνεται άραγε;;; :o

option-D:

jSkyline:

--- Quote from: mx5mk1 on August 21, 2011, 03:02:06 PM ---όμορφο είναι!        :trge: :trge: :trge: :trelgel:

--- End quote ---

Kοιτα η αληθεια ειναι οτι την ομορφια και τη χαρη του αυτοκινητου της παρακατω φωτο δεν την εχει !!!

Αφου να φανταστεις οτι ο ιδιοκτητης του "Ασσου" μου το εχει παρατησει ηδη 3 μερες μπροστα απο το γκαραζ μου και δεν με εχει καν ρωτησει για την τυχη του, μονο σημερα το πρωι με πηρε τηλ. και λεω αντε αποφασισε να παρει το αμαξι του.Ουτε καν, απλα ηθελε να δανειστει το ΜΧ5 μου και στην ερωτηση:
-την μαλακια την θες
η απαντηση ηταν
-κρατα το μωρε εχει ακομα βενζινη το Cherokee

bill_viper:
Χαχαχαχα, και περίμενα πώς και πώς να δω ποστ! :Ρ

jSkyline:

--- Quote from: bill_viper on August 21, 2011, 04:31:48 PM ---Χαχαχαχα, και περίμενα πώς και πώς να δω ποστ! :Ρ

--- End quote ---
Δεν ξερω γιατι το βρισκεις αστειο, ειναι πραγματικο γεγονος...Οσοι εχουν ερθει σπιτι μου, ειναι σιγουρο οτι θα αναγνωρισουν το γκαραζ μου, ενω καποιοι γνωριζουν και τον ιδιοκτητη του αυτοκινητου.

Και κατι ασχετο χθες ηταν 2 ΜΧ μαυρα ενα ΝΑ και ενα NC και ανεβαιναν την Κηφισιας στο υψος του Ζηρινειου μηπως ηταν κανεις απο εδω??? Αν οδηγουσα το δικο μου ΝΒ θα ειμασταν ολες οι γενιες μαζι, αλλα δυστηχως οδηγουσα το wannabe πισωκινητο της παραπανω φωτο!
Επισης ειδα και αρκετα ΜΧ στο LOW (Ερυθραια) μηπως κανενας δικος μας συχναζε εκει ???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version