!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (89/298) > >>

heras:
Απορω που κατι τετοιες αγγελιες δεν κατεβαινουν πριν καν μπουν...υπαρχει κανεις που να διαχειριζεται αυτο το site?

dimag4:

--- Quote from: charchon on August 18, 2011, 08:15:48 AM ---δεν ειμαι σιγουρος για το 1600, εχει παντως φτασει τα 400 αλογα, και φοραει γκλανκ-μπανκ σηριακό κιβωτιο....

--- End quote ---

τι ειναι το γκλανκ-μπανκ??

iliasfyntanidis:

--- Quote from: dimag4 on August 18, 2011, 04:00:27 PM ---
--- Quote from: charchon on August 18, 2011, 08:15:48 AM ---δεν ειμαι σιγουρος για το 1600, εχει παντως φτασει τα 400 αλογα, και φοραει γκλανκ-μπανκ σηριακό κιβωτιο....

--- End quote ---

--- End quote ---
Μάλλον εννοεί dogbox.Ίσια γρανάζια χωρίς συχρονιζέ(όπως η όπισθεν δλδ).Δεν απαιτέιται η χρήση συμπλέκτη.Με φοβερό βουητό στις ψηλές.

option-D:
nb επετειακό με φανάρια fl ή nbfl σε χρώμα επετειακού είναι κάποιου από εδώ μέσα;
Με σκουρόχρωμες ζάντες AVA και intercooler, παρκάρει χαμηλά στο Γαλάτσι..

charchon:

--- Quote from: iliasfyntanidis on August 18, 2011, 07:37:02 PM ---
--- Quote from: dimag4 on August 18, 2011, 04:00:27 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Μάλλον εννοεί dogbox.Ίσια γρανάζια χωρίς συχρονιζέ(όπως η όπισθεν δλδ).Δεν απαιτέιται η χρήση συμπλέκτη.Με φοβερό βουητό στις ψηλές.

--- End quote ---

σωστός!!!! λες και εισαι μεσα στο μυαλο μου!!!!   :yeah:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version