!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
heras:
Απορω που κατι τετοιες αγγελιες δεν κατεβαινουν πριν καν μπουν...υπαρχει κανεις που να διαχειριζεται αυτο το site?
dimag4:
--- Quote from: charchon on August 18, 2011, 08:15:48 AM ---δεν ειμαι σιγουρος για το 1600, εχει παντως φτασει τα 400 αλογα, και φοραει γκλανκ-μπανκ σηριακό κιβωτιο....
--- End quote ---
τι ειναι το γκλανκ-μπανκ??
iliasfyntanidis:
--- Quote from: dimag4 on August 18, 2011, 04:00:27 PM ---
--- Quote from: charchon on August 18, 2011, 08:15:48 AM ---δεν ειμαι σιγουρος για το 1600, εχει παντως φτασει τα 400 αλογα, και φοραει γκλανκ-μπανκ σηριακό κιβωτιο....
--- End quote ---
--- End quote ---
Μάλλον εννοεί dogbox.Ίσια γρανάζια χωρίς συχρονιζέ(όπως η όπισθεν δλδ).Δεν απαιτέιται η χρήση συμπλέκτη.Με φοβερό βουητό στις ψηλές.
option-D:
nb επετειακό με φανάρια fl ή nbfl σε χρώμα επετειακού είναι κάποιου από εδώ μέσα;
Με σκουρόχρωμες ζάντες AVA και intercooler, παρκάρει χαμηλά στο Γαλάτσι..
charchon:
--- Quote from: iliasfyntanidis on August 18, 2011, 07:37:02 PM ---
--- Quote from: dimag4 on August 18, 2011, 04:00:27 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Μάλλον εννοεί dogbox.Ίσια γρανάζια χωρίς συχρονιζέ(όπως η όπισθεν δλδ).Δεν απαιτέιται η χρήση συμπλέκτη.Με φοβερό βουητό στις ψηλές.
--- End quote ---
σωστός!!!! λες και εισαι μεσα στο μυαλο μου!!!! :yeah:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version