!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (80/298) > >>

Liakos:

--- Quote from: Alex on August 10, 2011, 10:34:32 AM ---
--- Quote from: Liakos on August 10, 2011, 12:37:56 AM --- επετειακα μκ3 να το παιζουν offroad στις αμμουδιες της Χαλκουνας

--- End quote ---

Το αστείο είναι ότι φοράει και τα koni ,με το γνωστό θέμα χαμηλώματος που τα συνοδεύει, αλλά και πάλι ο κολλητός μου το παράκανε Ηλία ;  :llol: :llol:

Πόσο μικρός είναι ο κόσμος ;  :P

--- End quote ---
Φιλος σου ε? Ηταν οντως χαμηλωμενο με πινακιδα ΚΟΖ αν δεν κανω λαθος.  ;) Ειχαμε αφησει πολυ πριν τα αμαξια κ περπατωντας στο χωματινο μονοπατι μου λεει ενας φιλος ευτυχως που δεν εφερες το δικο σου... Λιγα δευτερολεπτα μετα μας περναει το LE κ μειναμε μ@λακες γτ κατω ειχε πολλη αμμο. Λιγο πιο περα ξεκολλησαμε κατι τουριστες να φαναστεις με ενα οικογενειακο opel. ::-

Alex:
Ναι αυτός ήταν... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απίστευτο. Από χέρι από Κομοτηνή ψώνισε γι αυτό... Γενικά δε πολύ καταλαβαίνει ο συγκεκριμένος,και καρπούζια να του πεις θα τα κουβαλήσει με το mx. Ξανά ''πόσο μικρός είναι ο κόσμος; ''

fotis78:

--- Quote from: fess on August 10, 2011, 12:34:55 AM ---Έντονη η παρουσία των miata (φυσικά μόνο mk1) στην τελευταία ταινία του κεραυνού Mακ Κουίν.
Εκτός από τα δύο κόκκινα που πλαισιώνουν των πρωταγωνιστή στο πρώτο μέρος, στο sequel μέτρησα τουλάχιστον άλλα τέσσερα.
Ναι, μόλις γύρισα από το σινεμά (ο πιτσιρικάς μου ξετρελάθηκε) και εγώ δεν πέρασα άσχημα.
Άριστη πρόταση για παιδιά, ανήψια, βαφτηστίρια κλπ. κλπ.
Δεν ενδείκνυται για κορίτσια.
Πολλές κόντρες, κυνηγητα, εκρήξεις για επίδοξους - εκολαπτόμενους καμμένους...

--- End quote ---

για ποια ταινια λες ρε συ??δεν καταλαβα...!!!!!για πες τιτλο να την δουμε και μεις!!!!!

Neko:
Το Cars 2  ;D

Akina_DownHill:
Για το cars 2 λεει.το ειδα κ εγω χαμος απο mk1,καθε 5 λεπτα εχει και απο ενα  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version