!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
SmoKnight:
--- Quote from: Ξάδελφος on July 03, 2011, 11:14:59 PM ---Ο Χάρης ειχε γραψει προσφατα για μεθοδους που ακολουθουνται για να σε κλεβουν ή ληστευουν στ αμαξι...
Καμαρωστε εν δρασει τα τσογλανια.....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TlRBhyov6zU&feature=related[/youtube]
--- End quote ---
1. Καλα εκανες και το εβαλες, :good: :good:
καλο ειναι ολοι να προσεχουμε. Σημερα ημουν ολη μερα στο Γενηματα, οχι για μενα, για παρομοιο περιστατικο που επρεπε δυστυχως να παει στο εφημερευων :(
2. Δε ξερω τι κανετε εσεις, εγω ομως ποτε δεν εχω κατι στο καθισμα ή κατω. Πιο πολυ για το φοβο της μοτοσυκλετας, που ανετα ενω εγω ειμαι ακινητοποιημενος στη κινηση, αυτοι να ερθουν και απο πανω ν αρπαξουν οτιδηποτε και μετα αντε πιασε τους ;)
Τσιγαρα κι αναπτηρα, τα υπολοιπα στο τσαντακι στο πορτ παγκαζ... Τωρα αν μου φανε το manual απ το ντουλαπακι :????:
3. Για το "τσογλανια", που ξερω οτι δε το ειπες με κακη προθεση αλλα εν βρασμω ψυχης, επειδη εχω διαβασει αρκετα ποστς σου και ξερω οτι εισαι μετρημενος στα λογια σου, θα ηθελα να χωσω μια μικρη παρενθεση. Αυτο που εμεις αποκαλουμε μπουρδελο και στο χαρτη οριζεται ως Ελλαδα, ειναι ο παραδεισος για καποιους. Εχουν δει υποθεσεις τα ματια μου, που ΑΝΕΤΑ δικαιολογουν τετεια περιστατικα. π.χ. Πιτσιρικια που απηγαγαν τα θυληκα της οικογενειας και εκτελεσαν τ αρσενικα οι Ταλιμπαν, και ο μικρος, ως μικρος (αρα ακινδυνος για τους ταλιμπαν) διεφυγε με τα 1000 ζορια στο "Παραδεισο", και τωρα πρεπει να φαει. Ξερεις πως βλεπει αυτος ο 14χρονος το 2ευρω που εχεις εσυ στο τασακι?
Σορρυ για το οφτοπικ, αλλα συνηθως μετα απο τετεια βιντεακια ακουγοντε συνηθως σχολια του τυπου "εγω θα τα σκοτωνα/κρεμαγα/εριχνα με μπαζουκας, ενω στην ουσια, στο βιντεο θα πρεπει να εστιασουμε στη προληψη ;)
:btp:
lok502:
--- Quote from: SmoKnight on July 04, 2011, 01:13:20 AM ---
3. Για το "τσογλανια", που ξερω οτι δε το ειπες με κακη προθεση αλλα εν βρασμω ψυχης, επειδη εχω διαβασει αρκετα ποστς σου και ξερω οτι εισαι μετρημενος στα λογια σου, θα ηθελα να χωσω μια μικρη παρενθεση. Αυτο που εμεις αποκαλουμε μπουρδελο και στο χαρτη οριζεται ως Ελλαδα, ειναι ο παραδεισος για καποιους. Εχουν δει υποθεσεις τα ματια μου, που ΑΝΕΤΑ δικαιολογουν τετεια περιστατικα. π.χ. Πιτσιρικια που απηγαγαν τα θυληκα της οικογενειας και εκτελεσαν τ αρσενικα οι Ταλιμπαν, και ο μικρος, ως μικρος (αρα ακινδυνος για τους ταλιμπαν) διεφυγε με τα 1000 ζορια στο "Παραδεισο", και τωρα πρεπει να φαει. Ξερεις πως βλεπει αυτος ο 14χρονος το 2ευρω που εχεις εσυ στο τασακι?
Σορρυ για το οφτοπικ, αλλα συνηθως μετα απο τετεια βιντεακια ακουγοντε συνηθως σχολια του τυπου "εγω θα τα σκοτωνα/κρεμαγα/εριχνα με μπαζουκας, ενω στην ουσια, στο βιντεο θα πρεπει να εστιασουμε στη προληψη ;)
:btp:
--- End quote ---
Δεν θέλω να συζητώ πολιτική ή να ξεφύγω εκτός θέματος στο φόρουμ αλλά θεωρώ ότι κινείσαι προς λάθος κατεύθυνση. Τα περιστατικά αυτά δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά ούτε και να δικαιολογούνται.
SmoKnight:
--- Quote from: lok502 on July 04, 2011, 01:44:49 AM ---Δεν θέλω να συζητώ πολιτική ή να ξεφύγω εκτός θέματος στο φόρουμ αλλά θεωρώ ότι κινείσαι προς λάθος κατεύθυνση. Τα περιστατικά αυτά δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά ούτε και να δικαιολογούνται.
--- End quote ---
Σ αυτο που τονισα συμφωνουμε απολυτως. Αλλα δε δικαιολογησα τιποτα. Λεω πως εχουν τα πραγματα. Δεν ειναι "αποψη". Απο κει και περα ή το καταλαβαινουμε οτι το 2ευρω "γυαλιζει" σε καποιους, εστω κι ας μη κατανοουμε πληρως το γιατι, και παιρνουμε τα μετρα μας οσο μπορουμε ή αυξανουμε κατακορυφα τις πιθανοτητες να τη πατησουμε.
Δεν ειναι πολιτικη συζητηση. Δε συζηταω τα ποιος φταιει και ποιος οχι και ποιος εχει τη λυση. Κι εγω προσωπικα δε μπορω πληρως να κατανοησω καποιον που θα χτυπησει καποιον αλλο για 2 ευρω......
...... αλλα μετα μου ερχοντε στο μυαλο συμπλοκες οπαδων (ουτε καν για 2 ευρω) και θυμιζω στον εαυτο μου οτι ο κοσμος ειναι μυστηριος :llol: :llol: :llol:
Συζηταω στην ουσια το οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και πρεπει να φυλαγομαστε ;)
simkoz:
Αυτό με τους οπαδούς ξαναπέστο. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω την λογική να πλακώνεσαι για κόμμα, ομάδα, κλίκα
Ειλικρινά , what were you thinking ???
Ξάδελφος:
@ Smoknight
Αυτος που ξεφυγε απ την κολαση και ηρθε στον "παραδεισο" δε θα σε εξαπατησει για να σε κλεψει ,δε θα σε κλεψει.Θα αγωνιστει να κερδισει τον Παραδεισο ,γιατι ξερει οτι αν παρανομησει υπαρχει η πιθανοτητα να τον ξαναγυρισουν στην κολαση...
Αν θελαν 2 Ε ας πλεναν τα παρμπριζ οχι να βουτουσαν το τσαντακιμε οτι εγγραφα μπορει να εχει μεσα(διπλωματα -αδειες κλπ ισως).
Μη μασας το παραμυθι. Δεν ειναι ολοι προσφυγες απο εμπολεμη ζωνη... Παρα πολλοι απο αυτους ειναι τυχοδιωκτες,απατεωνες και δολοφονοι που δεν ηρθαν απο καμια κολαση. Δυστυχως μαζι με αυτους θα παρει η μπαλα και αυτους που πραγματικα ερχονται απο Κολαση για να βρουν Παραδεισο.
Η παραβατικη,εγκληματικη συμπεριφορα ειναι απαραδεκτη απο οπου κι αν προερχεται και για οποιον λογο... ειτε αυτοι ειναι Ελληνες ειτε Αλλοδαποι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version