!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (68/298) > >>

emilmx:
και γιατι δεν πήρες τηλ???

την άλλη φορά τηλ

leonidas11b:

--- Quote from: racing nick on August 01, 2011, 04:56:43 PM ---
--- Quote from: emilmx on July 31, 2011, 12:07:43 AM ---Εχτες το βράδυ δεν ήσουν για ποτό στο μπαράκι στα λιμανάκια?
Αυτές της πληροφορίες εχω

--- End quote ---
την παρασκευη ημουν εγω εκει

--- End quote ---

Κι εγω...γαματοι ειμαστε..... :moutza:

XrhstosZ:
Ο εθνικος υμνος της ελλαδας ειναι 158 στιχους, ποσες φορες μπορεις να πεις "we are completely screwed" .

Χθεσινο top gear  :( clarckson φυσικα.

option-D:
http://www.groupon.gr/deals/athens/pistakartodromo-maindeal/594907?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_214&a=1329

Πεθαίνω με την περιγραφή  :hilarious:

--- Quote ---Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας πίστας Καρτ δεν είναι απλή υπόθεση. Στην πίστα του Kartodromo το έλαβαν πολύ σοβαρά υπόψη τους και δημιούργησαν μια από τις καλύτερες του είδους τόσο ως ποιότητα και σχέδιο πίστας όσο και ως προς το επίπεδο εξυπηρέτησης. Οι άνθρωποι του Kartodromo είναι γνώστες του αντικειμένου τους και πρόθυμοι να σας ενημερώσουν και να σας βοηθήσουν δίνοντας σας την ευκαιρία να βιώσετε την εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης σε ένα απόλυτα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον που έχει όμως όλα τα στοιχεία και τις προκλήσεις μιας «δυνατής» πίστας.
--- End quote ---

Όλα αυτά για τον παππού, τον Νάνα και την τουαλέτα που βλέπεις κάτω, μέσα από το τρύπιο πάτωμα..
Η πίστα προδιαγραφών F1 που μία έξοδος κοστίζει στη χειρότερη 700€..

Α! Ονομάστηκε και "kartodromo" .. Φαντάζομαι ότι το σκέφτηκε όταν θα έβαζε την προσφορά στο Groupon..
Τυχαίο; Όχι απλά "δεν νομίζω" αλλά " ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ " ..

leonidas11b:

--- Quote from: option-D on August 02, 2011, 12:50:57 AM ---http://www.groupon.gr/deals/athens/pistakartodromo-maindeal/594907?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_214&a=1329

Πεθαίνω με την περιγραφή  :hilarious:

--- Quote ---Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας πίστας Καρτ δεν είναι απλή υπόθεση. Στην πίστα του Kartodromo το έλαβαν πολύ σοβαρά υπόψη τους και δημιούργησαν μια από τις καλύτερες του είδους τόσο ως ποιότητα και σχέδιο πίστας όσο και ως προς το επίπεδο εξυπηρέτησης. Οι άνθρωποι του Kartodromo είναι γνώστες του αντικειμένου τους και πρόθυμοι να σας ενημερώσουν και να σας βοηθήσουν δίνοντας σας την ευκαιρία να βιώσετε την εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης σε ένα απόλυτα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον που έχει όμως όλα τα στοιχεία και τις προκλήσεις μιας «δυνατής» πίστας.
--- End quote ---

Όλα αυτά για τον παππού, τον Νάνα και την τουαλέτα που βλέπεις κάτω, μέσα από το τρύπιο πάτωμα..
Η πίστα προδιαγραφών F1 που μία έξοδος κοστίζει στη χειρότερη 700€..

Α! Ονομάστηκε και "kartodromo" .. Φαντάζομαι ότι το σκέφτηκε όταν θα έβαζε την προσφορά στο Groupon..
Τυχαίο; Όχι απλά "δεν νομίζω" αλλά " ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ " ..

--- End quote ---

Λες να εχει κανει καμια σοβαρη εργασια.....??

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version