!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (59/298) > >>

dimsabas:
Τους απέλυσε αφού πρώτα τους έβαλε να του υπογράψουν μία δήλωση ότι δε διεκδικούν αποζημίωση. Στη συνέχεια, τους είπε ότι θα αμοίβονται από το ταμείο ανεργίας και ότι θα τους δίνει και 200 ευρώ μηνιαίως από την τσέπη του. Πώς να τολμήσει μετά να βάλει τα ονόματά τους στην ταυτότητα του περιοδικού; Αφού έχουν απολυθεί... Και ποιος θα κάνει κανονική δοκιμή και δοκιμή μακράς διαρκείας μετά από τέτοια ατίμωση;

simkoz:
Έ, ρε παιδιά πολύ δύσκολα τα πράγματα κακά τα ψέματα, θα γυρίσει η κατάσταση, είμαι σίγουρος αλλά θα πάρει καιρό 5-10 χρόνια νομίζω, η δικιά μας η γενειά και εννοώ τον μέσο όρο ηλικίας των ενεργών μελών του φόρουμ όχι τους συνομήλικους μας που είμαστε μειοψηφία, είναι αυτή που θα φάει το περισσότερο σκ@τό.
Καλή δύναμη σε όλους μας (και στους μέσα και στους έξω, μην έχετε αυταπάτες ότι έξω είναι ένας παράδεισος που περιμένεινε κατακτηθεί)
Άσχετο: Είμαι στο πλοίο, ΕΡΧΟΜΑΙ!!!
Άσχετο 2: το WiFi στο Superfast τον παίρνει

dimsabas:
Εεε... εεε... έέέρχεται! :excited: :excited:
Θα κανονιστεί καμιά συνάντηση, έτσι; :P

Akina_DownHill:
Εθεαθη πρασινο nb με ζαντες rh(ή κατι τετοιο) χαμηλο μπροστα, στοκ ή και ψηλωμενο πισω  :zalistika: , στη Λευκαδα.
Κανεις απο εδω?

leonidas11b:
Το ματι του my mx5 ειναι παντου!!! :police:

Dogits - 14:00 Αλιαρτο - 19:00 Χαλκιδα (σχεδον κεντρο)
Housik - 14:30 Αλιαρτο

:police:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version