!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
Theo:
Θα ειναι τραγικα κοντο το αμαξι με αυτο!
gianic:
--- Quote from: A1D3L on July 22, 2011, 01:13:49 PM ---
Από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού όχι. Από την ενισχυμένη πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν ναι. Τα υπόλοιπα αφοριστικά σηκώνουν μεγάλη κουβέντα και, μάλλον, όχι στο παρόν forum. Πάντως, δε βλέπω τι κακό έχει να μιλάς για μπάλα το πρωί και να πηγαίνεις στα μπουζούκια το βράδυ (όσο κι αν δεν είμαι οπαδός του συγκεκριμένου είδους διασκέδασης), εφόσον δεν κάνεις μόνο αυτό.
Τέλος, το κεφάλι του ψαριού είναι αδύνατο να είμαι εγώ κι εσύ και όλοι μας. Εκτός αν εγώ, εσύ και όλοι μας παίρνουμε μίζες, έχουμε μισθούς και παροχές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το μήνα κ.ο.κ. Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών, αλλά δεν είμαστε και ίσοι (με το "κεφάλι" εννοώ). Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
--- End quote ---
Πως γινεται να ισοπεδωνω τα ηδη ισοπεδωμενα; Ποσο πιο κατω απο τον πατο να παμε;
Το κεφαλι δεν ειμαστε εμεις; Και ποιος ψηφιζει το δικομματισμο τοτε 30 χρονια; Οι γατες και οι σκυλοι της χωρας;
Ποιος δεν ηξερε οτι οι απο πανω μας εχουν φαει μιζες και διοριζουν ατομα με παχυλους μισθους; Ελα τωρα.. Θεωρεις τοτε τους Ελληνες πιο αφελεις απ'ότι εγω ! Ολοι ηξεραν το παιχνιδι που παιζοταν, απλα το βουλωναν και συνεχιζαν να ψηφιζουν.
Η κουλτουρα χαρακτηριζει την ταυτοτητα ενος λαου. Κουλτουρα ειναι και ο τροπος διασκεδασης. Βγαλε το συμπερασμα σου λοιπον για τα μπουζουκια και την μπαλα. Και οπου αναφερω μπουζουκια και μπαλα δεν εννοω μονο τα συγκεκριμενα, αλλα τη γενικοτερη ελληνικη υποκουλτουρα.
Ξάδελφος:
--- Quote from: emilmx on July 22, 2011, 03:10:02 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on July 22, 2011, 12:46:20 AM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on July 21, 2011, 09:32:27 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on July 21, 2011, 07:07:35 PM ---
--- Quote from: emilmx on July 21, 2011, 05:59:21 PM ---Για οσους αγανακτησαν με τα τελη κυκλοφοριας - 1000
http://www.car.gr/xyma/view/1580658/
--- End quote ---
Αν πολιτογραφηθεις πολιτης του Σουδαν θα ειναι ακομη πιο οικονομικο...
Μολις τρεξει λιγο αιμα να σου τα αρπαχτικα που το μυριζονται απο χιλιομετρα...
--- End quote ---
...
--- End quote ---
...
--- End quote ---
εγω παντός ψάχνω τρόπω να φηγό απο αυτή τη χωρά
δεν είμαι καθόλου περήφανος πλέων για αυτή και δεν θέλω να πληρώσω τυπωτά σε φόρους
....
ψαχνό πλέων να φηγω και οχι για 5-6 μήνες.....7-10-20 χρονιά και αν γίνετε να μην ξαναγυρίσω
πες μου λυπών εγώ γιατί να κάτσω εδώ ??
--- End quote ---
Δηλαδη θα παραιτηθεις απο το Δημοσιο που εισαι μονιμος και θα φυγεις μεταναστης?Η δουλεια δυσκολη μεν αλλα μονιμη και σιγουρη δε...
Πραγματικα θελω να σε δω να το κανεις...αυτο δε θελει κοτσια...θελει balls σα μπαλες του bowling.
Eγω στη θεση σου παντως δε θα το κανα... θα απολαμβανα τη μονιμοτητα του δημοσιου και το μισθο του που απο τους φορους που ολοι πληρωνουμε (δικαιους και αδικους)προκυπτει .
Τωρα ναι ανετα φευγω και μαλιστα σχεδον το εχω κανονισει,αλλα εγω δεν εχω κατι μονιμο εν ολιγοις δεν εχω κατι καλο να χασω.
Παιδες εχουμε ενα υδροκεφαλο κρατος που για να συντηρηθει το ιδιο ,οι διοικουντες-κυβερνωντες και οι υπαλληλοι του πινει το αιμα των πολιτων του.
Το ψαρι στην Ελλαδα δε βρωμαει απο το κεφαλι ,βρωμαει ολοκληρο.
Αυτοι θελουν να φυγουμε ολα τα υγεια κυτταρα απο εδω για να μεινουν αυτοι να τρωνε και να πινουνε οτι απομεινε.Ε οχι δα .
Νομιζω το κορωνοπηνιο ειναι 4.777
Reverant:
Εγώ που απέρριψα πρόταση από τη Google το 2004 να πάω για interview στο Mountain View (CA), χωρίς καν να έχω κάνει αίτηση (με βρήκαν αυτοί) πως πιστεύετε ότι νοιώθω;;;; :grrrrrr: :moutza: :moutza: :moutza:
emilmx:
--- Quote from: Ξάδελφος on July 22, 2011, 01:48:48 PM ---
Δηλαδη θα παραιτηθεις απο το Δημοσιο που εισαι μονιμος και θα φυγεις μεταναστης?Η δουλεια δυσκολη μεν αλλα μονιμη και σιγουρη δε...
Πραγματικα θελω να σε δω να το κανεις...αυτο δε θελει κοτσια...θελει balls σα μπαλες του bowling.
Eγω στη θεση σου παντως δε θα το κανα... θα απολαμβανα τη μονιμοτητα του δημοσιου και το μισθο του που απο τους φορους που ολοι πληρωνουμε (δικαιους και αδικους)προκυπτει .
--- End quote ---
άνετα και αύριο το πρωί αν με περνάνε τηλ και μου λέγανε μπες στο αεροπλάνο για εκεί...
δύσκολη δεν είναι η δούλευα στο δημόσιο αλλά τη να την κάνω όταν δεν δουλεύω και δεν πληρώνομαι
806€ το μηνά και ετοιμαζότανε άμεσα να κόψουν και αλλά δηλαδή να πέσω στα κάτω απο 750€
πες μου τη όνειρα μπορώ να κάνω στην ελλαδα με 750€??
να ανοίξω σπίτι? να κάνω οικογένεια? να κάνω παιδιά??
να συντηρήσω αμάξι??
και δεν μιλάω για το δικό μου αυτό έχει να δει βενζίνα πάνω από 30 μέρες και πριν τα τέλη αυγουστου ούτε €
εδω στο παπι πρέπει να αλλάξω λαδιά και φίλτρο και το σκέφτομαι (15€ κάνουν)
για το παπι θέλω 5€ τη μέρα βενζίνα
δηλαδή τι να δουλεύω 15 ώρες τη μέρα για μπορώ να επιβιώσω ?? οχι να ζήσω!!
γιατί αμα δουλεύεις 15 ώρες τη μέρα μην μου πεις οτι μετά ζεις
γιατί εγώ ξυπνάω το πρωί στης 5.00 πάω νοσοκομείο φεύγω στης 1.00
πέφτω για ύπνο στης 2.30 και ξυπνάω στης 19.00 να πάω στην βραδινή δούλευα
θα σχολάσω στης 1.00-2.00 θα φτάσω σπίτι στης 2.30 θα κοιμηθώ στης 3.00-3.30 για να σηκωθώ στης 5.00
ναι με αυτούς τους ρυθμούς θα εξασφαλίσω 1400€ το μηνά
ε και ?? τη είναι ζωή αυτή ??
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version