!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (56/298) > >>

makrixeris:
να κανω μια ερωτηση το πιο κοντο κορωνοπηνιο δεν ειναι 4.7-4.8 ?

emilmx:
4.8

gianic:
Δυστυχως ο Αιμιλιος και ο Ηλιας εχουν δικιο.
Ζουμε σε ενα κρατος οπου οι πολιτικοι του, οι οποιοι ειναι αυτοι που μας αξιζουν και ειναι νομιμα εκλεγμενοι απο την πλειοψηφια του λαου, πουλησαν την Ελλαδα. Άρα ουσιαστικα ο ίδιος αρρωστημενος, πουλημενος καλοβολεμενος λαος συμπεριλαμβανομενου του ομιλουντα, πουλησαν αυτη τη χωρα επιβραβευοντας αυτο το αρρωστημενο συστημα για 30 χρονια συνεχομενα. Δεν υπαρχει πλεον δικαιολογια.
Και τι περισσοτερο να περιμενει κανεις απο ενα λαο που το πρωι θα μιλαει για μπαλα και το βραδυ θα πεταει λουλουδια στα μπουζουκια;
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.. κι αυτο το κεφαλι ειμαστε εμεις οι ιδιοι.
Καλα να παθουμε κι ακομα χειροτερα!

A1D3L:

--- Quote from: gianic on July 22, 2011, 12:50:57 PM ---Δυστυχως ο Αιμιλιος και ο Ηλιας εχουν δικιο.
Ζουμε σε ενα κρατος οπου οι πολιτικοι του, οι οποιοι ειναι αυτοι που μας αξιζουν και ειναι νομιμα εκλεγμενοι απο την πλειοψηφια του λαου, πουλησαν την Ελλαδα. Άρα ουσιαστικα ο ίδιος αρρωστημενος, πουλημενος καλοβολεμενος λαος συμπεριλαμβανομενου του ομιλουντα, πουλησαν αυτη τη χωρα επιβραβευοντας αυτο το αρρωστημενο συστημα για 30 χρονια συνεχομενα. Δεν υπαρχει πλεον δικαιολογια.
Και τι περισσοτερο να περιμενει κανεις απο ενα λαο που το πρωι θα μιλαει για μπαλα και το βραδυ θα πεταει λουλουδια στα μπουζουκια;
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.. κι αυτο το κεφαλι ειμαστε εμεις οι ιδιοι.
Καλα να παθουμε κι ακομα χειροτερα!

--- End quote ---

Από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού όχι. Από την ενισχυμένη πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν ναι. Τα υπόλοιπα αφοριστικά σηκώνουν μεγάλη κουβέντα και, μάλλον, όχι στο παρόν forum. Πάντως, δε βλέπω τι κακό έχει να μιλάς για μπάλα το πρωί και να πηγαίνεις στα μπουζούκια το βράδυ (όσο κι αν δεν είμαι οπαδός του συγκεκριμένου είδους διασκέδασης), εφόσον δεν κάνεις μόνο αυτό.

Τέλος, το κεφάλι του ψαριού είναι αδύνατο να είμαι εγώ κι εσύ και όλοι μας. Εκτός αν εγώ, εσύ και όλοι μας παίρνουμε μίζες, έχουμε μισθούς και παροχές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το μήνα κ.ο.κ. Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών, αλλά δεν είμαστε και ίσοι (με το "κεφάλι" εννοώ). Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

makrixeris:

--- Quote from: emilmx on July 22, 2011, 12:12:43 PM ---4.8

--- End quote ---

και εγω αυτο ηξερα αλλα εδω αλλα βλεπω...

http://www.racingbeat.com/Miata-1990-2005/Ring-Pinion-Differential/13006.html

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version