!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
charchon:
τονιζω το οτι ειναι γαμω τα αμαξια , και φυσικα του κανω πλακα, μην αρπαζεσαι απο την λεπτομερια...και εγω αν μπορουσα 8α το επαιρνα, για τους ιδιους προβληματισμους δεν το προχωρησα! ;)
Konstantinos:
Όχι δεν ήταν αυτό Chris! Νομίζω ότι πωλήθηκε αν λέμε το ίδιο στο car.gr. Ήταν από μαντρά συγκεκριμένα της Καλογρέζας που είχε δυο S2K. Χωρίς χρηματική διαφορά έβρισκα μόνο μοντέλα 01, μιλάμε για αξία 13.000 max. Αλλά και πάλι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση (μια μικρή γρατζουνίτσα στη πόρτα) χωρίς να το έχω ποτέ ελέγξει σε συνεργείο βέβαια. Όσα βλέπει η πεθερά είδα. Όσο και να τα έβαζα κάτω μου έβγαιναν οριακά, ενώ μετά που ήρθαν και τα νέα μέτρα εκεί το πήρα απόφαση και δεν το προχώρησα καθόλου.
charchon:
κλασσικα μαντραδες, 2001 μοντ στα 13000!!!! ιδιωτης λογικος πανω απο 10500 δε περιμενει να παρει! καλα εκαΝΕς και δεν προχωρησες....ειναι 11 ετων....!
Konstantinos:
--- Quote from: Basilmx5 on July 01, 2011, 01:18:17 AM ---Ναι ρε βρε Κωνσταντινε γιατι να μη κρατησει? τριβες? με τα χερια? :llol: μονο οταν ξεπαρκαρω παρκαρω το αγγιζω το χειροφρενο... εσυ? :P :P
--- End quote ---
:angel: Ε, η αλήθεια είναι πως το χρησιμοποιώ λίγο περισσότερο...
Liakos:
--- Quote from: Konstantinos on July 01, 2011, 09:29:32 AM ---
--- Quote from: Basilmx5 on July 01, 2011, 01:18:17 AM ---Ναι ρε βρε Κωνσταντινε γιατι να μη κρατησει? τριβες? με τα χερια? :llol: μονο οταν ξεπαρκαρω παρκαρω το αγγιζω το χειροφρενο... εσυ? :P :P
--- End quote ---
:angel: Ε, η αλήθεια είναι πως το χρησιμοποιώ λίγο περισσότερο...
--- End quote ---
Κριμα το παλικαρι... :nono: :gay: :baby: :baby: :baby:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version