!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (33/298) > >>

dimsabas:
Απορία: έριξα μια ματιά στις νέες άδειες κυκλοφορίας. Δεν αναγράφεται πουθενά πόσες θύρες έχει το όχημα, ενώ έχει πρόβλεψη μέχρι και για το ποιος θα είναι ο μέγιστος αριθμός ορθίων. :zalistika:
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το σημείο (6). Αναφέρεται ως κωδικός τύπου κι αποτελείται από έναν τριψήφιο αριθμό. Ξέρει κανείς σε τι αντιστοιχεί αυτό; Δηλαδή π.χ. το 322 αφορά Polo GTi 3θ, το 324 GTi 5θ, το 321 1.2 TSi 5θ και πάει λέγοντας;

Nitroking:

--- Quote from: pib on July 13, 2011, 10:49:45 AM ---nitro οταν σε ολα τα τοπικ εχεις ξεσκιστει εσυ και κανα 2 ακομα να χαρακτηριζετε καγκουρας ο ενας που το χαμηλωσε καγκουρας ο αλλος με τα αυτοκολλητα καγκουρας με τις 17ρες εισαι αρκετα προκλητικος  δεν νομιζεις ??? σ ενα φορουμ υπαρχει αυτος που το βελτιωνει υπερβολικα αυτος που το βελτιωνει λιγο αυτος που το εχει μαμα αυτος που δεν εχει καν αμαξι ... δεν χρειαζεται οσοι δεν εχουν το ιδιο στυλ αμαξι με το δικο σου να τους βαζεις κι ενα επιθετο

--- End quote ---

Αυτο τωρα το ειδα.. Νομιζω οτι τα ισοπεδωνεις ολα, ποια ολα τα τοπικς ρε συ? ::- Και επισης δεν ειπα ποτε κατι που να προσβαλλει το αμαξι καποιου μελους εδω μεσα, εχω σχολιασει αρνητικα καποιες φωτογραφιες απο υπερβολικες καταστασεις απο το εξωτερικο, αν καποιο μελος νιωσει οτι του προσεβαλα το αμαξι μπορει να μου το πει, δεν εχει συμβει ομως κατι τετοιο.. ;) Και δε νομιζω οτι εχει νοημα να το συζηταμε αλλο, εγω απαντησα στο τοπικ ομορφα και ωραια κι εσυ κανεις παραθεση κι αρχιζεις.. Ψυχραιμια! Ουτε ειπα οτι ειναι κακο να εισαι lookατζης, γουστα ειναι, οταν ομως το ζητουμενο ειναι η ανεση δεν κολλαει, γιαυτο το ανεφερα.. ;) Και τελος ειναι δικαιωμα μου να εκφραζω τη γνωμη μου, δεν προσεβαλλα κανεναν.. :btp:

Στέλιος - fess:
ο.χ.  ;;;

Ξάδελφος:

--- Quote from: fess on July 13, 2011, 10:06:33 PM ---ο.χ.  ;;;

--- End quote ---
Ομοφυλοφιλος χριστιανος ?

leonidas11b:

--- Quote from: Ξάδελφος on July 13, 2011, 10:15:04 PM ---
--- Quote from: fess on July 13, 2011, 10:06:33 PM ---ο.χ.  ;;;

--- End quote ---
Ομοφυλοφιλος χριστιανος ?

--- End quote ---