!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
aimkara:
--- Quote from: iNFiNiTy on October 16, 2011, 04:02:56 PM ---H ιστορία που μας διδάσκουν (στα σχολεία) είναι γνωστό ότι έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα.
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, γιατί απευθύνεται σε παιδιά.
Ελπίζω, όμως, να μην παραμένουμε παιδιά και στα 25-30-40 μας.
--- End quote ---
http://en.wikipedia.org/wiki/Greece#History
Επίσης υπάρχουν κι εξωσχολικά βιβλία :P
dimsabas:
Όσο κι αν αναγνωρίζουμε ότι το θέματα που θίγετε είναι πολύ ανώτερα στην ουσία τους από τις coilover και το πόσες μοίρες κάμπερ πρέπει να βάλεις πίσω για να καταφέρει να στρίψει ένα Miata, εδώ είμαστε αυτοκινητιστικό φόρουμ και τέτοιο θέλουμε να παραμείνουμε. Αφού ειπαμε (και σεβόμαστε μέχρι στιγμής το) να κρατάμε αυτό τον χώρο μακριά από τέτοιους είδους συζητήσεις (σαν αυτή που εξελίσσεται παραπάνω), θα σας παρακαλέσω να τη σταματήσετε. Κάθε επιπλέον σχόλιο πάνω στο ζήτημα, θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων. Χωρίς δεύτερη προειδοποίηση.
Ευχαριστώ! ;)
Ξάδελφος:
Δε θα σχολιασω τα παραπανω ουτε θα παρω θεση.Μ αφορμη τον νεοσυλλεκτο Μακρυχερη θυμηθηκα τα λογια του συγχωρεμενου του πατερα μου και θα θα θελα να τα αναφερω,ελπιζω να μην πανε στο καλαθι των αχρηστων.
Οταν νεοσυλλεκτος του πεταξα την αμπελοφιλοσοφημενη ερωτηση... "Γιατι να υπηρετησω την πατριδα και να πολεμησω και να πεθανω? Για τα πλοια και τις βιλλες του Λατση και του Βαρδινογιαννη για τα λαμογια να θυσιαστω ? Μ απαντησε αυτολεξη:
"Πατρίδα δεν ειναι τα λαμογια που τις πινουν το αιμα.
Πατριδα ειναι ο Κολοκοτρωνης,ο Καραισκακης,ο Νικηταρας,ο Μιαουλης ,ο Καναρης,η Μπουμπουλινα, ο Κουντουριωτης και ολοι αυτοι που αγωνιστηκαν για να ναι ελευθερα τα βουνα,οι καμποι,οι θαλασσες και τα νησια της.
Για αυτη την πατριδα,αξιζει να θυσιαστεις!! "
Οσο για την ιστορια ,καποιοι ειπαν ...
"Η Ιστορία δεν είναι επιστήμη, είναι τέχνη. Δεν πετυχαίνεις χωρίς φαντασία."
Anatole France, 1844-1924, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1921
"Η Ιστορία θα είναι ευγενική μαζί μου, Σκοπεύω να την γράψω."
Ουίνστον Τσώρτσιλ.
Καλο απογευμα κυριοι.
GENERAL:
--- Quote from: makrixeris on October 16, 2011, 03:46:06 PM ---
--- Quote from: aimkara on October 16, 2011, 03:33:12 PM ---
--- Quote from: makrixeris on October 16, 2011, 03:20:02 PM ---
--- Quote from: aimkara on October 16, 2011, 03:15:22 PM ---Το θέμα είναι να μην τα ξεστομίζεις αν δεν τα εννοείς..
--- End quote ---
με το ζορι σε βαζουν....την πατριδα μου την αγαπω αλλα τα ψηφισματα και τους νομους του κρατους δεν μου αρεσουν και νομιζω και σε πολλους αλλους
--- End quote ---
Πρωτ' απ' όλα, τίποτα δεν είναι με το ζόρι. Δεύτερον, δεν το είπα για σένα προσωπικά.. άλλοι :moutza: έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα και το καταπατούν..
Αλήθεια, έχεις παρατηρήσει καμμιά "αναμπουμπούλα" στο Στρατό..καμμιά περίεργη αναδιοργάνωση κλπ..;
--- End quote ---
πληρωσαμε τα σηματα ρουφιανο(επιθετο) και το σημα τους σωματος μας με αφορμη οτι εληξε η συμβαση με τον ραφτη
εκοψαν το σακιδιο και το camel... αν ειχες μεγαλυτερο νουμερο στα ρουχα δεν στα αλαζανε πληρωνες για να στο κοντινουν
δεν εχουν χαρτι α4 για το fax και μας ειπαν οτι το πληρωνουν οι λοχιες κλπ
δεν θυμαμαι κατι αλλο
τιποτα δεν ειναι με το ζορι?? δηλωσα οτι δεν θελω να παω ελδυκ=Ελληνικη Δυναμη Κυπρου με διαλεξανε ξανα δηλωσα αρνηση και 90% θα με παρουν
--- End quote ---
Φιλε μου επειδη εκει υπηρετησα σχεδον τους 16μηνες απο τους 18 που ηταν τοτε η θητεια απλα να σου πω οτι περασα ΤΕΛΕΙΑ!!! Δυσκολα μεν αλλα τελεια δε. Δεν το μετανιωσα ποτε και μαλιστα εαν επρεπε να ξαναπαω στρατο παλι Κυπρο θα δηλωνα!!!
sultan:
ΕΛ.ΔΥ.Κ. υπηρετησα και εγω 9 μηνες. περασα τελεια. μην το σκεφτεσαι. αν πας με αρνητικη ψυχολογια τελειωσες. Ηταν οι καλυτεροι μηνες μου στο στρατο... ο χειροτερος στο ΓΕΕΘΑ που ηταν και ο τελευταιος... δεν μπορουσα να παρω ουτε τις τιμητικες γιατι ολοι λειπαν με "εντολη"....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version