!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (289/298) > >>

aimkara:
Το θέμα είναι να μην τα ξεστομίζεις αν δεν τα εννοείς..

makrixeris:

--- Quote from: aimkara on October 16, 2011, 03:15:22 PM ---Το θέμα είναι να μην τα ξεστομίζεις αν δεν τα εννοείς..

--- End quote ---

με το ζορι σε βαζουν....την πατριδα μου την αγαπω αλλα τα ψηφισματα και τους νομους του κρατους δεν μου αρεσουν και νομιζω και σε πολλους αλλους

aimkara:

--- Quote from: makrixeris on October 16, 2011, 03:20:02 PM ---
--- Quote from: aimkara on October 16, 2011, 03:15:22 PM ---Το θέμα είναι να μην τα ξεστομίζεις αν δεν τα εννοείς..

--- End quote ---

με το ζορι σε βαζουν....την πατριδα μου την αγαπω αλλα τα ψηφισματα και τους νομους του κρατους δεν μου αρεσουν και νομιζω και σε πολλους αλλους

--- End quote ---

Πρωτ' απ' όλα, τίποτα δεν είναι με το ζόρι. Δεύτερον, δεν το είπα για σένα προσωπικά.. άλλοι  :moutza: έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα και το καταπατούν..

Αλήθεια, έχεις παρατηρήσει καμμιά "αναμπουμπούλα" στο Στρατό..καμμιά περίεργη αναδιοργάνωση κλπ..;

iNFiNiTy:

--- Quote from: JDM on October 16, 2011, 03:07:51 PM ---
--- Quote from: jSkyline on October 16, 2011, 02:54:18 PM ---Tα σχολια παντως κατω απο το αρθρο ειναι τραγικα και πολυ προσβλητικα.

--- End quote ---
Δεν απεχουν και πολυ απο την πραγματικοτητα ;)
Μονο η ιστορια μας εχει μεινει, που και αυτη ποιος ξερει ποσο παραποιημενη ειναι.

--- End quote ---
Συμφωνώ απόλυτα και στα 2.
Μη σου πω και λίγα λένε.

brainstormer:

--- Quote from: JDM on October 16, 2011, 03:07:51 PM ---
--- Quote from: jSkyline on October 16, 2011, 02:54:18 PM ---Tα σχολια παντως κατω απο το αρθρο ειναι τραγικα και πολυ προσβλητικα.

--- End quote ---
Δεν απεχουν και πολυ απο την πραγματικοτητα ;)
Μονο η ιστορια μας εχει μεινει, που και αυτη ποιος ξερει ποσο παραποιημενη ειναι.

--- End quote ---
Συμφωνω απόλυτα!!! :clap:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version