!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
heras:
--- Quote from: Ξάδελφος on October 13, 2011, 09:38:16 PM ---
Σκασιλα μου,εγω θα στειλω τη φορμα κενη...
--- End quote ---
Και γω μια και εμπιπτω στο αφορολογητο εδω και μερικα χρονια :llol:
Ξάδελφος:
--- Quote from: Reverant on October 13, 2011, 10:14:56 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on October 13, 2011, 09:38:16 PM ---Σκασιλα μου,εγω θα στειλω τη φορμα κενη...
--- End quote ---
Νομίζεις, έχεις την εντύπωση ότι το γ***σι που σου έριξε φέτος το κράτος δεν μετράει; Αμ πως, όλα τα έχουν σκεφτεί.
--- End quote ---
To γ***σι φιλε Δημητρη το κρατος μου το ριχνει χρονια τωρα ειτε με Σημιτηδες,ειτε Καραμανληδες ειτε τωρα με Παπανδρεου πρωθυπουργο.Απλα αυτη και την προηγουμενη χρονια το γ***σι το εριξε σε περισσοτερες κοινωνικες ομαδες και τσουξαν και οπισθια που μεχρι τωρα ηταν στα μπαμπακια και πλεον η κοινωνια εντονα ταρακουνημενη και γ***μενη αρχισε να ξυπνα και να ακουγονται καπως πιο δυνατα οι φωνες διαμαρτυριας.
( γ***σι = γαζωσι(ει) ---- γ***μενη=γαζωμενη)
Και για να γυρισουμε στα φοροτεχνικα η φορμα Ε69 οπως καταλαβα μελετωντας τη(ειναι ενα αμαγαλμα Ε1,Μ2 και Ε9) , αναφερεται σε δραστηριοτητα με φυσικο προσωπο και οχι με νομικο προσωπο ή κρατικο φορεα.
Γι αυτο μαλλον θα προκυψει εκτακτη βεβαιωμενη εισφορα ,παγιου τελους ,σε χρημα και ειδος.
.
dimsabas:
--- Quote from: gabi_haros on October 13, 2011, 11:10:12 AM ---
--- End quote ---
Πρόκειται για φωτογραφία μέλους του φόρουμ, προ πενταετίας. :P :P :P
Ξάδελφος:
Ωραιο καπελο.
nmwisima:
Εγινε το ερωτηματολόγιο, Theo :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page