!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (278/298) > >>

gabi_haros:

--- Quote from: Liakos on October 13, 2011, 12:32:14 PM ---
--- Quote from: gabi_haros on October 13, 2011, 11:10:12 AM ---πρώτος άλλωστε έκανα καυστικό χιούμορ
--- End quote ---

Απο την wiki:

Εκείνη η ποιότητα της φαντασίας που δίνει στις ιδέες μια αμφίβολη ή φανταστική όψη, και τείνει να προκαλεί το γέλιο ή την ευθυμία μέσω κωμικών εικόνων ή περιγραφών.
Η διανοητική ικανότητα της σύλληψης, της έκφρασης, ή της εκτίμησης του κωμικού ή του κωμικά αντιφατικού.
Συμπαθής σαρκασμός, παραδοξολογία.
Πνευματώδης αστεϊσμός, εύθυμη διάθεση, που εκδηλώνεται με άκακη ειρωνεία και προκαλεί στους άλλους διασκέδαση και ευχαρίστηση.
Μορφή πνεύματος που παρουσιάζει την πραγματικότητα έτσι ώστε να προβάλλεται η διασκεδαστική και παράδοξη όψη της.

--- End quote ---

Αυτό προφανώς θες να μου επισημάνεις ε?
Αν απλά δεις τον ορισμό προφανώς πέφτω έξω... ΑΛΛΑ:
Οι επιθεωρήσεις στην αρχαιότητα ήταν κωμικές, γεμάτες με χιούμορ και ειρωνεία αλλά όχι άκακη.
Προφανέστατα δεν συγκρίνω την δική μου κάκιστη γραφή με αυτήν των αρχαίων αλλά το επισημαίνω μόνο και μόνο για να πω πως το χιούμορ δεν είναι πάντα άκακο, υπάρχουν φορές που το κωμικό στοιχείο υπάρχει για να δώσεις μια πιο ανάλαφρη διάθεση σε κριτική ή σημαντικές παρατηρήσεις.
Συγγνώμη πάντως αν τα γραφόμενα μου παρεξηγήθηκαν από άλλους, του Αχιλλέα πάλι, για όλους τους παραπάνω λόγους δεν αισθάνομαι την ανάγκη να του ζητήσω συγγνώμη.

nmwisima:
Πες ο,τι θες για το αυτοκινητο. Μπορει να το δεχθω και σαν χιουμορ.

Το ποστ σου ηταν προσωπικο και ξεπερασες οποιο οριο. Το ξεπερασα κι εγω παλαιοτερα και εφαγα μπαν, για σχολιο σε ατομο με το οποιο κανω παρεα. Αν το ξεπερασω και παλι θα ξαναφαω.

Το σχολιο μου για καποια παλια σου κοπελα, ειναι σκετη αναπαραγωγη της δικης σου φρασης. Το προσεξα επιτηδες αυτο.

Δεν περιμενω να ζητησεις συγγνωμη, αν μπορουσες να καταλαβεις δεν θα εγραφες εξαρχης το ποστ σου. Εχεις το μσν και το τηλ μου για να μου πεις οτιδηποτε, δεν ηταν εδω ο χωρος για να το κανεις. Το εκανες ομως.

Τωρα απλα μην ασχολεισαι αλλο μαζι μου.
Παρακληση ειναι αυτο.

Α.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

spoumi:
Άλλο η κριτική και ο σχολιασμός όπου προφανώς αυτός είναι ο στόχος των παρουσιάσεων και άλλο η προσβολή. Το να μην αρέσει κάτι σε κάποιον είναι λογικό. Το να το θεωρεί κάποιος τραγικό κάτι που έκανε άλλος επίσης λογικό.
Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την γνώμη του και την άποψή του αρκεί να μην θίγει τον άλλον προσωπικά.
Άλλο να μου πεις "Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που έκανες" και άλλο να μου πεις "Καλά πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να το κάνεις έτσι αυτό?" ;)

Φόρουμ είμαστε, ανταλλαγές γνώμεων και απόψεων ανταλάσσουμε κάνουμε.  :good:

Liakos:

--- Quote from: spoumi on October 13, 2011, 02:04:31 PM ---ανταλλαγές γνώμεων και απόψεων ανταλάσσουμε.  :good:

--- End quote ---

Μικρε, αν τωρα σου γραψω οτι εχεις χασει τη μπαλα κ δεν ξερεις τι γραφεις, θεωρειται προσωπικη επιθεση?

:moutza: :moutza: μ@λακα, οι καταληψεις σας μαρανανε

:P :P

spoumi:
Καλά κάτσε πόσταρε μετά από διάβασμα να δούμε τι θα γράψεις κι εσύ.. Αν δλδ μπορέσεις να βρεις το κουμπί post :P  :finger:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version