Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#12]  (Read 188224 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

October 11, 2011, 03:26:18 PMReply #1365

Offline aimkara

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12]
« Reply #1365 on: October 11, 2011, 03:26:18 PM »
Παλι καλα που δεν ξερεις που μενει !!! Βεβαια αν ξερεις ενημερωσε μας :P
Χολαργο ;)
Εγω παντως απο την γειτονια σου και πανω το συνανταω συνεχεια...Ρουφιανε LOL !!!

@aimkara δεν ειναι ξυλο στο ταμπλο μαλλον βαμμενο ειναι, παντως αυτος μαλλον ειχε κανενα κολλημα να παρει ΝΒ High γιατι εχει βαλει και το ξυλινο Nardi λεβιεδο-χειροφρενο που επισης δεν εχω δει ποτε να ειναι φορεμενα σε αμαξι!

Επειδή είδα τα Nardi υπέθεσα οτι είναι ξύλινη η φάσα..

October 11, 2011, 03:56:10 PMReply #1366

Offline HOUZIK

« Reply #1366 on: October 11, 2011, 03:56:10 PM »
οντως ξυλινη ειναι η φασα....

και το πόμολο του χειροφρενου ειναι το γνησιο mazda

και το λεβιεδακι ειναι απο NB
* oem lsd/4.44 fgr/IL short shifter/4.0kg IL flywheel
* BC Racing BR RS coilovers 6/4kg / RX8 yellow dot sways with polybushings/IL end links/IL ftsb-butterfly-ppf
* AEM cai/Danelatos headers/Magnaflow cat/Racing Beat muffler
* Rota Boost 17x7.5 / AD08R 235/40/17 / Rays lug nuts
* EBC USR discs/EBC REDSTUFF pads/IL brake hoses
* front & side air dam/Garage Vary diffuser/oem stainless steel mesh grille
* custom leather/custom steering wheel/alu. interior, Voodoo knob
* XTR hid 6000k/oem footwell lamps
* Scangauge ll/pioneer p4300dvd

calm before the STORMY BLUE

October 11, 2011, 04:28:40 PMReply #1367

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #1367 on: October 11, 2011, 04:28:40 PM »
Δεν ειναι απο ΝΒ, στον καταλογο των αξεσουαρ για τα NC το εχει μεσα ;)
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

October 11, 2011, 04:35:27 PMReply #1368

Offline spoumi

« Reply #1368 on: October 11, 2011, 04:35:27 PM »
http://www.mx5parts.co.uk/product_info.php/products_id/1015

αυτό δν είναι το ξυλινο λεβιεδακι για nc?

όπως και να'χει είναι κάτι το διαφορετικό. για μένα δν πολυταιριάζει το ξύλο στο nc όσο πηγαίνει στο nb.
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

October 11, 2011, 05:38:43 PMReply #1369

Offline HOUZIK

« Reply #1369 on: October 11, 2011, 05:38:43 PM »
Δεν ειναι απο ΝΒ, στον καταλογο των αξεσουαρ για τα NC το εχει μεσα ;)
δεν ειναι το ιδιο....αν δεν ειναι του NB, ειναι καποιο αλλο aftermarket
* oem lsd/4.44 fgr/IL short shifter/4.0kg IL flywheel
* BC Racing BR RS coilovers 6/4kg / RX8 yellow dot sways with polybushings/IL end links/IL ftsb-butterfly-ppf
* AEM cai/Danelatos headers/Magnaflow cat/Racing Beat muffler
* Rota Boost 17x7.5 / AD08R 235/40/17 / Rays lug nuts
* EBC USR discs/EBC REDSTUFF pads/IL brake hoses
* front & side air dam/Garage Vary diffuser/oem stainless steel mesh grille
* custom leather/custom steering wheel/alu. interior, Voodoo knob
* XTR hid 6000k/oem footwell lamps
* Scangauge ll/pioneer p4300dvd

calm before the STORMY BLUE

October 12, 2011, 04:49:29 PMReply #1370

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #1370 on: October 12, 2011, 04:49:29 PM »
Ο μόνος λόγος που το άφηνα εκεί βράδυ ήταν επειδή έχει φως (και καλή παρέα τα άλλα δύο miataκια  :D ) δεν λέω για τη περιοχή, μιλάω γενικά, άλλο να παρκάρεις σε ένα δρόμο και αν σου κάτσει η στραβή σου 'κατσε και άλλο αν το παρκάρεις μαζί με άλλα αυτοκίνητα που πωλούνται και να αποτελείς κράχτη! Αυτό εννοούσα.. Άλλωστε Καλογρέζα αναγκαστικά παρκάρω στο δρόμο ελλείψει γκαράζ και υποχρεώνω τη κοπέλα μου και το πατέρα της να με "κλείσουν" με τα αυτοκίνητά τους ώστε σε περίπτωση κλοπής να μην μπορεί να βγει το αμάξι...
Εσυ ρε αγορι μου εχεις ξεφυγει !!! :D
Συνηθως οταν μιλαμε για κλοπη αυτοκινητου αυτο ειναι στην συνηθη θεση παρκαρισματος του. Κατι αναλογο συνεβη και με τον Γιαννη προφανως και ηξεραν που μενει, ενδεχομενος ηξεραν και το προγραμμα του και εχαν μελετησει και τις κινησεις του. Ενταξει δεν μιλαμε και για μελετη τυπου "Gone in 60 Seconds" αλλα ειχαν μια γενικη ιδεα. Δεν ηταν 2-3 λωποδύτες που βγηκαν στο δρομο και εψαχναν για το πρωτο S2000 που βρεθηκε μπροστα τους. Η Ν.Ιωνια (κυριως το κομματι Καλογρεζα-Αλσουπολη), το Ν.Ηρακλειο, το Μαρουσι και το Χαλανδρι, λογο Φιλοθεης-Ψυχικου αλλα και γιατι στο ΟΑΚΑ ειναι η φωλια της ΔΙΑΣ, ειναι περιοχες με υψηλη αστυνομευση και με σχετικα αυξημενη κινητικότητα παντα. Σου εξηγησα και τι αμαξια υπαρχουν στην περιοχη και τους λογους που πιστευω οτι κανενας δεν θα ασχοληθει με ενα αμαξι σαν το δικο μου η το δικο σου. Σε τελικη αναλυση αμα θελουν ας παν να κλεψουν αυτη την διακριτικη ροζ Πορκα που ειναι εδω παρκαρισμενη πιο κατω !!! Σε ακτινα 500μ απο το σπιτι μου παντως εχω 911, Grand Cherokee, CLS, 550 Maranello, ενα γκαραζ γεματο με πανακριβα αυτοκινητα και μια μαντρα με επισης πανακριβα + το ροζακι που λεγαμε και ολα τα αλλα που και εσυ ξερεις. Αν καποιος ασχοληθει με τα δικα μας τα μπ***ελ@, θα πρεπει να ειναι πανιβλ@κ@ς!!!
Εσυ πιστευεις οτι σε κλοπη αμαξιου βγαινουν τυχαια βολτα βρισκουν ενα Χ αμαξι και το πηραν ??? Χωρις να ξερω και που ακριβως ειχε παρκαρει ο Γιαννης η περιοχη του βολευει για μια τετοια κινηση, εγκατειλειμενο κτηριο κοντα τοου, σχετικα ανοιχτο μερος και ευκολη εξοδος προς τη Μεσογειων.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

October 12, 2011, 04:57:49 PMReply #1371

Offline bill_viper

• pure velocity
  • Total likes: 79
  • In luv with my little κουμπαρά
    • Dedousis.com
« Reply #1371 on: October 12, 2011, 04:57:49 PM »
H Στικούδη μόλις είπε στη Τατιάνα, ότι προτιμά να δει ένα ωραίο αυτοκίνητο, μια ωραία ζάντα, αντί να πάει για ψώνια!! :Ρ
Βye-bye my sweet Miata... :(

October 12, 2011, 05:00:58 PMReply #1372

Offline Στέλιος - fess

« Reply #1372 on: October 12, 2011, 05:00:58 PM »
Μπράβο της. Αντράκι.
White na 1991

il motorsport authorised dealer

www.hoods.gr    coming soon

https://www.facebook.com/mx5hoods

https://www.facebook.com/hoods.gr

October 12, 2011, 07:04:45 PMReply #1373

Offline Konstantinos

« Reply #1373 on: October 12, 2011, 07:04:45 PM »

Εσυ ρε αγορι μου εχεις ξεφυγει !!! :D
Εσυ πιστευεις οτι σε κλοπη αμαξιου βγαινουν τυχαια βολτα βρισκουν ενα Χ αμαξι και το πηραν ??? Χωρις να ξερω και που ακριβως ειχε παρκαρει ο Γιαννης η περιοχη του βολευει για μια τετοια κινηση, εγκατειλειμενο κτηριο κοντα τοου, σχετικα ανοιχτο μερος και ευκολη εξοδος προς τη Μεσογειων.

Eντελώς! Κοίτα για την αστυνόμευση της περιοχής μας, όλα τα πέριξ που όντως τα όρια είναι ιδιαίτερα δυσδιάκριτα, έχω έναν ενδοιασμό. Οι ΔΙΑΣ είναι παντού όντως, απλά δεν βλέπω με την ίδια συχνότητα με παλιά τη παρουσία τους εν κινήσει και στα στενά. Τους βλέπω σε πλατείες, σταθμούς ΗΣΑΠ, τράπεζες, πίσω από περίπτερα, έτσι μουλωχτά, σε κεντρικούς δρόμους (βλ. Μαρίνου Αντύπα) , διακριτικότερα δίπλα σε μαγαζιά πλουσίων (από φίλο στην ΕΛ.ΑΣ η τελευταία info). Στο στενάκι που θα πιάσουν τη γιαγιά με το καρότσι της λαικής και θα τη ρημάξουν ή θα πάρουν το πορτοφόλι και το κινητό ενός πιτσιρικά, ή θα σπάσουν παράθυρο αυτοκινήτου (κάνε μια βόλτα πρωί σε Αυγής πάνω από τις γραμμές του τρένου, Πράσινο λόφο, Πλαπούτα στην Audi να δεις πόσα είναι σπασμένα!). Προσωπικά δεν αισθάνομαι ασφαλής από την αστυνομία μας, επίσης λόγω ασχολίας ξέρω από πρώτο χέρι πώς συμπεριέρονται οι ασφαλιστικές σε περιπτώσεις κλοπής, προτιμώ να είμαι πολύ προσεκτικός, ακόμα και υπερβολικός για να μην τη πατήσω. Δεν ξέρω ρε συ Johnny πώς ενεργούν, αλλά από τα τελευταία που διαβάζω και ακούω, είναι απλή διαδικασία να στο πάρουν. Εδώ ο Housik σε πλαζ ήταν ο άνθρωπος και του πήραν την οθόνη...και μιλάμε για σημείο με συνεχη ροή κόσμου.
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

October 12, 2011, 08:46:12 PMReply #1374

Offline Liakos

« Reply #1374 on: October 12, 2011, 08:46:12 PM »

Να ενημερώσω επίσης πως μετά από τη πολιτισμένη συζήτηση  :axe: :axe: :axe: που είχαμε με τον Nitroking, δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης.
Πφφφ... Ειστε ξενερωτοι...  ::- ::-

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

October 12, 2011, 09:59:33 PMReply #1375

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

October 13, 2011, 12:42:32 AMReply #1376

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #1376 on: October 13, 2011, 12:42:32 AM »
Παρατηρωντας ολα αυτα που λεει ο απο πανω εκτενεστερα θα πω οτι ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!!
Γαβριηλ με κανεις να μετανιωνω ακομα περισσοτερο για τον ΒΑΝ που εφαγες...Για τον ιδιοκτητη παλι, αναρωτιεμαι γιατι τον εχουμε αφησει και γραφει, καθως και καποιους επιπλεον ιδιοκτητες σουργελων !!!

Eνδιαφέρουσα άποψη, αλλά Γιάννη, ξέρεις ότι αν το αποπάνω ποστ το είχα γράψει εγώ, θα είχα φάει μπαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Φιλικά Γαβριήλ, δεν μου κάνει εντύπωση που η κοπέλα σου χρειαζόταν ένα τέτοιο λεβιέ.
Αν ειμασταν απολυτα αντικειμενικοι το φορουμ θα ηταν πεντακαθαρο οπως τις πρωτες μερες, δυστηχως ομως δεν ειμαστε, οποτε υπο αυτες τις συνθηκες εγω γινομαι επιθετικος χωρις κοστος και εσυ μπορεις ακομα να γραφεις ;) Το ΠΜ σου το ειδα με μεγαλη καθυστερηση, αν και καποιος αλλος το καθαρισε! Ειδικα παντως στις παρουσιασεις επειδη εχουν γινει πολλες παρεξηγησεις αυτο που μπορω να πω ειναι μην εκθετετε το αμαξι σας αν δεν θελετε να κριθειτε γιατι οπως ειπες και εσυ (αρχικα πριν το edit) οι αποψεις ειναι...  !!!
ΥΓ Εκανες edit και εγινες και προκλητικος...Αν εγω εκτροχιαστηκα προσβάλλοντας ενα αυτοκινητο εσυ τι εκανες προσβάλλοντας ενα μελος ???
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)

October 13, 2011, 01:04:18 AMReply #1377

Offline nmwisima

« Reply #1377 on: October 13, 2011, 01:04:18 AM »
Παρατηρωντας ολα αυτα που λεει ο απο πανω εκτενεστερα θα πω οτι ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!!
Γαβριηλ με κανεις να μετανιωνω ακομα περισσοτερο για τον ΒΑΝ που εφαγες...Για τον ιδιοκτητη παλι, αναρωτιεμαι γιατι τον εχουμε αφησει και γραφει, καθως και καποιους επιπλεον ιδιοκτητες σουργελων !!!

Eνδιαφέρουσα άποψη, αλλά Γιάννη, ξέρεις ότι αν το αποπάνω ποστ το είχα γράψει εγώ, θα είχα φάει μπαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Φιλικά Γαβριήλ, δεν μου κάνει εντύπωση που η κοπέλα σου χρειαζόταν ένα τέτοιο λεβιέ.
Αν ειμασταν απολυτα αντικειμενικοι το φορουμ θα ηταν πεντακαθαρο οπως τις πρωτες μερες, δυστηχως ομως δεν ειμαστε, οποτε υπο αυτες τις συνθηκες εγω γινομαι επιθετικος χωρις κοστος και εσυ μπορεις ακομα να γραφεις ;) Το ΠΜ σου το ειδα με μεγαλη καθυστερηση, αν και καποιος αλλος το καθαρισε! Ειδικα παντως στις παρουσιασεις επειδη εχουν γινει πολλες παρεξηγησεις αυτο που μπορω να πω ειναι μην εκθετετε το αμαξι σας αν δεν θελετε να κριθειτε γιατι οπως ειπες και εσυ (αρχικα πριν το edit) οι αποψεις ειναι...  !!!
ΥΓ Εκανες edit και εγινες και προκλητικος...Αν εγω εκτροχιαστηκα προσβάλλοντας ενα αυτοκινητο εσυ τι εκανες προσβάλλοντας ενα μελος ???

Δεν θεωρώ ότι εκτροχιάστηκες εσύ. Θεωρώ ότι εκτροχιάστηκε ο Γαβριήλ.

Το σχόλιο μου είναι αντιγραφή της πρότασης που Ο ΙΔΙΟΣ έγραψε, ακόμα και ο παρελθοντικός χρόνος που χρησιμοποιώ είναι αυτος που χρησιμοποίησε.
(κάτι τέτοιο θυμάμαι είχε και μία γκόμενα μου για άλλη χρήση)

Σύμφωνω, ποστάρουμε και περιμένουμε κριτική, αλλά κριτική είναι το "άλλαξε τα απαίσια φώτα", "άλλαξε τα πεντάλ" που γράφονται στο αυτοκίνητο του fess.
Ακόμα και εκεί πάντως, το σχόλιο "το ταμπλό σου θυμίζει καγκουρικο Ραλι του '97" οδήγησε σε αψιμαχία.

Φαντάσου να είχα γραφτεί εκεί το εν λόγω ποστ.

Φαντάζομαι αυτός που προσβάλλει πρώτος -και μάλλον δεν θα έπρεπε να επιβραβευτεί γι αυτό- είναι ο gabi-haros.
Εκτός αν θεωρούνται σχολιασμός αυτοκινήτου ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

...για να σου θυμίζει ΠΟΣΟ κουλός είσαι... που τον παίρνει ενίοτε και τον έχεις βάλει για να σου θυμίζει τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις ... Ξέρεις τι κάνεις λάθος;
(πέρα του ότι ζεις, αναπνέεις και γράφεις) ... ποτέ δεν φημιζόσουν για το γούστο σου ... εσύ διαβάζεις το γιαπωνέζικο κοσμοπόλιταν για γύφτικα αμάξια...

October 13, 2011, 01:16:54 AMReply #1378

October 13, 2011, 01:23:39 AMReply #1379

Offline Theo

« Reply #1379 on: October 13, 2011, 01:23:39 AM »
Tρελό το φιεστάκι!!

Έχω ένα αυτοκόλλητο pistonheads, αν το κολλήσω λες να πάρω και εγώ κανένα άλογο από τα 550 που έχει; :tease:
My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars
Custom Rollbar
RX7 FD wheels skatouli custom color