!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
dimsabas:
--- Quote from: saldale on October 05, 2011, 09:18:28 PM ---Λύθηκε η παρεξήγηση!
Κυπαρισσί ΝΑ ήταν και οχι ΝΒ, με ακρίδα στον καθρέφτη και γνωστό μέλος μέσα με κόκκινη περούκα! :police:
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
Και μετά σου λένε ότι οι δημοσιεύσεις με φάτσες θα διαγράφονται... :llol: Οπότε σπας το κεφάλι σου για να βρεις τι θα γράψεις!
Akina_DownHill:
--- Quote from: GENERAL on October 05, 2011, 09:30:17 PM ---Παιδια εδω και καιρο ημουν σε μια σελιδα (grtorrent) οπου κατεβαζα μουσικη, ταινιες, ντοκυμαντερ κ.λ.π. Εδω και λιγες μερες φαινετε οτι και αυτην την σελιδα την κλεισαν οποτε γιοκ το κατεβασμα. Ξερει κανεις καμια αλλη καλη που να εχει ενσωματομενους ελληνικους υποτιτλους και γενικα καλη ποιοτητα ηχου και εικονας? Θα του ημουν υποχρεως για οποιαδηποτε πληροφορια εστω με πμ. !!!
--- End quote ---
Εκλεισε το grtorrent.Το κλαμα επεσε οταν εκλεισε το greek-tracker βεβαια... :'(
Δοκιμασε το bsplayer. Μπορεις να κατεβαζεις ταινιες και σειρες στα αγγλικα(ψαχνοντας στο torrentz.eu ας πουμε) και αυτο αυτοματα σου βρισκει υποτιτλους σε οποια γλωσσα θες. :good:
zerbos:
Δοκιμασε και kickasstorrents. Δεν εχει ενσωματωμενους υποτιτλους αλλα ειναι κατα τη γνωμη μου απο τα καλυτερα site τετοιου ειδους!
simkoz:
--- Quote from: nmwisima on October 05, 2011, 06:01:44 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on October 05, 2011, 01:42:36 PM ---Ωραιο...δεν βαζεις και μια κοκκινη αυτοκολλητη ταινια στην πατουριτσα της ζαντας, σαν αυτες που βαζουν στις μοτοσυκλετες!
--- End quote ---
Ναι, μόλις έφτιαξε κάτι ωραίο να το κάνει καρακιτσαριό σαν του Σίμου. :moutza:
--- End quote ---
Τα ξεκόλλησα φιλενάδα, ούτε σωστά τα είχα βάλει εξ' αρχής, στράβωσαν και σε 1-2 σημεία από τα βάλε-βγάλε των τροχών, δεν το σηκώνει και το μέρος το extreme look.
Μόνο οι 2 λωρίδες στο φτερό μείναν πια και αυτές δεν ξέρω για πόσο ακόμα.
Και μια και είμαστε στο μπλα-μπλά να πω ότι με τσάγιασε καινούργια μαύρη χαμηλωμένη Μ3.
Το παράξενο είναι ότι οδηγός και επιβάτης ήταν 2 ξανθούλικα 20άχρονα πιπινάκια.
Ε, ρε τι βλέπουν τα ματάκια μου...
jSkyline:
--- Quote from: gianic on October 06, 2011, 12:09:38 AM ---η γυναικα θα επρεπε να περιοριζει τις εξορμησεις της απο το σπιτι ειτε με ΜΜΜ
--- End quote ---
Εσυ σε ποια χωρα ζεις ??? Γιατι εκει που ζω εγω δεν εχουμε ΜΜΜ!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version