!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (235/298) > >>

heras:
Eβγαινε μκ1 σε τετοιο χρωμα???  :????:
Εχω την εντυπωση πως οχι....

Ξάδελφος:
Eβγαινε σε τετοιο χρωμα.Ειναι σαν του Νεκταριου,δε θυμαμαι πως λεγεται.Ειναι ενα χρωμα που αλλοτε φαινεται μπλε αλλοτε πρασινο
Τ αμαξι φαινεται πολυ καθαρο.Ο χωρος του κινητηρα δεν εχει καμια παρεμβαση ή καγκουρια,επανω εχει το εργοστασιακο ακομη ψυγειο(ενα αμαξι που εχει δουλεψει αργα ή γρηγορα χρηζει αλλαγης το εργοστασικο ψυγειο) και αν παρατηρησετε το φιλτροκουτι εχει επανω ολες τις πλαστικες σωληνες(δεν εχει κανει τη στοιχειωδη επαμβαση δηλ,επισης ο δεικτης λαδιου δεν ειναι σπασμενος!!! ,μοκετες και καθισματα(μ εξαιρεση τη φθορα στου οδηγου στο υψος του γοφου) οπως και το τιμονι και ο λεβιες ειναι σε πολυ καλη κατασταση,δεν εχουν σημαδια πολυχρησιας.
Δεν εχουν κανει ολοι τα μιατα τους ΤΑΧΙ. Πιστευω οτι τα χιλιομετρα ειναι αληθινα.
Ενας κοντερας μου ελεγε οτι σ αμαξια που γυριζουν τα χιλιομετρα,οι αριθμοι μετα δεν ειναι απολυτα ευθυγραμμισμενοι.Σ αυτο ειναι.
Για παραδειγμα το δικο μου αμαξι .Ειναι Γεναρης 1996.Εγω την πρωτη εξαετια που το ειχα δεν ειχα κανει πανω απο 12000χλμ...
Τ αμαξι δηλαδη μεχρι το 2008 ειχε 87000χλμ...  Μ.ο 6692χλμ/ετος ...  Το αγορασα το 2002 με 75000 περιπου και ηταν αληθινα αφου το ειχε οικογενειακος φιλος και το ξερω απο καινουργιο.Αν τα τελευταια δυο χρονια δεν ειχα κανει 40000χλμ πηγαινε ελα στ αεροδρομιο καθημερινα  τ αμαξι υπολογιζω θα ειχε 100000χλμ max  Κανεις δε θα το πιστευε αν το εβαζα προς πωληση.

Ωραιο φαινεται  και ο ιδιοκτητης φαινεται να το χει προσεξει.
Στα συν του το τορσεν.
Παραφωνια οι ζαντες και δεν αναφερομαι στο αισθητικο κομματι.Ειναι 17αρες.Αταιριαστες με την αναρτηση του μιατα που βολευετε με ελαφρυες 15αρες ζαντες,ακριβα τα 17αριαλαστιχα,σε μια φωτο φαινονται να ειναι καινουργια.
Αρνητικο που δεν εχει AC και ΑΒS.

aimkara:
..και πρέπει να έχεις και POLO του '97  :P

nmwisima:

--- Quote from: dimsabas on September 30, 2011, 10:56:44 PM ---Αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι τα χιλιόμετρα που αναγράφονται είναι όντως τα διανυθέντα! Άσε τις φλωριές και τις μπεζ κουκούλες και πείσε τον φίλο σου να πάρει το μαχίμι του Α. Πείστε τον να σας κόψει ένα 500άρικο και θα είστε όλοι ευτυχείς. ;)

--- End quote ---

Θα σου κόψω, θα σου κόψω.

Ρώτα το Νεκο, που είχε ένα τέτοιο αμάξι από την αρχή, πόσα χρειάστηκε να δώσει για να το κάνει ξεχωριστό.

Α.

Basilmx5:
Διαβαστε το description, στο σημειο που λεει το τηλεφωνο επικοινωνιας με τα bold γραμματα... :llol: :llol:
http://www.ebay.co.uk/itm/MAZDA-MX5-2007-1-8-16v-REAR-DIFF-DIFFERENTIAL-17K-/280693115126?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item415a9d08f6

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version