!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
Basilmx5:
Aυτα ειναι... για να παιρνουμε ιδεες σιγα σιγα... και για το ξεβγαλμα ξερετε τι εχει.... ορθοπεταλιες και sprint... :llol: :llol:
makrixeris:
Περπατούσε ο Γιωργάκης (Παπανδρέου) πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό.
Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω.
- "Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω;", τους λέει ο Γιωργάκης.
- "Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland", λέει το πρώτο παιδάκι.
- "Εγώ θέλω ένα φορτηγό γεμάτο σοκολάτες και καραμέλες ", λέει το δεύτερο παιδάκι.
- "Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό", λέει το τρίτο παιδάκι.
- "Μα δεν είσαι ανάπηρο", απαντά Γιωργάκης.
- "Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι".....
RomanoS:
--- Quote from: makrixeris on September 28, 2011, 07:57:42 PM ---Περπατούσε ο Γιωργάκης (Παπανδρέου) πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό.
Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω.
- "Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω;", τους λέει ο Γιωργάκης.
- "Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland", λέει το πρώτο παιδάκι.
- "Εγώ θέλω ένα φορτηγό γεμάτο σοκολάτες και καραμέλες ", λέει το δεύτερο παιδάκι.
- "Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό", λέει το τρίτο παιδάκι.
- "Μα δεν είσαι ανάπηρο", απαντά Γιωργάκης.
- "Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι".....
--- End quote ---
Λιωσιμο! :llol: :llol: :llol:
giorgosMK2:
--- Quote from: Thimios on September 28, 2011, 04:43:13 PM ---
--- Quote from: giorgosMK2 on September 28, 2011, 04:22:12 PM ---ψαχνω να παρω δισκο πλατο.και με ρωτησε κ τ ειπα οτι ειναι β6 μαλλον..αν καπιοσ ξερει ας μου πει θα βοηθησει ευχαριστω..
--- End quote ---
δεν λεει η αδεια του αυτοκινητου πανω?
--- End quote ---
oxι δεν λεει... :-\
giorgosMK2:
ευχαριστω :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version