!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (222/298) > >>

Manolis:

--- Quote from: Liakos on September 26, 2011, 06:11:54 PM ---Tι ομορφο χρωμα...κ αντι να ειναι best seller εχει γεμισει ο τοπος απο αυτη την ποντικί αηδεια...  :nono:

--- End quote ---

Μάθε πρώτα βρε παρλαπίπα να γράφεις την λέξη σωστά και μετά άρχισε τις εικαστικές παρεμβάσεις για το
χρώμα...μιλάνε όλοι,μιλάνε και οι λούγκρες με τα μπορντοβυσσινί..

nmwisima:

--- Quote from: GENERAL on September 26, 2011, 03:34:43 PM ---Για οποιον εχει οθονη στο αμαξι το καταλληλο τραγουδι οταν εχει... κινηση!!!

Phonique feat. Rebecca - Feel What You Want

--- End quote ---

Βάλτο σε γιγαντοοθόνη στο λεωφορείο Χάρη και θα πάρεις μπόνους αποδοτικότητας :D :D

gianic:
Eνδιαφέρον θεματάκι. Διαβάστε το αν έχετε χρόνο.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_3005.html

iliasfyntanidis:
Και μιας και πιάσαμε το ευαίσθητο αυτό θέμα με Δ.Ν.Τ,δημοσιογραφία,εξουσία κ.λ.π. δείτε και το παράκατω βίντεο.Μην κολλάτε στα πρόσωπα έτσι.....κάθε 3-4 χρόνια οι πρωταγωνιστές αλλάζουν
troktiko Τα δυο βίντεο που σόκαραν την κοινή γνώμη σήμερα

Manolis:

--- Quote from: nmwisima on September 26, 2011, 10:49:36 PM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on September 26, 2011, 10:03:56 PM ---
--- Quote from: nmwisima on September 26, 2011, 09:14:58 PM ---Ηλία, υποτίθεται ότι από το FC το ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ το διαφορικό είναι ίδιο, αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου. Το εργοστασιακό όμως του FC είναι δισκάτο, οπότε αν το βρεις used από αμάξι 20ετίας, θέλει επισκευή, άρα άνοιγμα και νέα δισκάκια με ό,τι ρίσκο αυτό συνεπάγεται. Έτσι το κόστος φτάνει ή και ξεπερνά την αγορά του άσπαστου Τορσεν.

Ο πρώτος είναι αξιόπιστος πωλητής, από τον δεύτερο με 98% δεν θα αγόραζα.

Ναι, αλλά ας θυμηθούμε και μερικά ποστ σαν αυτό όταν ορισμένοι ισοπεδωτικά θα ξαναπουν ότι μόνο γράφω άχρηστα ποστ και σπαμάρω. ;)

--- End quote ---
Όχι φίλε σε ρώτησα απλά γιατί τα διαφορικά τα κατέχεις :good:...Απλά για την ιστορία,για να ξέρω.Συζήτηση κάνουμε.Ούτως ή άλλως έχω βάλει την κλασική δοκιμασμένη λύση από NB,Torsen T2.Ούτε δισκάκια ούτε σκατάκια....
--- End quote ---

Δεν πήγαινε σε σένα το σχόλιο, αφού έχω άλλο quote από κάτω, όχι δικό σου ;)

--- End quote ---

Δεν χρειάζεται να το σπας σε ψιλά,οι ισοπεδωτικοί δεν είναι κατ ανάγκη και ηλίθιοι  :girlie:

(πάντως το ratio ουσιώδη ποστ/συνολικά ποστ με αυτή σου την παρέμβαση οριακά ξεπερνάει πλέον το 5%)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version