!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
Ξάδελφος:
--- Quote from: steliosmk1 on September 22, 2011, 10:38:24 AM ---http://www.ellasneverdie.org/ αξιζει να ριξετε μια ματια!!!
--- End quote ---
Ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν αξιζει να το παρεις καν υποψη σου.
Μην αναπαραγετε οτιδηποτε βρειτε στο νετ επειδη απλα διατυπωνεται με πομποδες τροπο και προσπαθει να τεκμηριωθει με αμφισβητουμενα φαμφαρονουμερα...
Εχω ειλικρινα βαρεθει δυο χρονια να ακουω οτι πτωχευουμε τον αλλο μηνα και να παρω τα λεφτα μου απ τις τραπεζες,εχω βαρεθει να ακουω οτι σε ενα μηνα γυρναμε στη δραχμ(ουλα) δυο χρονια τωρα,εχω βαρεθει ν ακουω δυο χρονια τωρα οτι τον επομενο μηνα παμε για εκλογες.
Α ναι τον αλλο μηνα εχουν συναυλια για τον επαναπατρισμο τους οι ΕΛ και αντιδιαδηλωση εκφραζοντας την αντιθεση τους κανουν οι Νεφελιμ στο Συνταγμα.
Διαβαστε το στο paparies_kai_foymara.blogspot.org.gr[/i]]paparies_kai_foymara.blogspot.org.gr
dimsabas:
--- Quote from: fess on September 24, 2011, 11:21:47 AM ---Πόσο μακρυά δηλ. μπορείς να πας με το τρίκυκλο, για να χρειάζεσαι και κρεβάτι, κουζίνα δεν το καταλαβαίνω.
--- End quote ---
Τέλη Αυγούστου γνώρισα 22χρονο Γάλλο, που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο από την πατρίδα του με σκοπό να γυρίσει τον κόσμο... με το ποδήλατο! :o
Τους τελευταίους 8 μήνες είναι στην Ελλάδα. Ένα τέτοιο τρίκυκλο θα του φαινόταν απίστευτη πολυτέλεια, αφού μετακινείται με το ποδήλατο και μένει σε σκηνή με υπνόσακο. :exaclty:
Nitroking:
--- Quote from: dimsabas on September 24, 2011, 01:02:16 PM ---
--- Quote from: fess on September 24, 2011, 11:21:47 AM ---Πόσο μακρυά δηλ. μπορείς να πας με το τρίκυκλο, για να χρειάζεσαι και κρεβάτι, κουζίνα δεν το καταλαβαίνω.
--- End quote ---
Τέλη Αυγούστου γνώρισα 22χρονο Γάλλο, που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο από την πατρίδα του με σκοπό να γυρίσει τον κόσμο... με το ποδήλατο! :o
Τους τελευταίους 8 μήνες είναι στην Ελλάδα. Ένα τέτοιο τρίκυκλο θα του φαινόταν απίστευτη πολυτέλεια, αφού μετακινείται με το ποδήλατο και μένει σε σκηνή με υπνόσακο. :exaclty:
--- End quote ---
Toσο δυσβατη ειναι αυτη η χωρα πια και καθεται 8 μηνες? :P
JDM:
ευχαριστω πολυ για τα χρονια πολλα, τωρα τα ειδα
Ξάδελφος:
--- Quote from: dimsabas on September 24, 2011, 01:02:16 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Για αστεγους μια χαρα θα ειναι Στελιο.
Παλια κατι τετοιες πατεντες ειχα δει σ ενα βιβλιο που ειχε πεσει στα χερια μου απο ενα club 2CV.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version