!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (211/298) > >>

pib:
το αμαξι φταιει ρε Γιωργο?? εδω μου λες ειχε μαζεψει το συμπαν κι ακομα πατουσε γκαζι ... ασε που εκεινη την ωρα πανω εριχνε και κατι ψιλες που σημαινει οτι ο δρομος ειναι που ειναι τραγικος εκει με τις ψιχαλες θα ηταν .... :yawn:

Ξάδελφος:

--- Quote from: pib on September 20, 2011, 09:57:11 PM ---το αμαξι φταιει ρε Γιωργο?? εδω μου λες ειχε μαζεψει το συμπαν κι ακομα πατουσε γκαζι ... ασε που εκεινη την ωρα πανω εριχνε και κατι ψιλες που σημαινει οτι ο δρομος ειναι που ειναι τραγικος εκει με τις ψιχαλες θα ηταν .... :yawn:

--- End quote ---
Δεν ειχε αρχισει η βροχη ακομη,αρχισε πολυ μετα .Ισως να ταν και νωριτερα το περιστατικο.
Τ αμαξι ειναι αποτομο και απαιτητικο.Εννοειτε οτι δε φταει τ αμαξι και κανενα αμαξι.
Ο καλος οδηγος μεταξυ αλλων μαθαινει ,ξερει και οδηγει το καθε αμαξι λαμβανωντας υποψη του τις αδυναμιες και τις ιδιοτροπιες του.
Αυτος οτι το χε παρει απ τη μαντρα και το εσκιζε... 240 αλογα ειναι, με VTEC και πισω κινηση  που πας ρε Χασαν ?

jSkyline:

--- Quote from: Ξάδελφος on September 20, 2011, 10:04:24 PM ---
--- Quote from: jSkyline on September 20, 2011, 09:56:23 PM ---Αναφερομαι αποκλειστικα στο λευκο αμαξωμα... Στο δικο μου η μπεζ κουκουλα σε συνδυασμο με μαυρο ΗΤ το χειμωνα ειναι το καλυτερο μου και θελω αυτες τις μπεζ που ειναι και εσωτερικα στο μπεζ χρωμα...

--- End quote ---

Ειναι ωραιες αυτες,φωτιζει πολυ το εσωτερικο.

--- End quote ---

Επισης μου αρεσει στο μαυρο αμαξωμα το μαυρο κάλυμμα κουκουλας (οχι επειδη εχω και εγω μαυρο, απλα μου αρεσει περισσοτερο). Αυτο παντως με τις θερμοκρασιες που λες στην δικη μου περιπτωση δεν εχει καμια σημασια, το αμαξι γινεται φουρνος με τοση μαυριλα ετσι και αλλιως, αν μου αρεσαν τα φιμε θα πηγαινα να βαλω, οπως στο X-Trail, εκει να δεις διαφορα θερμοκρασιας με ασημι αμαξωμα βεβαια, αλλα καταμαυρα δερματα μεσα.

--- Quote from: lok502 on September 20, 2011, 10:20:59 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on September 20, 2011, 09:34:40 PM ---Κατι παιδια στη Μεταμορφωση μηνες τωρα παλευαν ενα ΜΚ1. Ρημαδι το πηραν αλλα αρχισαν να το φουσκωνουν.Αλουμιναδες ειναι και χρησιμοποιησαν αλουμινιο. Τελικα εγινε και ποιοτικη και ομορφη δουλεια.
Με φορουμ κλπ δεν ασχολουνται αλλα αν μ αφησουν θα βγαλω φωτο και θα τις ανεβασω.

--- End quote ---

Γιες πληζ.  ;D

--- End quote ---

Τοσα χρονια στα ξενα και αγγλικα δεν εμαθες να γραφεις εδω σε λιγο θα ξεχασουμε εμεις να γραφουμε ελληνικα
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/greeklish-dvd.html?spref=fb
Παρακαλω ομως μην σταθειτε στο πολιτικο κομματι του θεματος.

iliasfyntanidis:
Ξέρει κανείς που θα βρω μπουζόνια ARP εκτός Δράκου(Δεν έχει) για πίσω μουαγιέ,1999 μοντέλο.Καίγομαι γαι το TD της Δευτέρας......

nmwisima:

--- Quote from: iliasfyntanidis on September 20, 2011, 10:38:03 PM ---Ξέρει κανείς που θα βρω μπουζόνια ARP εκτός Δράκου(Δεν έχει) για πίσω μουαγιέ,1999 μοντέλο.Καίγομαι γαι το TD της Δευτέρας......

--- End quote ---

Εγώ όταν κοίταζα, μόνο από Αμέρικα είχα βρει και προφανώς δεν προλαβαίνεις.

Σκέφτηκες να πας να σου φτιάξουν???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version