!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Group Ευθυγράμμιση

<< < (2/11) > >>

nmwisima:
Τheo, τι θα έλεγες να άνοιγες ένα τόπικ να μαζέυαμε συμμετοχές. Για μέτρημα, όχι για βόλτα.

Εγώ κι εσύ έχουμε coils, κάμποσοι ακόμα θα θέλουν σίγουρα ευθυγράμμιση (ο Μανώλης για παράδειγμα).

Δεν θα χρειαστεί να πάμε όλοι μαζί, απλά να κανονίσουμε τηλεφωνικά ότι είμαστε όλοι από εδώ.

Εγώ θα ήθελα να πάω στον Κινέζο -εκεί που πήγε ο Λιάκος- γιατί ξέρω ότι ξέρει και μπορεί να προτείνει κι όλας λύσεις.
Αλλά είναι στην άλλη άκρη του πλανήτη, στο Μαραθώνα.

Μόσχος έχει καλή τιμή αλλά δεν πάω, Διονυσόπουλο για coils δεν εμπιστεύομαι, Wheel Power (που χει πάει ο Σπυρος) δεν τρελάθηκα κι ολας.

Ίσως ο Πουπάκης είναι μια κάποια λύση.

spoumi:
Άμα λοιπόν διατίθεται κάποιος να ψάξει και να το οργανώσει ας δηλώσουν ενδιαφέρον όσοι θέλουν μπας και κάνουμε καμιά ευθυγραμμισούλα...
Για ευθυγράμμιση ενδιαφέρομαι κι εγώ.

Το ξεχωρίζω σαν θέμα... Αν δν υπάρχει ενδιαφέρον θα πάει άκλαφτο.  :gl:

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on June 08, 2011, 01:06:01 AM ---Ίσως ο Πουπάκης είναι μια κάποια λύση.

--- End quote ---

Ο Πουπακης ειναι αυτος στο Μενιδι που μετα απο το τελος της ευθυγραμμισης ,περνει τ αμαξι ,το βγαζει βολτα και το πλακωνει στα παντηλικια και στα αναποδα για να δει αν πετυχε η ευθυγραμμιση?

nmwisima:
Δεν ξέρω ποιον λες Γιώργο. Ο Πουπάκης είναι ένας που στήνει αγωνιστικά, εκεί που χε πάει ο Νέκος παλιότερα.

Πάμε να δουμε αρχικά ποιοι ενδιαφέρονται για ευθυγράμμιση και πόσοι είναι????

1. Theo - coils
2. nmwisima - coils
3. Manolis - ευθυγράμμιση
4. Spoumi - coils (?)

spoumi:

--- Quote from: nmwisima on June 08, 2011, 01:38:13 AM ---Δεν ξέρω ποιον λες Γιώργο. Ο Πουπάκης είναι ένας που στήνει αγωνιστικά, εκεί που χε πάει ο Νέκος παλιότερα.

Πάμε να δουμε αρχικά ποιοι ενδιαφέρονται για ευθυγράμμιση και πόσοι είναι????

1. Theo - coils
2. nmwisima - coils
3. Manolis - ευθυγράμμιση
4. Spoumi - ευθυγράμμιση

--- End quote ---

χαλάρωσε.. μια ευθυγραμμισούλα θέλουμε..  :-[

εδιτ: δλδ λετε αν παμε καμια 7αρια αμαξια να τα παιρνει ενα ενα να τα τσεκαρει ή θα διαλέξει αυτό που του αρέσει περισσότερο? :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version