!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group Ευθυγράμμιση
Theo:
Παίδες, όλοι αυτοί (Πουπάκης κλπ..) είναι απόγευμα ανοιχτά?
Γιατί πρωί χλωμό..
spoumi:
Ξεκίνησα εξεταστική σήμερα και δν πολυκάθομαι. Άμα βρω χρόνο θα τον πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.
GENERAL:
Μου ζητησατε να μαθω πληροφοριες για τον Πουπακη και επραξα αμεσσα. Εαν οι ενδιαφερομενοι δεν εχουν δυνατοτητα να "περιμενουν" τοτε μπορουν να προχωρησουν στην συγκεκριμενη προσφορα.
nmwisima:
Το λεπόν, πήρα κι εγώ σήμερα τον Σπύρο-Κινέζο και του εξέθεσα την κατάσταση.
Του πα ότι είμαστε δύο πλήρως ρυθμιζόμενα coils, ίσως μερικά ακόμα καθ' ύψος και κάμποσες απλές ευθυγραμμίσεις.
Το πόσο επαγγελματίας είναι φάνηκε από την απάντησή του:
"To θέμα είναι τι ζητάει το αυτοκίνητο και σε τι κατάσταση είναι"
Χωρίς πολλά πολλά, οι τιμές:
-Αν το αυτοκίνητο είναι ΟΚ σε όλα του και ζητά μια απλή ευθυγράμμιση: 30 ευρώ
-Αν το αυτοκίνητο θέλει τα πάντα λυσίματα ψαλιδιών, προφορτίσεις ελατηρίων, ύψος (το δικό μου και του Τεό δηλαδή): 60 ευρώ
Όλα τα άλλα θα είναι κάπου ενδιάμεσα αυτού, ανάλογα το τι θέλουν.
Α.
Stef:
--- Quote from: nmwisima on June 21, 2011, 02:01:39 PM ---Το λεπόν, πήρα κι εγώ σήμερα τον Σπύρο-Κινέζο και του εξέθεσα την κατάσταση.
Του πα ότι είμαστε δύο πλήρως ρυθμιζόμενα coils, ίσως μερικά ακόμα καθ' ύψος και κάμποσες απλές ευθυγραμμίσεις.
Το πόσο επαγγελματίας είναι φάνηκε από την απάντησή του:
"To θέμα είναι τι ζητάει το αυτοκίνητο και σε τι κατάσταση είναι"
Χωρίς πολλά πολλά, οι τιμές:
-Αν το αυτοκίνητο είναι ΟΚ σε όλα του και ζητά μια απλή ευθυγράμμιση: 30 ευρώ
-Αν το αυτοκίνητο θέλει τα πάντα λυσίματα ψαλιδιών, προφορτίσεις ελατηρίων, ύψος (το δικό μου και του Τεό δηλαδή): 60 ευρώ
Όλα τα άλλα θα είναι κάπου ενδιάμεσα αυτού, ανάλογα το τι θέλουν.
Α.
--- End quote ---
O ανθρωπος ειναι φοβερος και πανω απ' ολα συζητησημος ... Εχω κανει ευθυγραμμιση σ' αυτον και ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version