!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group Ευθυγράμμιση
GENERAL:
Για τους αλλους δεν ξερω. Ομως θα μιλησω για τον Πουπακη που τον ξερω πολυ καλα. Η δουλεια του ειναι με την λεπτομερεια και με αψογο αποτελεσμα. Οσο για το παντιλικια που λετε ελπιζω να μην μιλατε σοβαρα διοτι ειναι απο χαζομαρες εως και λαλακιες. Δεν θελω να προσβαλω κανεναν αλλα δεν παιζει αυτο το σκηνικο. Εχω στησει εκει το αμαξι μου και ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος.
ΥΓ. Μια γνωμη θα πω που μπορει να ακουστει και μ@λ@κια αλλα παλιωτερα σε αλλο site κατι αναλογο ειχε διοργανωθει, τελικα απο τα τοσα ατομα ουτε τα μισα δεν πηγαν και στο τελος αυτος που το διοργανωσε βρηκα και τον μπελα του!!!.
Εαν θελετε να πετυχετε καλυτερη τιμη, μαζευτειτε τι θελει ο καθενας, πηγαιντε εκει, καντε παζαρια τρελλα και αφου συμφωνησετε πειτε του οτι τα λεφτα θα τα παρει μπροστα και μεσα σε μια βδομαδα να κανονισει να σας εχει "φτιαξει" ολους. Αλλιως ετσι θα μαζευτειτε 10+ ατομα, θα κλεισετε για τοσα ατομα και μετα θα καταληξετε να πατε 2 μονο (Αχιλλεας και Θοδωρης).
nmwisima:
Χάρη, και εγώ μόνο καλά έχω ακούσει για Πουπάκη, δεν ξέρω πως προκύπτει αυτό που γράφτηκε...
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες πάντως, ότι μπορεί να την πατήσουμε.
Κάνε ένα τηλ εσύ στον Πουπάκη (αν δεν σου κάνει κόπο) για τιμή και θα πάρω εγώ τον Κινέζο.
Ας του πούμε τα μισά άτομα από όσα είναι στη λίστα και ας αναφέρουμε ότι υπάρχει προοπτική να είναι περισσότερα. ;)
Α.
cymru:
Αν και εγω δε χρειάζομαι ευθυγράμμιση, έρχομαι για περεούλα αν με θέλετε :girlie: :girlie:
makrixeris:
να ρωτήσω ποσο περίπου θα είναι το χρονικό περιθώριο που θα μπορεί να πάει κάποιο μέλος από αυτούς που έχουν δηλώσει ? η δεν παίζει ρολο ?
dogits:
1. Theo - coils
2. nmwisima - coils
3. Manolis - ευθυγράμμιση
4. Spoumi - ευθυγράμμιση
5. option - ευθυγράμμιση
6. Schumi- ευθυγράμμιση
7. SIMOS - ευθυγράμμιση
8. gmars - ευθυγράμμιση
9. VasmaV - ευθυγράμμιση
10. Gianic - ευθυγράμμιση
11.Dogits-coils