!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Group Ευθυγράμμιση

<< < (6/11) > >>

plokamhs:
1. Theo - coils
2. nmwisima - coils
3. Manolis - ευθυγράμμιση
4. Spoumi - ευθυγράμμιση
5. option - ευθυγράμμιση
6. Schumi- ευθυγράμμιση
7. SIMOS - ευθυγράμμιση
8. gmars - ευθυγράμμιση
9. VasmaV - ευθυγράμμιση
10. Gianic - ευθυγράμμιση
11. plokamhs - ευθυγράμμιση

heras:
O Kινεζος ποσο παιρνει?
Ψηνομαι κ γω για ευθυγραμμισουλα... :yeah:

Επισης υπαρχει κ ενας στον παραδρομο της Κυμης κοντα στον Παζαροπουλο...δεν θυμαμαι ονομα αλλα εχω ακουσει οτι ξερει να στηνει  :????:

Ξάδελφος:

--- Quote from: dimsabas on June 08, 2011, 12:58:10 PM ---Εγώ προτείνω Διονυσόπουλο. Κάνει καταπληκτική δουλειά, σε αντίθεση με τον Μόσχο. Επίσης, με κερδίζει πάντα το ότι χωρίς να σε ξέρει, σε στέλνει να κάνεις πρώτα μια βόλτα (μικρή, στο τετράγωνο ντε) και αφού μείνεις ευχαριστημένος, μετά να έρθεις να πληρώσεις. Πόσοι θα του έχουν φύγει... Βέβαια, κάποιοι έχουν παράπονα. Τα έχουμε κουβεντιάσει και αλλού και άκρη δε βγήκε. Δε θυμάμαι αυτό που λέει ο Γιώργος για τον Πουπάκη (ότι τα πλακώνει στα παντιλίκια), αλλά θυμάμαι ότι δεν αφήνει τον οδηγό να κάτσει μέσα στο όχημα.

--- End quote ---
Δε σ αφηνει να κατσεις μεσα,μετα το κανει βολτα.Ειχε σχολιαστει μαλιστα αυτο,στο φορουμ.
Τα λαστιχα του Νεκταριου τα πισω ηταν στραβοφαγωμενα ιδιαιτερα το ενα και τα πισω καλαμια στραβωσαν.
Τεσπα μπορει να ηταν και τυχαιο.Κανεις δεν κρινεται απο ενα μεμονωμενο περιστατικο.

option-D:

--- Quote from: heras on June 08, 2011, 06:32:37 PM ---Επισης υπαρχει κ ενας στον παραδρομο της Κυμης κοντα στον Παζαροπουλο...δεν θυμαμαι ονομα αλλα εχω ακουσει οτι ξερει να στηνει  :????:

--- End quote ---

Ξέρει να στήνει αλλά ξέρει να προσβάλει και τους πελάτες του  :exaclty: (όσοι του έχουν απομείνει δηλαδή)
Κι αυτός μετά παίρνει το αμάξι και κάνει τον καρνάβαλο με τα τιμόνια για να δει αν "πέτυχε" .. Από μένα, κυρίως λόγω συμπεριφοράς του, έχει πάρει τεράστιο Χ και κρίμα γιατί κάνει καλές ευθυγραμμίσεις.. Και λέγεται Θέμης..

Newstyle:
κινεζο με κλειστα ματια !!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version